Nie je to len prechodné obdobie v ktorom sa človek hľadá až kým si uvedomí že je hetero, homo alebo asexuál? Je možné aby niekoho rovnako priťahovali aj ženy aj muži?
Asexual je clovek, ktory ma problemy so sexom. Homosexual je clovek, ktory ma problemy so sexom so zenami. Heterosexual je clovek, ktory ma problem so sexom s muzmi. (in domine patre, 0, et dominus sancti) (amen)
podla mna je to hovadina delit sa na homo hertero a neviem este akych sexualov. najelpsie to mali rimania a greci -- ti vobec neriesili s kym alebo cim si to rozdali.
Tak ma vie na....ať, keď niekto povie/napíše, že sa človek hľadá ... Že si človek vyberá či bude hetero alebo homo ... WTF... To aká zvrátená doba je. Nie, nie som homofób ani nič také. Nemám nič proti takým ľuďom ako osobnostiam ale proti tomu postoju, že človek si môže vybrať. Keď sa raz niekto narodil ako muž, tak je muž. Áno, môže mať vlastnosti ako žena, môže mať tenký hlas, môže byť empatický, ale stále je to muž. Stále je tam nejaká hranica kvôli ktorej sa nenarodil práve ako žena.
A inak k tej otázke, bisexualita je reálna vec, je aj v skratke LGBT a aj farbu ma v dúhe a nie, bisexual neznamená, že sa ešte len hľadá, že je vyberávý, že je nenásytný, nechce ísť s každým do trojky, nepodvadza s druhým pohlavím a pod.. Len proste milujú osobu, nie pohlavie
@devanelemen úplne s tebou súhlasím. Kam dnešná doba speje, že si môžeme vybrať čím sme. Však to, že som sa narodila ako nejaké pohlavie má svoj dôvod. Ľudia už nevedia čo od dobroty a vymýšľajú kadejaké somariny. Napríklad nejaký chalan si pôjde do babských šatní s tým, že povie, že on sa cíti ako žena. Podľa mňa to speje až k takým veciam, že to budú ľudia zneužívať.
@turbolienka123 nesmiešate si to náhodou s transexuálmi? Bisexualita nie je vyberavost, práve o to ide, že oni si nevyberaju, proste sa zaľúbia bez ohľadu na pohlavie
Nemiešam si to s ničím. Podľa mňa je ako hlúposť vyberať si pohlavie do akého sa záľubim, tak je hlúposť vyberať si akým pohlavím sa chcem stať. To sú blbosti, že osoba... Však každá osoba ma pohlavie, ktoré k nej patrí.
21. storočie a niektorí si myslia, že homosexualita (bisexualita) je len rozmar.... ach jaj... študujte, vzdelávajte sa, rozprávajte sa s tými, ktorých sa to týka a nepočúvajte len nedeľné kázne v kostole
@turbolienka123 kto tu hovorí iba o užívaní si?? toto najviac milujem na homofóboch, že odsudzujú za to, s kým sexujú, vôbec neberú ohľad na to, koho v prvom rade milujú! presne to všetko čo som opísala v komente @20 sa hovorí a myslí o bisexuáloch a o tom aké to naozaj je, nemáte ani páru, tak netrep o chlípnosti...aj štetka môže spať s aj aj a to znej bisexuálku neurobí
@salora aj kriticky myslieť by nebolo najhoršie. Neber to tak, že s tebou súhlasím. Ale ani nie nesúhlasím. To znamená, že v 23. storoćí, to tu našťastie nebudem, budú mať ľudia pohlavný styk so zvieratami, bez toho aby sa to bralo v zlom, lebo to tak cítia ?
@devanelemen nepletieš si sex. orientáciu so sex. úchylkou (deviáciou - psych. poruchou)?? Súhlasím s tebou v jedinom - kriticky myslieť... ergo homosexuálny vzťa nie je len o pohlavnom styku, ako si fakt väčšina homofóbov myslí... a buď si istý, že drvivá väčšina right homo by radšej voloila hetero orientáciu, najmä na SK
@devanelemen veď ja netvrdím, že niekoho zhadzuješ ani netvrdím, že homosexualita nie je odklonenie... ale nechápem to scestné porovnávanie so zoofíliou a tie okamžité reakcie (vrátane tvojej) narážajúce predovšetkým na pohlavný styk... a vedz, že človek sa skutočne môže v istom veku "hľadať" a nejde o žiaden jeho "rozmar" - to ti potvrdí každý každý psychológ
@devanelemen podľa mňa to, čo bolo v tom videu si môže povedať každý s úchylku. Ja som zoofil a čo.. Som zároveň aj stavbár. Who cares? Alebo som pedofil ale zároveň som aj architekt a ľudská bytosť. Každý sme ľudská bytosť, ale to, čo robia niektorí je proste choré, napriek tomu, že sú ľudské bytosti.
