homosexualita je uplne prirodzena vec a je smutne ze ju tolko ludi netoleruje ako si tak robim svoj amatersky prieskum zatial som sa nestretol s clovekom ktory by mal icq 120 a viac pricom by odsudzoval homosexualov nieco tak jednoduche na pochopenie prec
Homosexualita za chorobu bola povazovana len do roku 1992, potom bola vyskrtnuta z medzinarodneho zoznamu chorob... Takze uz to nie je choroba, pusinka. A suhlasim s Mayom, chory si akurat ty.
Treponema: ja to za chorobu povazujem. Ked napr clovek nemoze spat, tak sa to povazuje za chorobu. Z akeho dovodu je potom nechut 'parit sa' s opacnym pohlavim povazovane za nieco normalne? Kazdopadne, fakt, ze si myslim nieco ine ako ty, neznamena, ze trpim chorobou.
9. Fetjesvet >>>> vies co tvoj nazor ti nikto neberie ale v spolocnosti normalnych ludi ti ho neradim presadzovat
Typek suhlasim, takato netolerancia a neznasanlivost voci homosexualom sa prejavuje zväčša iba u dementných ludi jednoducho su to skrachovane existencie ktore si nemaju na kom vylepšovať svoje ego
A jednoducho preto neuznávam diskrimináciu ja nediskriminujem tak prečo by som mal byť diskriminovaný pre to aký som a aky som sa narodil?
Fetjesvet, ku komu chceš prirovnávať človeka? K nižším živočíchom? Evolučne zaostalejším? Takže ked u nich nie je homosexualita, nesmie ani u nás, hej, čiže keď u nich nie je reč, nesmie byť ani u nás?
Fetjesvet: pozri sa na to z opačnej stránky - keby všetci ľudiamali napríklad insomniu (čiže chorobu pri ktorej nemôže spať - vybrala som ju práve preto že si ju už vyššie spomenul), tak by ľudstvo vyhynulo?
14. Fetjesvet: Cize trpim insomniou a pokladam to za chorobu... ale niekto okolo mna "trpi homosexualitou" teda tiez ho povazujem za choreho?
Ja trpim vyoperovanou hanbou a myslim si, ze je to chore, ale niekto trpi predsudkami a rasizmom z nevedomosti, cize to musim?! pokladat za chore?
Pocuraval som sa ako decko a kamos sa posral kedy sa dalo, teda musel byt pre mna chory...
Sedim v bare a snazim sa ho zavriet... Kamos musi si so mnou vypit, lebo odchadza do Holandska(rok sa nevrati domov) a strasne chce su mnou vypit... Teda on je pre mna uplne chory, lebo si neuvedomuje, ze ja mam nejaku zodpovednost za bar a pritom on trpi citovymi problemami, ze opusta domov a uplne reve?
Jaaaj... ja uz chapem! Cize vsetko co sa netyka mna, alebo je to nejak horsie nez moja situacia, a nieje pre mna v danej situacii normalne je CHORE?!
Neprides si ty chory? Lebo... mne to nepride normalne, teda ty, podla tvojej teorie musis byt chory
Ako mozes porovnavat INSOMNIU S HOMOSEXUALITOU?!
Poznas to? NIE! Zazil si si to? NIE!
Hovori ti nieco slovo empatia? Alebo tolerancia? Pochybujem.
Prosim, nevyjadruj sa radsej k tomu, lebo sa mi len dviha tlak... Je to horsie ako keby si bol krestan alebo debil. Cize si chory! Chod sa dat liecit! Ale hned! BEZ BEZ BEZ!
Lebo len debil alebo krestan povie co si povedal ty. A ani debil a ani krestan nemoze byt inteligentny clovek. Cize niesi inteligent, cize je to horsie ako som na tom ja, cize sa musis liecit
Urcite sa homosi len tak z haluze robia, ze su tepli a sukaju chlapov... Sak nech je sranda ne?
Vies co? Normalne, ja mam teraz chut, ze posukam v piatok nejakeho chlapa... Totalna haluz a uplne je to COOOL. Ved nieje problem sa presvedcit a robit zo seba kokota... Urcite sa do tyzdna z toho vyliecim a bum! budem zasa hetero. To iste ako keby som predstieral nespavost, ne?
to je jeden z hlavnych dovodou, keby to tak nebolo tak by neboli zeny a muzi .. ale len jedno .... pisete tu kecy co do vas nahucali nejaki tepli buzici ..
Pretoze to je NAJvacsi a najjebnutejsi primitivizmus nadavat na homosexualov, len preto ze par kokotkom sa do zda chore...
a typek mal pravdu. Ludia s vyssim IQ nerozmyslaju jak tieto pridrbane deticky ze je to choroba a mali by sa liecit...
ty kokos akoze na tomto jebnutom Slovensku ta demencia kvitne! Akoze v ostatnych krajinach by sa o tomto ani len nediskutovalo, ale tu na Slovensku?! Kdezeee tu je to sami trapko na kazdom rohu...
ludia, preco mate potrebu nadavat cloveku, ktory ma iny nazor?
Presdstavte si, ze vas syn alebo dcera by vam povedali, ze maju homosexualne chutky. Komu z vas by to naozaj nevadilo a v klude by to povedalo aj ostatnym, keby sa vas pytali na vztahy vasich deti? Naozaj by ste im z toho nechceli pomoct?
K tej insomnií - môj názor nájdeš k téme na to určenej.
A ku komentáru 25 - Keby som mala dieťa a povedalo by mi že "má homosexuálne chúťky", tak asi by som to nešla práve osláviť, ale nesnažila by som sa mu/jej "z toho pomôcť"... V takých prípadoch tomu dieťaťu najviac rodič pomôže ak to prijme ako fakt a nerobí z toho chorobu..
@Fetjesvet (25): Pomoct? A prosim ta, s cim im chces pomahat. Myslis,z e im homosexualita brani v zivote? Maju snad problemy ist po schodoch, lebo su tepli? Musia sediet na invalidnom voziku, lebo su tepli? Jedine, problemy, ktore maju im robia prave taky intolerantne individua ako ty. Inak ziadne problemy v tom nevidim.
