Je podľa vás zlé a problémové, keď si človek žije život ako príde, podľa svojho záujmu a uváženia, neriadi sa tým čo majú iní približne v jeho veku, ktorí sa držia akéhosi nalinkovaného života diktovaný spoločnosťou, kde od určitého veku už musia mať čosi
za sebou, byť niekde posunutí, mať niečo vybudované, aby človek v spoločnosti zapadal a nebol v menšine.
Ako by ste brali takého človeka, ktorý si žije život podľa seba a neriadi sa tým, čo majú všetci ostatní okolo neho?
Musí mať človek striktne niečo od určitého veku, v určitom veku vlastniť dom, byť od určitého veku rodičom alebo mať to, za akým životom sa ženú všetci, lebo to tak riadi spoločnosť?
Premna osobne pokial sa postaras sam o seba a nesnazis sa obmedzovat zivot druhym I dont care. Ja su vsetkych co sa priliz srali do mojho zivota vypicoval a mam pokoj.
Tak ono záleží hej
Je v poriadku ja neviem mať len základku, keď sa s tým vieš uživiť, môžeš osrať. Je v poriadku si kúpiť 200 mačiek miesto detí, keď to takto chceš, ako čo koho do toho a je v poriadku asi aj žiť v popelnici, keď ti to vyhovuje
ale doprdele nie je v poriadku obmedzovať iných ľudí, jebať sa do iných ľudí a ničiť iných ľudí
@dezolat@2 mne čisto stačila stretávka zo školy, ktorá dopadla, tak ako som si myslel, že každý sa tam len chvástal akú má nehnuteľnosť, že majú partnerov, deti, majetok. Toto presne ma odohnalo, už aj ak by bola, tak takú stretávku neabsolvujem. Nepotrebujem počúvať o tom, čo majú oni.
@lostinthedark@7 jasneze zavidi, ved ja ked som s nim byval este casto v kontakte v 2018 tak uz vtedy bol v zaklade taky a isiel mi zavidiet aj to ze sme mali mat na intraku uvitaci vecirek a bolo vidiet jak "nenapadne" sa to snazil "zhodit", ze je to trapne alebo neco na taky styl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ako by ste brali takého človeka, ktorý si žije život podľa seba a neriadi sa tým, čo majú všetci ostatní okolo neho?
Musí mať človek striktne niečo od určitého veku, v určitom veku vlastniť dom, byť od určitého veku rodičom alebo mať to, za akým životom sa ženú všetci, lebo to tak riadi spoločnosť?
Je v poriadku ja neviem mať len základku, keď sa s tým vieš uživiť, môžeš osrať. Je v poriadku si kúpiť 200 mačiek miesto detí, keď to takto chceš, ako čo koho do toho a je v poriadku asi aj žiť v popelnici, keď ti to vyhovuje
ale doprdele nie je v poriadku obmedzovať iných ľudí, jebať sa do iných ľudí a ničiť iných ľudí