baby (kľudne aj mládenci), počujte .. mám tmavohnedé vlasy a chcela by som ich nafarbiť načerveno, ale len tak trochu, najradšej by som bola, keby mi ''zostane'' moja farba a len chytí taký červený odlesk .. vedeli by ste mi poradiť ako na to?
henna!
tá je na všetko
ale naozaj, ked maš tmavohnedé vlasy tak si myslím, že si možeš dať hociakú červenú a budeš mať len odlesk, lebo neviem o žiadnej drogerkovej červenej farbe, ktora by aj odfarbila
moja mama si kedysi kupila taku farbu co jej nenafarbila na cerveno, len pri urcitom svetle sa jej vlasy leskli do cervena...ale uz neviem ako sa ta farba volala
no ja som tiež mala tmavohnedé vlasy a narozdiel od teba som chcela a chcem fakt že červenú a nič viac ako odlesky som nikdy nedosiahla...a použila som už všetky možné farby čo existujú od mahagónovej cez červenohnedú až po veľmi intenzívnu červenú (a všetky možné značky)...
@rockingirl88 treba si najpr vlasy zosvetlit a potom farbit na cerveno a najlepsie su take farby ktore v dorgerkach ani nedostat a potom budes mat super cervene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tá je na všetko
ale naozaj, ked maš tmavohnedé vlasy tak si myslím, že si možeš dať hociakú červenú a budeš mať len odlesk, lebo neviem o žiadnej drogerkovej červenej farbe, ktora by aj odfarbila
A okrem toho Loreal Preference su najlepsie farby evrrrr, chytaju velmi tmavo a vydrzia aj nuklearnu pohromu.