1. ak by cele ludstvo fetovalo ako ty, tak by vyhynulo?
2. ak by cele ludstvo trpelo na nespavost, tak by to nikto nepovazoval za chorobu, proste by to brali ako beznu sucast zivota (asi taku ako je starnutie a smrt)
3. ak by bolo cele ludstvo homosexualne, tak by sa nemohlo parit, cize by podla teba vyhynulo. Ako sa cele ludstvo stalo homosexualnym? Len tak z nicoho nic? Asi nie, cize pravdepodobne sa nejakym sposobom mnozili a pritom spavali s rovnakym pohlavim = cele ludstvo sa zmenilo na homosexualne, a nasli iny sposob, ako sa dalej mnozit, mozno v skumavke, alebo by proste decko mohol porodit ktokolvek bez ohladu na pohlavie svoje a pohlavie osoby, ktora ho oplodnila... tomu sa hovori EVOLUCIA
29 - Schizofrenik - taketo veci treba skryvat, lebo sa to zbytocne siri spolocnostou a je to nezdravy (ci radsej poviem chory ) prvok sucasnej spolocnosti
30 - dlhe meno
1 - urcite nie. Zmysel otazky?
2 - nebrali by to ako beznu sucast zivota, pretoze by vedeli, ako to vyzeralo predtym. Snazili by sa to preto riesit.
3- ten bod bol nejako prilis zamotany. V pripade homoseuxuality jeden z deviatich ludskych systemov (rozmnozovaci) nefunguje. Ked clovek zle spava, ide k lekarovi. Ked sa nemoze rozmnozovat, mal by ist k lekarovi. Nie len v pripade homosexuality ale aj inych poruch.
.... a ked je clovek j.bnuty a odsuzuje druhych len pre ich orientaciu, mal by ist na psychiatriu.
Pochop to, ze to sa vyliecit neda (teda aspon o tom neviem, ak sa mylim, oprav ma).
A k 25, priznavam, ze by som nebola dvakrat nadsena, ale urcite by som ho nenutila, aby zmenil svoju orientaciu.
Si myslis, ze homosexuali chcu byt homosexualmi?Sa ti to lahko hovori, ale nemozes pochopit co zazivaju.
A keby mas ty syna, rozumiete si a mas ho velmi rad, je inteligentny, ma svoje sny, ciele a povie ti, ze je na chalanov. Co by si spravil? Zavrel ho preto na psychiatriu alebo nebodaj vyhodil z domu?
Aduskiss - snazil by som sa to vyriesit, pretoze by som si nezelal, aby bol jeho zivot na rit Podla mna by vacsinu ludi z toho dokazali dostat... Obvlast ludi v nizkom veku.
Ale ako by si sa to snazil vyriesit, akym sposobom by si ho z toho dostal? Tym, ze by si za neho urcil, ktore pohlavie ho pritahuje?
A preco by bol jeho zivot na rit? Pre predsudky sprostych ludi. Sak tym, ze je niekto homosexual ti nic nerobi ani nijako neublizuje. A pozri si » www.birdz.sk/forum/forum.php... Prave taky ako ty to homosexualom len stazujete.
Si myslis, ze homosexuali chcu byt homosexualmi?Sa ti to lahko hovori, ale nemozes pochopit co zazivaju.
tu ťa trochu poopravým, ešte som sa nestretol s takým homosexuálom ktorý by to chcel zmeniť a hovorím aj z vlastnej skúsenosti stáčí si to len priznať
31. Fetjesvet
29 - Schizofrenik - taketo veci treba skryvat, lebo sa to zbytocne siri spolocnostou a je to nezdravy (ci radsej poviem chory ) prvok sucasnej spolocnosti
tak toto je napsosto blbe, ty chceš povedať dnešnej spoločnosti? vieš kam siaha homosexualita? zaujímaš sa trochu o dejiny ľudstva? vieš že niekedy bola dokonca na niektorých územiach posvatna?
Podla mna by vacsinu ludi z toho dokazali dostat... Obvlast ludi v nizkom veku.
požna podľa tvojho idiotského úsudku áno
fak neviem o čo ti ide zatiaľ sa ti tu darí akurát dobre burcovať ľudí a o to it asi aj ide že?
...uz to necham tak. Mimochodom, ja som tuna ziadnu nadavku nepouzil. Keby som tu chcel nadavat na homosexualov, tak by som sa vyjdroval slovami ako...avsak necitim potrebu tak konat. Mam cloveka, je to pre mna najma byvaly kolega ale trochu aj kamarat a viem, ze jeho zivot by bol lepsi, keby sa z toho dostal. Vela ludom zacne neskor prekazat, ze vsetko, co za ten zivot dokazu, vlastne len prepadne statu ci nejakym vzdialenejsim pribuznym. Plus su do vysokej miery odsudeni na samotu a len tazko zaziju nejake plnohodntejsie stastie. tolko k tejto teme z mojej strany
Ved sa uvedomte tí čo rozprávate blbosti, to nieje žiadna choroba, je to normálne keď sa niekto cíti že cíti inak.
Aduskiss a Fetjesvet keď niesu taký blbý ako vy tak mi vôbec nevadia. Vy ste chorí nie oni. Veď už prestaňte s tými Hiterovskými myšlienkami, všetci sme nejaký, ale sme ľudia A BODKA
kua kedy evolucia zariadi vyhynutie kretenov ?? ty vole to som sa pobavila a to som si myslela ze ked je clovek sprosti tak sa to snazi maskovat ale fetjesvet ma presvedcil o opaku
ok je to tvoj nazor a nemala by som ti zato nadavat ale preboha zlato ja ti chcem len dobre skus sa liecit ty a ked to nepomoze skus kladivom do hlavi sa udriet a urobis sluzbu svetu
choroba je nieco co ztazuje alebo znehodnocuje zivot ludi .. napriklad insomnia a podobne ale homosexualita cloveka neohrozuje ani neublizuje tak to nieje choroba
a prejav homofobije alebo nejakej diskriminacie znamena podla mna zakomplexovanost a strach ale je to tvoja vec
nechcela som tu pisat nic proti tebe respektujem ze mas na vec iny nazor ale rozhodne ho nepovazujem za zdravy
a viete co je chore ze sa cele slovensko a ne len slovensko prezentuje demokraciou a slobodou prejavu a pritom nutia cloveka nasledovat ideal toho co je podla niekoho normalne a ostatne zo strachu odsudia je to nechutne ako uz od mala vychovavaju deti a vedu k tomu aby robilo iba to co je v norme a aby zilo v tomto diskriminujucom svete a aby bolo stastne ze nema slobodu vyberu a prejavu
potom sa možme čudovať nazorom ludi ktori pisu komenty sem ked samotny redaktorovia či vyštudovaný inteligentny človek ako sa javia jeho reči ma taketo myšlienky?
