Vymazať odoslané správy sa nedajú, nakoľko pri odoslaní správy sa ti zobrazuje, či bola odoslaná správa prečítaná alebo nie. A pokiaľ by si vymazala správu, ktorá ešte nebola prečítaná, vymazala by si ju aj u osoby, ktorej si ju posielala. A to by bola chyba. Preto tam nie je taká možnosť.
No ja mam otazku ohladne birdzu.. čo vlastne znamena slovo BIRDZ respektívne čo to má vyjadrovať.. aha a ešte jedna otazka.. či nebude neco take ako že najkomentovanejšia foto tohto tyždna alebo tak bo ako si všímam tak moc komentárov neni.. ( a je to škoda.. a ešte sa chcem spytat.. de boli uverejnene vysledky tej sutaže o listky o Bep.. bo nech hladam jak hladam tak ništ.. iked asi to nahodne vyhral Izdo to snad na uvod stačí ne?
taka otazocka ked som vymazal spravu od redakcie kde som mal link na seba v miss aby som si pozrel svoje hodnotenie neviete ako sa pozriem? ked neviem ten link
Prepacte, ale neviete preco sa mi nedaju zobrazit tajne spravy? Ked na to kliknem, tak sa mi to len na daku milisekundu(len to tak blikne) objavi a zmizne no a neviem teda ako si to mam precitat ked to nejde....Ak viete preco a ako sa to da napravit, podadte pls ...
prisla som sem po dlhsej dobe a pozeram ze tam momentalne vidno akurat prejavy mojich pubertalnych pocitov menejcennosti. je to minulost. minulost nech ide prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vysledky k sutaziam su v diskusiach pod prislusnym clankom.
Najkomentovanejsia foto tyzdna je zaujimavy napad. Pouvazujeme nad tym.
vopred vdaka
prisla som sem po dlhsej dobe a pozeram ze tam momentalne vidno akurat prejavy mojich pubertalnych pocitov menejcennosti. je to minulost. minulost nech ide prec