@turbolienka123 uvedomuješ si, čo porovnávaš?? príde ti to rovnaké vidieť na ulici dve zaľúbené ženy a pedofila, čo si honí v kríkoch pred škôlkou nad deťmi?? alebo s humusákom, čo jebe v maštali svoje prasce?? uvedom sa prosím ťa, lebo takéto zmýšľanie je viac choré, ako toto všetko dokopy! ak si proti nim, len povedz že ok, who cares, ich život, ale nie ich porovnávať s tak chorými a nechutnými úchylkami, lebo to je urážka slušných ľudí, čo tebe ako heteráka tiež nenazýva úchylom iba za to, že celý život máš v ústach len mužský kár
Od prírody je to dané tak, že sa môžu rozmnožovať spolu len muž a žena. Podobne ako samček a samička. Osobne som nevidela v prírode, že by sa dali dokopy živočíchy rovnakého pohlavia. Samozrejme okrem hermafroditov, ktorí sú na to prispôsobení. Ja nemám nič proti tým ľuďom, čo sú homosexuáli a neviem čo všetko. Som kľudne za to, nech si žijú s kým chcú, však nech sú šťastní, pokiaľ tým neobťažujú druhých. Len je to podľa mňa úchylka ako každá iná nič viac.
@mobscene_69 Podľa mňa je zas choré tvoje zmýšľanie. Však zoofil a pedofil môžu byť inak tiež slušní ľudia. To, že pociťujú také chute nemusí znamenať, že to aj robia. Tiež by sa do teba mohli pustiť, že nikdy nikomu neublížili.
"Áno.. Lebo náš moderný svet, už s prírodou nemá nič spoločné. Vôbec totiž nečerpáme z nej všetko, čo pre život potrebujeme. Rovnako ako nerastné suroviny, tak potraviny. A sami sme z nej nevzišli pôrodom. Načo vôbec riešiť prírodu. "
@chanteuse vo svete sa nachádza niekoľko druhov sračiek. Ja hovorím o tom, že za chvíľu ľudia budú môcť robiť čokoľvek načo dostanú chuť, však je to ich sloboda. Hovorím len o morálnej skaze.
Tie ostatné ako prírodné katastrofy, či politiky neriešim. Za to oni skutočne nemôžu. A ako sama hovoríš, pár ľudí, menšina.. Tak načo sa z nich robí väčšina.
@chanteuse ha som zase čítal, že homosexualita nie je vrodená. Že to obplyvňujú rôzne faktory osobmosť od narodenia. Preto rovnako dobre môžu ovplyvniť človeka aby bol hetero.
@turbolienka123 a sexuálne roboty ti prídu napríklad okej ? Život s bábikou, len na uspokojenie 'normálnej' túžby?
Pozri,dievča sa pýtalo či existuje bisexualita- to sa poprieť nedá, neviem,kde sa tu píše o väčšine ľudstva. @devanelemen a z teba teda môže byť gay tiež v závislosti od prostredia?
@turbolienka123 tak v prvom rade, je veľa zvierat, čo s naklonené k homosexualite..aj obyčajný pes, kôň, medveď, tučniak, delfín atď..v druhom rade, pohľad Biblie (keďže to tiež všetci radi vyťahujú že Boh stvoril muža a ženu aby sa rozmnožovali), Biblia hovorí, že pohlavný styk môžu mať len ľudia, čo uzavreli manželstvo, všetko ostatné je hriech, bez ohľadu na pohlavie + Biblia neschvaľuje homofóbiu, lebo to je nenávisť..ale jasné, ty aj toto prehodíš na to, že tak milujme aj ľudí, čo znásilňujú ženy a deti a šukajú prasce, že áno
@mobscene_69 Samozrejme. Ľudí treba prijať takých, akí sú. To, keď robia niečo, čo už zasahuje do cudzej slobody je trestné a rieši sa to právne. Však ja netvrdím, že je to normálne, čo robia... Ja len že mi to príde to isté ako homosexualita z hľadiska sexuálnej potreby. Ich následné správanie už neriešim. Však som povedala ak sa niekomu páči opačné pohlavie, nech si s ním kľudne je pokiaľ to nikoho neotravuje. Žiadny problém. Len že je to podľa mňa podobná úchylka.