úryvok:
Súčasní prihriati krikľúni si neuvedomujú, že žijú na kontinente, kde sa za jeden priemerný ľudský život zmení politický systém aj trikrát. V mnohých štátoch expanzia homosexuálneho vplyvu zašla tak ďaleko, že vrcholom drzosti je, aby ich spájal Boh. Vo svojom fialovom opojení si ale neuvedomujú ako si pília pod sebou konár. Totiž, z historicko-emprického hľadiska je pravdepodobné, že príde ešte počas ich života doba, kedy štát bude chcieť túto „lásku“ zničiť. K čomu sa vykonávatelia vôle štátu uchýlia, keď Emil sľúbil Juliánovi, že ho bude milovať a chrániť, kým ich smrť nerozdelí?
on to spaja z bohom bleee neviem ale registrovane partnerstvo nema z nejakym vymyslenym bohom nic spolocne a mozno sa ten obrad podoba tomu normalnemu to neviem nezazil som ale ma uplne iny zaklad ako klasicky sobas, normalne sa cudujem ako si moze takyto clanok na takom dost navstevovanom servri len tak tronit ved ten clovek presadzuje myslienku toho ze homosesualita je nasledok sexualneho zneuzivania otcom v rannom období ! je toto normalne?
Schizofrenik ja osobne nepoznam ziadneho homosexuala, iba z videnia, ale co som citala na nete clanky alebo z pocutia, tak takmer vsetci boli nestastni a radsej by boli hetero, dokonca som citala jeden clanok, v ktorom sa jeden chalan dokonca ozenil, pricom bol na chalanov.
47. Aduskiss>>> nič v zlom a ani nechcem aby moj nazor nepôsobil útočne voči tvojej osobe, ale ja som sa s takým niečim v živote nestretol, niektorí si myslia že sa z toho môžu vyliečiť takým spôsobom alebo im to niekto jednoducho nahovoril natlak rodiny a možno aj priateľov
ale nemal som kontakt z niekym komu by jeho orientacia vadila sú to len nevyrovnaní ľudia ktorí potrebujú pomoc, možno aj preto s tým nemam skusenosti lebo nedavaju najavo svoju identitu a držia sa v ústraní
aj takyh pripadov oženených homosexualov je vela ale nakoniec sa rozvedu a ziju si ho po svojom cize homosecualne
to schiz... lol ten clanok ma ties dostal ty vole chlapik ma fantaziu mozno nas zachvilu zacne presviecat ze vsetci co vas podporujeme sme mimozemstania a ze vy sa snazite ovladnut svet ..sak on je as choro paranoidny .. stavim sa ze ten dement sa vzdy ked ide spat pozre pod postel ci sa tam neskryva alf ktory ho chce v spanku zabit
ale tak zbytocne sa rozculovat nad dakoho tupostou no ne sak ten je taky blby ze sa ece nenaucil ze ked sa do necoho nevyzna ze ma drzat hubu
to aduskiss mozno mas pravdu a nektory homosi su nestastny ze su na chalanov , ale preco myslis ze to tak je ? myslis ze preto lebo sa im nepaci ze miluju a ze ich vzrusuju chalani ?? ja si myslim ze je to blbost.
proste su nestastny z toho ako vnima tento svet homosexualov a ako ich odsudzuje su nestastny lebo vedia ze to budu mat v zivote sakra taske a ne preto ze ich nevzrusuju baby
Schizofrenik vobec nie utocne, to ze to poznas lepsie som myslela v dobrom, lebo urcite poznas vela homosexualov aj mas o tom viac informacii ako ja.
A co som citala jeden clanok, ktory pisal homosexual, tak mohol mat asi 40 a v manzelstve bol uz asi 20 rokov, proste sa zato hanbil, co by povedali ostatni. Ale to moze byt aj vymyslene, len aby to zaujalo ludi.
Ja osobne si tiez neviem predstavit, keby ma pritahuju baby, ze by som sa s tym dokazala niekedy zmierit. A to ma pritom trapi a dokaze zobrat fakt len maloco. Viem, ze najlepsie je takmer na vsetkych ludi a reci kaslat, ale neni to vzdy take lahke.
To puppa, tak som to myslela, len som to blbo napisala,chceli by byt hetero, aby ich spolocnost neodcudzovala a nemali takmer vsetci voci nim predsudky, takze suhlasim
Podla mna mysliet a aj povedat (tak ako aj napisat) si moze kazdy co len chce. Vacsina ludi co aj poznam by sa asi/asi urcite/ priklonila na stranu fetjesvet. Ja spolocnost stvorpercentnych nevyhladavam, a ja ked som sa s nejekymi stretol tak som to vdakabohu nevedel.
Keby som si mal vybrat v banke, ked je tam 5 volnych okienok, urcite by som si nevybral nejako podivne vyzerajuceho chlapa za pultom - a to asi nikto z Vas!
