Prosím vás poradili by ste mi nejaký farebný šampon ? akože značku alebo pošlite link osobne sa v tom moc nevyznám čiže si nechám poradiť a ak aj to kolko asi vydrží bola by som strašne vďačná
tak čo som ja mala od pallete na 4-6 umyti priblizne sa mi postupne zmyl...po 2. umyti som ho uz takmer nemala ale tak nadych jemny sa este chvilu drzal...ale nenasla som od nich nejaky velky vyber farieb...to uz sa mi zdal lepsi tonovaci sampon znacky joanna tiez na tolko umyti priblizne...od tej znacky som nasla viacero farieb a odtienov...pouzila som 2 balicky a tiez to bol skor taky nadych ale pekne to na slnku ziarilo zo zaciatku...sampon od palette na 24 umyti som tiez skusala...cerveny a cierny...cerveny mi tiez skoro vybledol...ale tiez mi nadych trochu ostal.. a dost dlho... to som si davala pred 2 rokmi...po polroku som si dala cierny taky sampon...a ten mi vlastne drzi dodnes...rok aj pol... cize mi vyrasta moja prirodzena farba ale od urcitej casti su vlasy tmavsie...a o kusok nizsie este aj trochu docervena na slnku...cize aj ta cervena sa nejakym zazrakom este stale drzi...to je len moja skusenost
@simona12121 aj ja som si chcela dať červenú/bordovú prípadne niečo do ryšava na 24 umytí len teda neviem ako to chytí :/
@luna13 Pfu ďakujem za rady a ten červený na 24 umytí ti kolko asi vydržal? Lebo mala som tužidlo na 6-8 umytí a po 4 už to červená nebola, tak chcem niečo na dlhšie aby som si to nemusela každý týždeň - 2 meniť a farbu nechcem zatiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@luna13 Pfu ďakujem za rady a ten červený na 24 umytí ti kolko asi vydržal? Lebo mala som tužidlo na 6-8 umytí a po 4 už to červená nebola, tak chcem niečo na dlhšie aby som si to nemusela každý týždeň - 2 meniť a farbu nechcem zatiaľ