@mobscene_69 áno zvieratá májú homo. styk, kvôli uspokojeniu.
Ako som už písal, (ja osobne) nemám nenávisť k homosexuálom, zaslúžia si podporu, ale nie toleranciu. Podporu k "vráteniu sa na správnu cestu". Inak, ako zrazu vyťahuješ Bibliu, keď ti pasuje tak aj ja potom, v pohodee... A Sodoma ? Nebola v Biblii opísaná ako miesto s homosexualmi (aj), a ako skončila. Ale dobre, nebudem dávať také argumenty, lebo nájdu sa ľudia, ktorí si nájdu problém aj v tom.
@devanelemen nemala som v úmysle vyťahovať Bibliu, keďže nie som pobožný typ, ale to sa tu už tiež spomenulo tak som to spomenula.. áno, lenže tam nepatrila len homosexualita, ale aj masturbácia, predmety používané pri sexe a všetky iné praktiky, ktoré sú dnes už bežné, ale v tých časoch bolo všetko okrem styku ženy a muža (aj to len kvôli rozmnožovaniu) považované za hriech a za zlo.. ale aj v tomto aspoň vidno, že homosexualita je tu už od staroveku
@chanteuse presne sa stotožnujem s tvojím názorom v @21 .. väčšina bisexuálok nakoniec skončila s chlapom a zvyšná časť si zas povedala že už by s chlapom nechcela nič mať a označili sa za lesby
Niektorí homosexuáli vyslovene odmietajú vzťah s bisex lebo sa boja že ide len o nejakú "zábavku", nabranie skúsenosti atď.. a boja sa že to tú druhú osobu čoskoro omrzí a vráti sa k opačnému pohlaviu
@morningcoffe nepoznám ani 1 bi,ktorá by skončila so ženou a to 'takých' ľudí poznám desiatky,ak nie stovky.. ale nemyslím si,že sa len nevedia nájsť. Ja by som s bi už nechodila ale.. je to tak ľahšie asi
@66 well, to je pravda, bohužiaľ... a @67 možno aj preto, že tu na Slovensku nie je najlepšia a najľahšia voľba ženy namiesto chlapa, keďže rodine a okoliu ťažko vysvetlíte, že chcete zrazu prežiť život so ženou a nie s mužom
@mobscene_69 Ale no ták ja chápem,že nie každý má tolerantnú rodinu, ale ak niekoho miluješ ideš s ním aj cez to všetko ťažké...a myslím,že kto chce si cestu nájde, ja by som napríklad ani nepotrebovala žiadne registrované partnerstvá ani adopcie, viem si tieto záležitosti vybaviť úradne ináč, dá sa všetko Pracujem v dosť takej sfére, kde dosť záleží na okolí,názore klientov, ale netajila som sa tým ani na SR a klienti v pohode chodili Ak máš poho povahu, nie je s tebou problém vo vzťahu k iným ľuďom,robíš si svoju prácu, v ktorej si dobrá ... vyslovene s negatívnou reakciou som sa nikdy nestretla. Ale to je môj pohľad... ja s chlapom žiť nemôžem takže inú možnosť ako si to svoje vybojovať ani nemám
V každom prípade to človeka určite tak nepovzbudzuje k vernosti ako keď je heterosexuál.
Prakticky má problém vybrať si, s ktorých pohlavím strávi celý svoj život.
Asi je potom pre toho človeka lepšie chcieť formovať a smerovať svoj štýl života na to, čo je najlepšie (tým nemyslím v prvom rade príjemné napr. fyzicky, lebo vieme, že zlo konáme aj preto, že je nám to príjemné, spája sa to s niečím príjemným, preto je možno niekedy aj jednoduché konať zle)...