No neviem ci spolocnost odsudzuje homosexualov. Ked sa pozriem na toto forum, tak vidim jedneho co ma nazor ze je to choroba a asi 30 co tvrdi ze je to normalne a spicuje ho. Podla mna ludstvo skorej instinktivne vie ze to nieje spravne, len spolocnost je uz taka tolerantna, ze potlacila tento instinkt a zacina tuto ochylku od normalu tolerovat. Ja osobne sa citim v blizkosti gayov zle aj ked v inych oblastiach su super, presne tak ako sa zle citim vedla vraha, ktory je taktiez vo vsetkych inych ohladoch super. Povazovat homosexualitu za normalnu je zatvaranie oci pred realitou a iba pokrytecke pritakavanie "modernym" spolocenskym nazorom v anketach niekde v TV. Ci uz pocuvat svoj rozum alebo srdca, tak sa mi to zda nespravne a toto je moj nazor. Dalo by sa este vela veci napisat ale sa mi uz nechce a idem dalej pracovat
58. Metko>>> nejde tu o nejake spičovanie ale o uvedomenie sa, takym ludom je jednoducho zle z toho ako sa staviaju k ostatnym,
s tvojim nazorom som sa uz stretol, waaaaau na slovensku sa rozmaha taky divny fenomen su to gayovia a zrazu je to moderne! kde to zijeme ze sa to na slovensku podporuje! homosexualita je uchylka ako ju moze spolocnost tolerovat!:
trosku som prevratil to co si napisal. inac pokial nechodis do nejakych gay podnikov tak ta asi tazko nejaky zacne obtazovat, a normalneho gaya ani nerozoznas od nejakeho heterosexuala a v banke zamestnancom nedovoluju ake kolvek vystrednosti ! tak to si dal dost blby priklad
do reality show chodia vacisinou vselijaky extroverti a exhibicionisti ktori by sa len predvadzali cize ani nezalezi na tom ci je to gay aleho hetero, norlmalny clovek sa to takejto TV show urcite neprihlasi a serie ma ze si ludia potom odvodzuju a robia z toho priklady
neviem ale ako si to tak napisal, tak gayovia tu budu aj ostanu to nieje len nejaky trend
Myslím, že abstraktné podanie mysle homosexuála/ky je vykreslené v jednoduchom bode, ktorým sa všetko vysvetluje, tým myslím nesprávnosť názoru ľudí, orientovaným proti homosexuálnej orientácii a stopercentnú prirodzenosť homosexuality, nie ako choroby, ale ako ďalším druhom sexuálnej orientácie. Tým bodom je práve fakt, že homosexualita sa v ľudskom mozgu kóduje už v TEHOTENSTVE! Iste, nájdeme i pár výnimiek, keďže dnešná spoločnosť je nasmerovaná na zlú cestu, ale nejde mi do hlavy jedna vec - ako si niekto môže vôbec DOVOLIŤ poznamenať, alebo dokonca kritizovať niečo tak osobné ako sexuálna orientácia druhého človeka? A pozrime sa na to ešte z druhej strany - čo keď si len vy niektorí MYSLÍTE, že tým skutočne "prirodzeným" je hetero? Čo ak je to naopak? Nezamysleli ste sa nad tým niekedy... ...asi nie, však? Iste, existuje na to niekoľko jasných a logických vysvetlení (napr. prirodzená reprodukcia), ale predsa - nikdy si nemôžeme dovoliť JEDNOZNAČNE hovoriť o prirodzených danostiach a ľudskom myslení, veď to je asi najrelatívnejšie bytie, tak rozmanité, že NIKTO nemôže označiť to a to za nesprávne. To platí pre obe strany...
Suhlasim Nemam nic proti homosexualite a je to divne, ze niekto ano, popripade, ze si ludia myslia ze sa z toho da vyliecit...lebo neda. A necitala som to tu cele, no niekto pisal daco take ze choroba...no tak choroba to urcite nie je...ked ma niekto jednu ruku kratsiu, tak tiez predsa nie je chory. Viem je to blbe prirovnanie, ale tak no...
typek -- to nieje icq ale IQ .... a 120 je iba priemer. taže keď sa už trocha chceš vyjadrovať, preštuduj dačo, nemám rád nevedomých ľudí, ktorí kecajú a neznajú ...
freesome: no ale ty budes asi dost podriemer ak ti nedoslo ze to bola iba chyba pri pisani a to ze homosexualita je prirodzena vec by malo byt jasne dokonca aj tebe nemam rad 14 rocnych faganov ktori si dovoluju a nechapu...
1. Typek - logicky to z toho nevyplyva, lebo to , ze si sa ty nestretol s niekym kto ma vysoke IQ a odcudzuje homosexualov neznamena, ze taky clovek neexistuje, a keby aj, tak z toho este nevyplyva, ze kto ich odcudzuje je tupec, lebo ich odcudzuje vela ludi s priemernym IQ, ktori sa este za tupcov nepocitaju...
Ale inac s tebou suhlasim, ze kto ich odcudzuje je tupec
Nie je to choroba, ktorá by sa dala liečiť. Mysleli si to komunisti, ale nie je to tak. Tí ľudia sú jednoducho takí. Pre hlbšie pochopenie je treba vedieť genetiku a molekulárnu biológiu. Je to tak ako keby niekto tvrdil, že je liečiteľné keď má niekto modré oči. Určite všetci uznáte, že je to somarina.
To nie je o IQ, ja ich tiez odsudzujem a urcite mam nad 120... aj moj oco ich odsudzuje. Podla mna to nie je normalne a nikdy to premna normalne nebude.
Typek: podla matematiky tvoj dokaz porusi jedna vynimka. Hittler mal dokonca nad 140 IQ.
Moje IQ: viem ze v 4 rokoch som bol na test a som mal 109. Tot vsio
Typek & Schizofrenik: z pozorovania vyslovujem hypotezu, ze nie ste uplne hetero. Neviem o metode, ktora zisti, ci je niekto cisty hetero ale asi je taka.
Vedecky vyskum mozgu: Cistych heterosexualov je 12%. Niekto je gay ci bi ma rodinu a nevie o tom dokonca svojho zivota. Bezna vec...
Ak by bolo cele ludstvo homo (nie homosapies, ale homosexuali Kopu homosexualov malo pohlavny styk z opacnym pohlavim (ktore tiez moze byt kludne homo alebo bi)a maju rodiny. Dalsia vec, existuje umele oplodnenie, spermobanky... Prirodzenie nevyhynieme.
Homesexualita je bezna vo zvieracej risy, za za cias antiky a slavneho eqyptu to bola uplne bezna tolerovatelna vec.
