@ petika ale ja sa pýtam čo mienia robiť s fajčením fajčiari...mňa teraz nezaujíma jedlo z Číny..jedlo z Číny si nemusíš kúpiť keď ti vadí a ani fajčiť nemusíš, lebo je to zlozvyk, ale jesť musíš a fajčiť nemusíš..
Ich to nezaujíma, že si kupujú rakovinu a smrť. To len preto si majú odopierať cigaretky? "LEN" preto?
A myslím si, že sa nedá (nemalo by sa!) porovnávať nepotrebné cigarety s životne dôležitým vzduchom aj keď znečisteným (aj vďaka samotným fajčiarom) a jedlom (aj keď nie úplne zdravým).
ale ty si kupuješ potraviny, ktoré sú dovážané z číny a nemusíš o tom ani vedieť ak nie si všimavý a myslím, že každý fajčiar si cigarety kupuje sám a vie, čo si tým spôsobuje , ergo otázka "čo s tým mienite urobiť" nieje na mieste..
no a ? aj tak všetci umrú, skôr či neskôr, fačiari aspoň vedia na čo majú väčšiu šancu zomrieť, a podľa mňa to je aj tak kokotina s tou rakovinou, len strašia, ja osobne poznám toľko fajčiarov, a nikto nemá rakovinu pľúc, ani môj dedo ani jeho známi ani nikto, proste blbosť
@puco90 keby som s tým niečo chcela robiť tak to robím. mimochodom dosť primitívne forum vzhľadom nato, že väčšina (teda skoro všetci) si uvedomujú čo si ,,kupujú" a keby fajčiť nechceli, tak prestanú.
ja fajčím pravidelne. a to, že mi to škodí viem, ale aj tak fajčím. a s tou rakovinou je to kokotina, lebo môžem fajčiť a nedostať rakovinu. koľko je takých prípadov kedy niekto fajčil 10-15 cigariet denne vyše 60 rokov a ani rakovinu nedostal. a s tou smrťou je to onaké, lebo každý zdochneme, len kedy to je otázka
a ešte aby som odpovedala na otázku autora distusie... mienim s tým robiť asi to, že začnem fetovať aby som zabudla na to, že si spôsobujem rakovinu fajčením
@metius Keby som teraz nemala pravú ruku zamestnanú držaním cigarety, za toto vyjadrenie by som ti dala lakťom do huby.
Viem, že si kupujem rakovinu, som si toho plne vedomá a jediné, čo s tým robím je to, že nefajčím v prítomnosti ľudí, ktorým to vadí. To, že si ničím zdravie je moja vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
daju si dalsiu
aj američania spôsobia našu smrť...a pýtame sa ich, prečo tak spravia? nie.... tak? :d
a ty si uvedomujes s kazdym jedlom, ako ti skodi?
a bla bla bla
bla bla
blaaaaaaaaaaaa
este dajake jebnute otazky?
A myslím si, že sa nedá (nemalo by sa!) porovnávať nepotrebné cigarety s životne dôležitým vzduchom aj keď znečisteným (aj vďaka samotným fajčiarom) a jedlom (aj keď nie úplne zdravým).
Ale teraz trochu odbočím...
To na tej fotke si ty ? Lebo pripomínaš sv. Jozefa ale fakt kks
tak ja dúfam, že cestuješ prevažne na autobuse, električke, v lepšom prípade chodíš všade pešo a na bicykli
Neriesim buducnost riesim pritomnost...
a ešte aby som odpovedala na otázku autora distusie... mienim s tým robiť asi to, že začnem fetovať aby som zabudla na to, že si spôsobujem rakovinu fajčením
Viem, že si kupujem rakovinu, som si toho plne vedomá a jediné, čo s tým robím je to, že nefajčím v prítomnosti ľudí, ktorým to vadí. To, že si ničím zdravie je moja vec.
ja som sa pýtal jasne, čo s tým mienite robiť..ak nič, tak nič, je to vaša vec.