Nevravím, že nie som pribrzdená, ale ja naozaj nechápem, čo si pod tým vlastne predstavujete. Kedysi som sem chodila, veľmi dávno, ale v podstate som si len písala TS-ky s kamarátkami a to bolo asi tak všetko. No a teraz som sem prišla pred pár týždňami t
JEBE TI S TÝMI OTÁZNIKMI ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
niekedy tiez nechapem co vsetko sa oznacuje za fake.. casto tak oznacuju aj osoby s viac nickmi, pritom mne sa to s mojou definicia slova fake nezhoduje.. ale ked sa na druhom nicku hra ze je miley cyrus, tak jasne, ze je fake..
ja oznacujem za fake ludi co uploaduju cudzie fotky a hraju sa ze su to oni, teda ludi co predstieraju inu identitu
@hoperpohroma lenže ja tu mam jeden nick s vlastnou fotkou, uverejnujem nastenku fotky z mojho fotoaparatu,jedine čo nieje moje su videoprispevky a sem tak nejaka fotka stiahnuta z netu. čo sa tyka diskusii,tak sa zapajam do vela diskusii, akurat tich TSiek nenapišem vela. . a predsa som fake ujo fuck jou
@12pusinka16 komentujem vela prispevkov,lebo len čitat ja nedokažem . aj vlastne diskusie som vytvoril a predsa som fake ujo ,takže tiež mi to je divne a možno je to sposobene vekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja oznacujem za fake ludi co uploaduju cudzie fotky a hraju sa ze su to oni, teda ludi co predstieraju inu identitu
Že ja tu vôbec od niekoho normálnu odpoveď čakám... :/
nepamätám kedy som to slovo použil... ale niekedy určite hej... len neviem kedy...
......a o tom by sa dalo aj 10 blogov napísať
@defender ale inak, antifunebrák to vystihol, myslím, celkom dobre...
Častokrát sa tu však týmto pojmom označuje novovzniknutý nick, ale to netuším prečo.
→ gýč
→ novinárska kačica
→ urobiť
→ napodobiť
→ vymyslieť si
→ umelo zostrojiť
→ skonštruovať
→ improvizovať
→ robiť na oko , asi tak bud som falošny ujo, alebo gič,čo by možno sedelo alebo už neviem