Normalita. Akym pravom resp. koho pravom si dovolujete urcovat, co je normlane a co nie je? Ste hovorca ludstva alebo boha? Ak je niekto taky, co ma na to pravo, ja sa pred nim poklonim.
Pravo. Pravo stvoril clovek. Clovek nie je dokonaly tak ako moze byt pravo dokonale?
Birdz. Vacsina z vas tu prisam packu riesi somariny. Jasne, chapem, mladost pohoda. Ale svoje podla mna vacsinou stupidne prezentuje pomaly ako absolutne pravdy.
napr. 72. Bress. Ok, podla teba to nie je normalne (ak ked definciu normality viem, ale co je normalnost, to nenasiel som definiciu). Mysli si co chces. Pohoda. Zacni homosexualov nejakym sposobom ublizivat, dostanes cez drzku ani nevies ako a ani s tvojim ocom nebude problem...
Chora spolocnost. Nadavate tu jeden druhemu a sugerujete nazory. Spolocnost je chora, ale iba homosexualita je normalna...
Hosexualita choroba. Neviem, ja a ludi ktorych poznam, tak sa snazime chorym ludom skor pomahat a urcite im nechceme nadavat alebo ublizovat. A ak uz chcete nadavat a ublizovat choremu cloveku tak...
Riesene sexuality. Homosexualita, bisexualita, heterosexualita, vzdy tu bola, je a bude. Tak co tu sakra furt a furt a dokookoa dookola idete riesit??? To je ludska prirodzenost, s tym sa neda pohnut. Maximalne nejakymi drogrami... Radsej rieste ekonomiku, vdzelanie a vychovu. Lebo tie veci hybu civilizovanim svetom. Tie nas robia lepsimi a posuvaju dopredu. Nie nejaka sexualita. Sexualita je neskodna pre rozvoj spolocnosti.
Bez homesexuality. Bez nej nebolo by mnoho geniou. A vasinou ti najintelignejsi ludia su aspon bixesuali. Ako povedal povedal jeden profesor: Mozog je betar
Ado21- naco by som im ublizoval, proste pre mna to nie je nejako prirodzene, moj subjektivny nazor, tak sa s nimi nestykam a nestaram sa do nich. A fyzicke nasiel nie je riesenie.
Vsak to Typek zajebal ze sa Nygdy nestretol s clovekom nad iq 120 ktory by odsudzoval bukvice, tak ja som len napisal ze mam nad 120 a odsudzujem ich, premna to tiez nieje normalne a nikdy ani nebude a ono celkovo to neni normalne a nikdy ani nebude, aby fajcil chalan chalanovy cock, cmulkali si vajca a potom si pretahovali smrdlave rite, je mi zle bleeee
To je uplne nepodstatne ci je to trestne alebo nie, a aj keby, radsej budem zlocinec ako teplos. A okrem toho povedz na verejnosti ze si buzerant a povedz na verejnosti ze "raz za 2 mesiace" sa sfetis, co ludia prijmu skor? ked uz tu ides vychytavat fet vs. gays... Ale samozrejme ze je to uplny nezmysel porovnavat 2 rozne veci. Fragile pravdepodobne nevedel prist na iny sposob ako sa pripojit do nasej konverzacie
51. Schizofrenik, myslím, že pravicové a ľavicové zmýšľanie nemá s otázkou tolerancie homosexuality nejak veľa spoločné (hlavne preto, že to je rozdelenie politických prúdov z hľadiska ekonomického plánu)...
Rovnako si nemyslím, že by IQ malo niečo spoločné s toleranciou. Častokrát to závisí od prostredia, výchovy atď... je hlúpe tvrdiť, že inteligentní ľudia sú tolerantní a naopak. Poznám veľa inteligentných ľudí, čo sú netolerantní jak hovadá a ešte sa budú biť o svoju pravdu, presvedčení, že práve ich IQ im je dostatočným argumentom.
Viac sa mi nechce vyjadrovať, LET FIGHT FOR GAY RIGHTS
fajn jak som si tak po čase prebehol toto fórum, je tu kopa dobrých osvetových názorov, možno tak traja z toho jeden ktorý prejavil iba časť svojho debilného magorizmu mali niečo proti nič proti ale ten user založil fórum o H16 a heraku tomu sa hovorí inteligencia čiže to s tým IQ možno bude pravda ale zase aj inteligentní vedia byť pekné svine
nygdy: mozes mat iq aj 100000 pre racionalne zmyslajuceho cloveka budes nazaklade tohoto nazoru a toho ako ho prezentujes vzdy debil a ostatni dakujem za nazory
Podla mna to nie je choroba.... ako sak ked su mesozravci je to preto aby sa druh nepremnozil... a v sucastnosti je najviac ludi v historii... a podla mna to je preto aby sa ludia nepremnozovali moc... je to uplne normalne. a aj zvierata byvaju homo napriklad moji zajaci... mam jednu babu a 2 chalanov a oni dvaja porat jebu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
a inak, suhlasim
Homosexualita za chorobu bola povazovana len do roku 1992, potom bola vyskrtnuta z medzinarodneho zoznamu chorob... Takze uz to nie je choroba, pusinka. A suhlasim s Mayom, chory si akurat ty.
Typek suhlasim, takato netolerancia a neznasanlivost voci homosexualom sa prejavuje zväčša iba u dementných ludi jednoducho su to skrachovane existencie ktore si nemaju na kom vylepšovať svoje ego
A jednoducho preto neuznávam diskrimináciu ja nediskriminujem tak prečo by som mal byť diskriminovaný pre to aký som a aky som sa narodil?
Ja trpim vyoperovanou hanbou a myslim si, ze je to chore, ale niekto trpi predsudkami a rasizmom z nevedomosti, cize to musim?! pokladat za chore?
Pocuraval som sa ako decko a kamos sa posral kedy sa dalo, teda musel byt pre mna chory...
Sedim v bare a snazim sa ho zavriet... Kamos musi si so mnou vypit, lebo odchadza do Holandska(rok sa nevrati domov) a strasne chce su mnou vypit... Teda on je pre mna uplne chory, lebo si neuvedomuje, ze ja mam nejaku zodpovednost za bar a pritom on trpi citovymi problemami, ze opusta domov a uplne reve?
Jaaaj... ja uz chapem! Cize vsetko co sa netyka mna, alebo je to nejak horsie nez moja situacia, a nieje pre mna v danej situacii normalne je CHORE?!
Neprides si ty chory? Lebo... mne to nepride normalne, teda ty, podla tvojej teorie musis byt chory
Ako mozes porovnavat INSOMNIU S HOMOSEXUALITOU?!
Poznas to? NIE! Zazil si si to? NIE!
Hovori ti nieco slovo empatia? Alebo tolerancia? Pochybujem.
Prosim, nevyjadruj sa radsej k tomu, lebo sa mi len dviha tlak... Je to horsie ako keby si bol krestan alebo debil. Cize si chory! Chod sa dat liecit! Ale hned! BEZ BEZ BEZ!
Lebo len debil alebo krestan povie co si povedal ty. A ani debil a ani krestan nemoze byt inteligentny clovek. Cize niesi inteligent, cize je to horsie ako som na tom ja, cize sa musis liecit
Urcite sa homosi len tak z haluze robia, ze su tepli a sukaju chlapov... Sak nech je sranda ne?
Vies co? Normalne, ja mam teraz chut, ze posukam v piatok nejakeho chlapa... Totalna haluz a uplne je to COOOL. Ved nieje problem sa presvedcit a robit zo seba kokota... Urcite sa do tyzdna z toho vyliecim a bum! budem zasa hetero. To iste ako keby som predstieral nespavost, ne?
Vsetko je chore, vsetci su chori...
Hlavne, ze ty si zijes dokonale
Ako môžeš tak sebavedomo tvrdiť že sa dokážu "vyliečiť sa" , veď ty by si sa nedokázal násilne "ptreransformovať" na gaya , takže si asi chorý ty..
Pretoze to je NAJvacsi a najjebnutejsi primitivizmus nadavat na homosexualov, len preto ze par kokotkom sa do zda chore...
a typek mal pravdu. Ludia s vyssim IQ nerozmyslaju jak tieto pridrbane deticky ze je to choroba a mali by sa liecit...
ty kokos akoze na tomto jebnutom Slovensku ta demencia kvitne! Akoze v ostatnych krajinach by sa o tomto ani len nediskutovalo, ale tu na Slovensku?! Kdezeee tu je to sami trapko na kazdom rohu...
Presdstavte si, ze vas syn alebo dcera by vam povedali, ze maju homosexualne chutky. Komu z vas by to naozaj nevadilo a v klude by to povedalo aj ostatnym, keby sa vas pytali na vztahy vasich deti? Naozaj by ste im z toho nechceli pomoct?
K tej insomnií - môj názor nájdeš k téme na to určenej.
A ku komentáru 25 - Keby som mala dieťa a povedalo by mi že "má homosexuálne chúťky", tak asi by som to nešla práve osláviť, ale nesnažila by som sa mu/jej "z toho pomôcť"... V takých prípadoch tomu dieťaťu najviac rodič pomôže ak to prijme ako fakt a nerobí z toho chorobu..
si len ješitny vyrývač nič viac
Vďaka takým to ľuďom sa homosexualita na slovensku berie stále ako nejaky fenomén
1. ak by cele ludstvo fetovalo ako ty, tak by vyhynulo?
2. ak by cele ludstvo trpelo na nespavost, tak by to nikto nepovazoval za chorobu, proste by to brali ako beznu sucast zivota (asi taku ako je starnutie a smrt)
3. ak by bolo cele ludstvo homosexualne, tak by sa nemohlo parit, cize by podla teba vyhynulo. Ako sa cele ludstvo stalo homosexualnym? Len tak z nicoho nic? Asi nie, cize pravdepodobne sa nejakym sposobom mnozili a pritom spavali s rovnakym pohlavim = cele ludstvo sa zmenilo na homosexualne, a nasli iny sposob, ako sa dalej mnozit, mozno v skumavke, alebo by proste decko mohol porodit ktokolvek bez ohladu na pohlavie svoje a pohlavie osoby, ktora ho oplodnila... tomu sa hovori EVOLUCIA
30 - dlhe meno
1 - urcite nie. Zmysel otazky?
2 - nebrali by to ako beznu sucast zivota, pretoze by vedeli, ako to vyzeralo predtym. Snazili by sa to preto riesit.
3- ten bod bol nejako prilis zamotany. V pripade homoseuxuality jeden z deviatich ludskych systemov (rozmnozovaci) nefunguje. Ked clovek zle spava, ide k lekarovi. Ked sa nemoze rozmnozovat, mal by ist k lekarovi. Nie len v pripade homosexuality ale aj inych poruch.
.... a ked je clovek j.bnuty a odsuzuje druhych len pre ich orientaciu, mal by ist na psychiatriu.
Pochop to, ze to sa vyliecit neda (teda aspon o tom neviem, ak sa mylim, oprav ma).
A k 25, priznavam, ze by som nebola dvakrat nadsena, ale urcite by som ho nenutila, aby zmenil svoju orientaciu.
A keby mas ty syna, rozumiete si a mas ho velmi rad, je inteligentny, ma svoje sny, ciele a povie ti, ze je na chalanov. Co by si spravil? Zavrel ho preto na psychiatriu alebo nebodaj vyhodil z domu?
A preco by bol jeho zivot na rit? Pre predsudky sprostych ludi. Sak tym, ze je niekto homosexual ti nic nerobi ani nijako neublizuje. A pozri si » www.birdz.sk/forum/forum.php...
Prave taky ako ty to homosexualom len stazujete.
si pekne seres do huby!!!
Sak aj homosexuali maju iny nazor na svojho partnera ako napr. ty a picujes tu do nich!!!
tu ťa trochu poopravým, ešte som sa nestretol s takým homosexuálom ktorý by to chcel zmeniť a hovorím aj z vlastnej skúsenosti stáčí si to len priznať
31. Fetjesvet
tak toto je napsosto blbe, ty chceš povedať dnešnej spoločnosti? vieš kam siaha homosexualita? zaujímaš sa trochu o dejiny ľudstva? vieš že niekedy bola dokonca na niektorých územiach posvatna?
