Dievčata ako často si v lete farbite vlasy? Resp. ako dlho sa vam udrži farba na hlave v lete ? kedže je potrebne ich vtedy častejšie umyvat ako v lete kvoli vysokym teplotam .Dakujem vopred za prispevky
ja si ich síce nefarbím ale moja sestra áno, no nezdá sa mi že by si ich v lete musela farbiť častejšie, ale možno že je to tým že ich farby na čierno...napríklad také červené a ryšavé odtiene určite rýchlejšie vyblednú
Aha no ja som si ich pred rokom farbila dost často .Moja prirodzena farba je tmavy gaštan taky až do čierna.Minuleho roku som si ich koncom aprila dala na taku tmavu červenu .Potom v polovičke maja som si dala čiernu s modrym odtienom ale konce som mala vyperoxidovane vyzeralo to celkom zaujimavo ale ja ich dost často žehlila fenovala a tak lebo boli nepoddajne mam totiž vlny .A neskor cez prazdniny čisto na čierno som ich farbila v decembri som prestala a vlastne doteraz som ich nefarbila cca uz pol roka som nefarbila..zehlit nezehlim ,ked ich umyjem nechavam ich normalne vyschnut iba ak sa niekam ponahlam ta vyfenujem.Su teraz už v dobrom stave tak by som chcela si ich zafarbit nech mam trošku zmenu ale obavam sa lebo je teplo a tak vlastne musim častejšie umyvat ako v zime a tym padom farba ryclhlo pojde a budem musiet casto farbit .
naco si budem vlasy farbit v 14-ich?nepotrebujem si ich znicit...ked si budete ako mlade zbytocne farbit vlasy,v triedsiatke farbu uz budete potrebovat,budete sedive a mozno aj plesate-....chudery...:/
Keď máš kvalitnú farbu, vydrží ti v lete rovnako dlho ako aj v zime. Alebo možno je to tým, že ja si vlasy umývam stále v rovnakej frekvencii, kto vie.
@janehonda LOL... To, kedy vlasy začnú šedivieť nezávisí od toho, ako skoro si ich začneš farbiť. Ale pekné rozprávky ti mamka nakecala, evidentne dosiahla požadovaný efekt.
Zišlo by sa každé tri týždne, mám asi príliš odolné vlasy na farbenie, niekoľkokrát sa mi stalo, že som si posedela polhodinku s permanentnou na hlave a po umytí som mala presne také vlasy, ako predtým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale pred mesiacom a pol som tam hodila oranzovu hennu a za tyzden ide cervena, ale to je tiez permanentne
ked som mala chemicku cervenu musela som farbit kazdy mesiac napr., aj to bolo strasne vyblednute
raz za dakych 6 tyzdnov normalnou farbou a potom si davam semi permanentne farby takze furt
a vydrzi mi to dake 2 tyzdne tie semi farby...
normalnu farbu vlastne pouzivam len kvoli korienkom
teraz sa nemozem farbit lebo idem na trvalu a uz teraz to vyzera tak ze do miestnosti vchadzaju moje odrastene korienky a az po nich ja -.-
ale tak ja mam cervene vlasy to ti vseobecne kratko vydrzi
cierne vlasy si mozes umyvat aj kazdych 5 minut a ostanu ti cierne
Tiez by som chcela vediet ako to bude vyzerat teraz na leto,ale asi zafarbim na zaciatku prazdnin a potom az po prazdninach,skus aj ty.
@janehonda LOL... To, kedy vlasy začnú šedivieť nezávisí od toho, ako skoro si ich začneš farbiť. Ale pekné rozprávky ti mamka nakecala, evidentne dosiahla požadovaný efekt.