Neexistuje, sme len kurvy a priahneme po každom dýchajúcom človeku. Adaptovali sme sa a teraz si uspokojujeme svoje chúťky na kom sa len dá, hehe
@Narazuvzdornaa podľa mna to mame najtazsie. zopár chalanov malo problém, že som bi.. lebo veď sa len hľadám.. alebo dievata tiez nie su velmi nadsene ked zistia ze som sa riesil aj s chalanmi.. a este ked ta kamosi predstavia ako gaya.. tak vysvetluj to xy krat
Joj bože po prečítaní týchto extrémne edukovaných komentárov mi genocída už nepríde ako dobrý nápad ale ako jediné možné riešenie.
Kiežby tento prikokotený druh vyhladila prírodná katastrofa, nahradili neurónové siete, takýto prijebaný netolerantný živočíšny druh si nezaslúži existovať.
Tato diskusia.. to nema ani zmysel citat. Ale otazka/forum dobre, len skoda ze birdzaci zas sa tu hraju na tolerantnych a vsetko musia obratit na toleranciu, otvorenost atd. Ved uz sa nedokazete ani normalne bavit o nejakej teme, lebo vzdy to skonci pri diskrimancii, rasizme, feminizme, tolerancii... Cize v podstate odpoved na tu otazku sa ani nikto nepokusil hladat alebo zodpovedat...
@devanelemen ty by si sa mal zamyslieť... skôr, než niečo napíšeš... ako chceš niekoho podporovať, keď ho nedokážeš ani len tolerovať... mechcel si to napísať náhodou opačne?
@devanelemen odporuješ si ale nevaí... snáď to vekom pochopíš... a zbytočne achkáš píšeš o niečom, o čom asi vôbec nič nevieš... zaujímalo by ma, koľko homosexuálov poznáš osobne a s koľkými si sa vážne a seriózne o tejto téme rozprával...
@salora ako myslíš. Ja som si istý, že si neodporujem. Presne viem na čo myslím. Len ty si nepochopil. Ale to nevadí. Aj ty časom pochopíš. ...skôr nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
podobne ako a- sa to dá brať ako spektrum
Niekedy ta proste pritahuje osobnost, nie pohlavie.
a strasne eyerollujem nad otazkou, OMFG nevyrastiem z toho -.-
ale vnutorne akoze som ja s tym nikdy nezapasila
Btw sorrko ale toto je tak hlúpa otázka že koniec.
Tie ostatné ako prírodné katastrofy, či politiky neriešim. Za to oni skutočne nemôžu. A ako sama hovoríš, pár ľudí, menšina.. Tak načo sa z nich robí väčšina.
Pozri,dievča sa pýtalo či existuje bisexualita- to sa poprieť nedá, neviem,kde sa tu píše o väčšine ľudstva.
@devanelemen a z teba teda môže byť gay tiež v závislosti od prostredia?
Ako som už písal, (ja osobne) nemám nenávisť k homosexuálom, zaslúžia si podporu, ale nie toleranciu. Podporu k "vráteniu sa na správnu cestu". Inak, ako zrazu vyťahuješ Bibliu, keď ti pasuje tak aj ja potom, v pohodee... A Sodoma ? Nebola v Biblii opísaná ako miesto s homosexualmi (aj), a ako skončila. Ale dobre, nebudem dávať také argumenty, lebo nájdu sa ľudia, ktorí si nájdu problém aj v tom.
Prakticky má problém vybrať si, s ktorých pohlavím strávi celý svoj život.
Asi je potom pre toho človeka lepšie chcieť formovať a smerovať svoj štýl života na to, čo je najlepšie (tým nemyslím v prvom rade príjemné napr. fyzicky, lebo vieme, že zlo konáme aj preto, že je nám to príjemné, spája sa to s niečím príjemným, preto je možno niekedy aj jednoduché konať zle)...
@Narazuvzdornaa podľa mna to mame najtazsie. zopár chalanov malo problém, že som bi.. lebo veď sa len hľadám.. alebo dievata tiez nie su velmi nadsene ked zistia ze som sa riesil aj s chalanmi.. a este ked ta kamosi predstavia ako gaya.. tak vysvetluj to xy krat
Kiežby tento prikokotený druh vyhladila prírodná katastrofa, nahradili neurónové siete, takýto prijebaný netolerantný živočíšny druh si nezaslúži existovať.