Podla mna by vacsinu ludi z toho dokazali dostat... Obvlast ludi v nizkom veku.
požna podľa tvojho idiotského úsudku áno
fak neviem o čo ti ide zatiaľ sa ti tu darí akurát dobre burcovať ľudí a o to it asi aj ide že?
Aduskiss a Fetjesvet keď niesu taký blbý ako vy tak mi vôbec nevadia. Vy ste chorí nie oni. Veď už prestaňte s tými Hiterovskými myšlienkami, všetci sme nejaký, ale sme ľudia A BODKA
ok je to tvoj nazor a nemala by som ti zato nadavat ale preboha zlato ja ti chcem len dobre skus sa liecit ty a ked to nepomoze skus kladivom do hlavi sa udriet a urobis sluzbu svetu
choroba je nieco co ztazuje alebo znehodnocuje zivot ludi .. napriklad insomnia a podobne ale homosexualita cloveka neohrozuje ani neublizuje tak to nieje choroba
a prejav homofobije alebo nejakej diskriminacie znamena podla mna zakomplexovanost a strach ale je to tvoja vec
nechcela som tu pisat nic proti tebe respektujem ze mas na vec iny nazor ale rozhodne ho nepovazujem za zdravy
kto chce nech si tento článok prečíta
potom sa možme čudovať nazorom ludi ktori pisu komenty sem ked samotny redaktorovia či vyštudovaný inteligentny človek ako sa javia jeho reči ma taketo myšlienky?
úryvok:
Súčasní prihriati krikľúni si neuvedomujú, že žijú na kontinente, kde sa za jeden priemerný ľudský život zmení politický systém aj trikrát. V mnohých štátoch expanzia homosexuálneho vplyvu zašla tak ďaleko, že vrcholom drzosti je, aby ich spájal Boh. Vo svojom fialovom opojení si ale neuvedomujú ako si pília pod sebou konár. Totiž, z historicko-emprického hľadiska je pravdepodobné, že príde ešte počas ich života doba, kedy štát bude chcieť túto „lásku“ zničiť. K čomu sa vykonávatelia vôle štátu uchýlia, keď Emil sľúbil Juliánovi, že ho bude milovať a chrániť, kým ich smrť nerozdelí?
on to spaja z bohom bleee neviem ale registrovane partnerstvo nema z nejakym vymyslenym bohom nic spolocne a mozno sa ten obrad podoba tomu normalnemu to neviem nezazil som ale ma uplne iny zaklad ako klasicky sobas, normalne sa cudujem ako si moze takyto clanok na takom dost navstevovanom servri len tak tronit ved ten clovek presadzuje myslienku toho ze homosesualita je nasledok sexualneho zneuzivania otcom v rannom období ! je toto normalne?
Ale tak ty to poznas lepsie.
A ten clanok, radsej sa nevyjadrujem
ale nemal som kontakt z niekym komu by jeho orientacia vadila sú to len nevyrovnaní ľudia ktorí potrebujú pomoc, možno aj preto s tým nemam skusenosti lebo nedavaju najavo svoju identitu a držia sa v ústraní
aj takyh pripadov oženených homosexualov je vela ale nakoniec sa rozvedu a ziju si ho po svojom cize homosecualne
ale tak zbytocne sa rozculovat nad dakoho tupostou no ne sak ten je taky blby ze sa ece nenaucil ze ked sa do necoho nevyzna ze ma drzat hubu
proste su nestastny z toho ako vnima tento svet homosexualov a ako ich odsudzuje su nestastny lebo vedia ze to budu mat v zivote sakra taske a ne preto ze ich nevzrusuju baby
ale tu stranku som poslal aj kamoške a ona mi len povedala že sa nemam čo naparovať keďže ide o pravicovú stránku.....oni si budu tvrdiť svoje
A co som citala jeden clanok, ktory pisal homosexual, tak mohol mat asi 40 a v manzelstve bol uz asi 20 rokov, proste sa zato hanbil, co by povedali ostatni. Ale to moze byt aj vymyslene, len aby to zaujalo ludi.
Ja osobne si tiez neviem predstavit, keby ma pritahuju baby, ze by som sa s tym dokazala niekedy zmierit. A to ma pritom trapi a dokaze zobrat fakt len maloco. Viem, ze najlepsie je takmer na vsetkych ludi a reci kaslat, ale neni to vzdy take lahke.
To puppa, tak som to myslela, len som to blbo napisala,chceli by byt hetero, aby ich spolocnost neodcudzovala a nemali takmer vsetci voci nim predsudky, takze suhlasim
Keby som si mal vybrat v banke, ked je tam 5 volnych okienok, urcite by som si nevybral nejako podivne vyzerajuceho chlapa za pultom - a to asi nikto z Vas!
s tvojim nazorom som sa uz stretol, waaaaau na slovensku sa rozmaha taky divny fenomen su to gayovia a zrazu je to moderne! kde to zijeme ze sa to na slovensku podporuje! homosexualita je uchylka ako ju moze spolocnost tolerovat!:
trosku som prevratil to co si napisal. inac pokial nechodis do nejakych gay podnikov tak ta asi tazko nejaky zacne obtazovat, a normalneho gaya ani nerozoznas od nejakeho heterosexuala a v banke zamestnancom nedovoluju ake kolvek vystrednosti ! tak to si dal dost blby priklad
do reality show chodia vacisinou vselijaky extroverti a exhibicionisti ktori by sa len predvadzali cize ani nezalezi na tom ci je to gay aleho hetero, norlmalny clovek sa to takejto TV show urcite neprihlasi a serie ma ze si ludia potom odvodzuju a robia z toho priklady
neviem ale ako si to tak napisal, tak gayovia tu budu aj ostanu to nieje len nejaky trend
Prečo vás zaujíma, či je niekto homosexuál?
Keď od niekoho potrebujem pomoc, alebo on odo mňa, tak mi je srdečne jedno akej je orientácie, lebo je to irelevantné.
