akú máš prirodzenú farbu vlasov? od toho by si sa mala odrážať - maximálne 3 odtiene hore-dole no a potom pomer červená-šedá záleží tiež od toho, ak máš nejakú popolavú stredne plavú, tak v tej svetlej plavej 8,04, tá je do ryšava, aj keď nepoznám presne odtieň, budeš vyzerať choro...
@kitty7 tak chcem zatial len sampon, to sa po par sprchach zmije tak ked sa mi nebude pacit tak to bude vpohode, ale sak sa podivaj do fotoalba nefarbila som si este vobec
@anitchka tak mama dlho pouzivala sampon a po dvoch mesiacoch ked ho nepouzila zmyzol uplne :/ asi zalezi na typu vlasu sak ja sa uz na take veci popytam u kadernicky
@sasuke no zmyje ako ktorý... tá 8,04 by sa zmyla, ale čierna určite nie... tá by ti ani nechytila na čierno, mala by si z toho takú ale nie peknú stredne hnedú... pozerám do albumu, ty máš fakt stredne plavú farbu vlasov prirodzene (ja som to len tresla v tom predchádzajúcom komente, lebo ja mám teraz takú na hlave)... ale teplotu farby neviem odhadnúť, na fotkách máš strašne veľa filtrov... pripadáš mi však skôr neutrálna, ani teplé, ani studené farby... do ryšavej by som určite nešla, ak tak do nejakej zlatej, odporúčam keď tak 8,0 alebo 8,3...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
uplne napravo druha z dola s cislom 8,04
@nats hnede sa mi nepacia
a ja som mala sampon od palette a islo to dolu horsie jak farba, tak vela stastia