ja som si práve robila modré ombré nechty a s farbou viem že kamoška mala jednorázovú a potom vravela, že ako dobre urobila, lebo s tým vyzerala ako pako a aspoň sa jej to hneď na 1x vyzmývalo
Podľa mňa 29 z 30 obré vyzerá ako obšťaté / odrastené konce vlasov. Ale modré inak schlaľujem, asi nemôže byť nič horšie ako čierne vlasy a do toho cigánska žltá
Ako, hentaké divoké farby môžu vyzerať tak správne umelecky keď to dobre chytí, ale závisí to aj od vlasov a tak. Keď si dá dievča svetlé obré na tmavé vlasy tak je to hnus pre mňa aj keď je to napr. profesionálne upravená herečka
tak ostyháš prinajhoršom Ja som si na 17. narodky (bo som nevedela čo od dobroty) dala vlasy na červeno - šampónom. No a chytilo mi to tak, že to nešlo vymyť. Len to menilo farbu na čím ďalej tým horšiu. Tak potom som mala také ako obré keď mi to odrástlo - našťastie moje vlasy boli svetlejšie ako to čudesné, čo malo byť červené - tak som negrcala pri pohľade na ne
jj directions alebo manic panic, ale tak či tak sa ti to bude vymyvať dosť čiže to chyti potom taku hnusnu farbu.. kamoška si dala modre tužidlo zo začiatku to bolo fajn potom vyzerala ako keby mala splesnete vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov