Študujem vysokú školu masmediálnu komunikáciu, ale kedže milujem a mám doma viacero mačičiek,rada by som im chcela vedieť pomôcť sama, ak sa vyskytne problém. Preto potrebujem poradiť, či neviete o nejakom kurze alebo niečom, kde by mi proste ukázali, vys
Coursera.org - internetový kurz (zadara) Do you have what it takes to be a vetetinarian? či tak nejak. Na základné veci ti knižky stačia,ale inak určite veterinár, aby si im viac neuškodila než pomohla...Lieky im sama predpísať aj tak nemôžeš a veľa vecí sa určuje z krvných testov, sona, rtg, sterov a podobne.
Neviem... možno ti to v niečom pomôže... ale... zbytočne by som neriskoval. Domáce zvieratá (aj keď sa to mnohým nezdá), sú podobne zložité organizmy, ako je aj človek. A veterinár nie je žiaden "podradný lekár pre zvieratá", ale plnohodnotný lekár zameraný na zvieratá, ktorý pre to aj patrične dlho študuje zložitú školu. A to hovorím ako študent humánnej medicíny.
Takže, pre vlastnú zaujímavosť OK, určite je fajn vedieť niečo o svojich domácich miláčikoch, ale na prvom mieste by mal byť vždy veterinár.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Takže, pre vlastnú zaujímavosť OK, určite je fajn vedieť niečo o svojich domácich miláčikoch, ale na prvom mieste by mal byť vždy veterinár.