Ale inac s tebou suhlasim, ze kto ich odcudzuje je tupec
Clovek ako taky moze byt uplne normalny, ale co sa tyka jeho orientacie tak nie je normalne chlap s chlapom a zena so zenou. Nie nie.
Osobne je mi jedno co si robia, len konstatujem ze to tak je a ked sa vam nepaci tak sa pojebte do riti... ale ved to by ste spravili aj tak
Moje IQ: viem ze v 4 rokoch som bol na test a som mal 109. Tot vsio
Typek & Schizofrenik: z pozorovania vyslovujem hypotezu, ze nie ste uplne hetero. Neviem o metode, ktora zisti, ci je niekto cisty hetero ale asi je taka.
Vedecky vyskum mozgu: Cistych heterosexualov je 12%. Niekto je gay ci bi ma rodinu a nevie o tom dokonca svojho zivota. Bezna vec...
Ak by bolo cele ludstvo homo (nie homosapies, ale homosexuali Kopu homosexualov malo pohlavny styk z opacnym pohlavim (ktore tiez moze byt kludne homo alebo bi)a maju rodiny. Dalsia vec, existuje umele oplodnenie, spermobanky... Prirodzenie nevyhynieme.
Homesexualita je bezna vo zvieracej risy, za za cias antiky a slavneho eqyptu to bola uplne bezna tolerovatelna vec.
Normalita. Akym pravom resp. koho pravom si dovolujete urcovat, co je normlane a co nie je? Ste hovorca ludstva alebo boha? Ak je niekto taky, co ma na to pravo, ja sa pred nim poklonim.
Pravo. Pravo stvoril clovek. Clovek nie je dokonaly tak ako moze byt pravo dokonale?
Birdz. Vacsina z vas tu prisam packu riesi somariny. Jasne, chapem, mladost pohoda. Ale svoje podla mna vacsinou stupidne prezentuje pomaly ako absolutne pravdy.
napr. 72. Bress. Ok, podla teba to nie je normalne (ak ked definciu normality viem, ale co je normalnost, to nenasiel som definiciu). Mysli si co chces. Pohoda. Zacni homosexualov nejakym sposobom ublizivat, dostanes cez drzku ani nevies ako a ani s tvojim ocom nebude problem...
Chora spolocnost. Nadavate tu jeden druhemu a sugerujete nazory. Spolocnost je chora, ale iba homosexualita je normalna...
Hosexualita choroba. Neviem, ja a ludi ktorych poznam, tak sa snazime chorym ludom skor pomahat a urcite im nechceme nadavat alebo ublizovat. A ak uz chcete nadavat a ublizovat choremu cloveku tak...
Riesene sexuality. Homosexualita, bisexualita, heterosexualita, vzdy tu bola, je a bude. Tak co tu sakra furt a furt a dokookoa dookola idete riesit??? To je ludska prirodzenost, s tym sa neda pohnut. Maximalne nejakymi drogrami... Radsej rieste ekonomiku, vdzelanie a vychovu. Lebo tie veci hybu civilizovanim svetom. Tie nas robia lepsimi a posuvaju dopredu. Nie nejaka sexualita. Sexualita je neskodna pre rozvoj spolocnosti.
Bez homesexuality. Bez nej nebolo by mnoho geniou. A vasinou ti najintelignejsi ludia su aspon bixesuali. Ako povedal povedal jeden profesor: Mozog je betar
Ak chcete, mozete napisat zoznam, preco ste lepsi ako ten naposlednejsi zobrak a vyvratim kazdu jednu z nich.
ale na druhej strane je super, ze sa vyjadrujete
Vsak to Typek zajebal ze sa Nygdy nestretol s clovekom nad iq 120 ktory by odsudzoval bukvice, tak ja som len napisal ze mam nad 120 a odsudzujem ich, premna to tiez nieje normalne a nikdy ani nebude a ono celkovo to neni normalne a nikdy ani nebude, aby fajcil chalan chalanovy cock, cmulkali si vajca a potom si pretahovali smrdlave rite, je mi zle bleeee
k tým humusným názorom sa radšej ani nevyjadrujem
o slahani som nikdy nic nehovoril, a ked si clovek dopraje raz za 2 mesiace natom nevidim nic zle, urcite je to prijatelnejsie jak robit si prdelky
Porovnavat drogy a sex pohoda. Zabudli ste este rock'n'roll
Kazdy je slobodny. Chce drogy? jeho vec tak isto ako aj sex a vsetko co robi pokial nezacne ublizovat okoliu.
Zi a nechaj zit.
To je uplne nepodstatne ci je to trestne alebo nie, a aj keby, radsej budem zlocinec ako teplos. A okrem toho povedz na verejnosti ze si buzerant a povedz na verejnosti ze "raz za 2 mesiace" sa sfetis, co ludia prijmu skor? ked uz tu ides vychytavat fet vs. gays... Ale samozrejme ze je to uplny nezmysel porovnavat 2 rozne veci. Fragile pravdepodobne nevedel prist na iny sposob ako sa pripojit do nasej konverzacie
Rovnako si nemyslím, že by IQ malo niečo spoločné s toleranciou. Častokrát to závisí od prostredia, výchovy atď... je hlúpe tvrdiť, že inteligentní ľudia sú tolerantní a naopak. Poznám veľa inteligentných ľudí, čo sú netolerantní jak hovadá a ešte sa budú biť o svoju pravdu, presvedčení, že práve ich IQ im je dostatočným argumentom.
Viac sa mi nechce vyjadrovať, LET FIGHT FOR GAY RIGHTS
keby to bola choroba, asi by som sa cítil zle. ale mne je super
a #94, aj ja som a?
@10 aj zvierat su homosexualne.... as stvrtina baranov je homosexualnych. a predsa su tu. asi to bude uzitocne, ked sme este nevymreli,nie?
a preco tak strasne sa navazate do @fetjesvet
ved ok ma tupi nazor zverejnuje ho velice "peknim" sposobom al to ete neznamena ze by sme ho mali postrielat.....
a to vysetrenie sa tusim vola penilná pletioktómia lebo tak njako ale nie je to 100 percentne