Vedeli ste, že keď komár Vám cuca krv napr. zo stehna a vy stlačíte stehno tak vybuchne kvôli nadmernemu množstvu krvy ? ja som skusil som cely oprskany bol
anoo ...minule som to robila náročky a on bol už tak nacucaný a vtedy sa rozhodol,že odletí,chcela som ho aspoň zabiť a tak som mala na ruke rozmliaždeného komára s mojou krvou
komar to urcite nebol!bola to komarica ale ok!komare totiz necicaju krv iba si zajebu a zomru ale co ak nenajdu to kde by si zajebali hmm smutna smrt ...a jasne ze sa to moze stat...
ja som to skusal!! nevyslo mi to ... to jak si tam stihol chytit toho komara?? ja som pocul teoriu ze ked stlacis ze mi vlastne stisnes sosak a ze nevie odletiet... ... no nwm.. mne to nevyslo... moj komar odletel
a viete, že ked mate v sebe alkohol.. :d a cicu vas komar tak sa opije??
minule cez leto sme s kamosom boli mierne pod parou nastavili sme nohu(lýtko) a cakali na komara a ked komar prisiel a ked nas cucal tak po minute vytiahol svoj cucak a odpadol.. a to myslim smrtelne važne.. :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A popravde - tomuto naozaj neverím...
ale ano je to pravda..podarilo sa mi to raz...nerada len tak cakam kym pride nejaky hajzel a zacne ma cucat
minule cez leto sme s kamosom boli mierne pod parou nastavili sme nohu(lýtko) a cakali na komara a ked komar prisiel a ked nas cucal tak po minute vytiahol svoj cucak a odpadol.. a to myslim smrtelne važne.. :