Viem si sám priznať, že nevyzerám zrovna tak, aby žiaľ išli ženy zo mňa "do kolien", čo už neviem zmeniť a ani nezmením (ako výšku, svoj vizuál veľmi) no nerozumiem tomu, aby som aspoň priemernú babu cez normálne zoznamovacie otázky na zoznamke nezaujal.
Neviem či sa teda pýtam zlé otázky, čo sa pýtať, čo sa pýtajú iní chlapi, ako ju zaujmú iní chlapi. Neviem v čom je to ich gro zaujatia, aj keď som sa ich na to už pýtal, lebo ma to zaujímalo, tak žiadna mi to úprimne nepovedala, neobjasnila. Nedávajú mi otázky, pýtam sa iba ja skôr, a je to jednostranné. Takto to nemá zmysel, nevedel by som si tak žiť do budúcna s nejakou osobou. Isto viete, aký z toho mám pocit, že ani tentokrát pri jednom zo stoviek nových zoznámení z toho opäť nič nebude, a neviem ani prečo, pričom zvlášť ženy často uvádzajú zoznamky ako najčastejšie formy zoznámenia s partnerom. Na Badoo som už 10 rokov a žiadna sláva.. Prechodne skúšam aj Tinder a facebookovú zoznamku, na ktorých som menej rokov, lenže ani tam neviem nájsť známosť.
uplne super je, ked muz neni vtieravy a vie rozvijat konverzaciu
a hlavne HLAVNE nepise zenam ake su krasne, uzasne, dokonale a neviemco, ked ich este poriadne nepozna
@kobra@3 o nebol vtip, iba sranda. Ale odtiaľ potiaľ zas, som slušným. Tak to by som musel brať každú, ale neberiem každú do vzťahu, nuž ani momentálne nemám akú, no. ?
Kým som ja nebola, zadaná, tak mňa si chlap získal cez zoznamku jedine tak, že mi napísal nejakú hádanku, kód, niečoco9som pochopila iba ja. Napríklad nejakú hlášku z filmov, ktoré som mala v profile. Žiadne ahoj, ako sa máš a čomu sa venuješ, ma nikdy nezaujalo. Ženu si získaš, ak jej budeš rozumieť už trocha skôr. Bez otázok. A ver mi, že tento typ začatia konverzácie ti prinesie sladké ovocie som prezradila ženy teraz, zoberie ma mravnostna polícia?
@domek@9 asi nie som krasavec (myslím si). To by som bol už nejakú mal. Ale zas nemám ani obezitu a nie som nejaká lenivá voš, čo by len sedela doma pri televízori na gauči. Aktívny život mám, len bez ženy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a hlavne HLAVNE nepise zenam ake su krasne, uzasne, dokonale a neviemco, ked ich este poriadne nepozna
aspon teda myslim