@marosko81@11 To že nemusím ageizmus ako každú inú diskrimináciu je jedna vec. Ale to že voči mne majú také reči ešte aj o približne dva roky mladšie osoby, to je už moc A zrovna ty prosím nevyťahuj mentálny vek, aby si sa nestrápnil úplne..
@hetfield Niekto trebárs považuje nacizmus za druh fašizmu. Inak pochopil by som toto neustále poukazovanie na rozdiely keby to bolo niečo brutálne odlišné
Jo a bojovníkov proti istému režimu v Dojčlande v rokoch 33-45 a aj tých proti súčasným obdivovateľom toho režimu tiež nemám nazývať antifašistami lebo to tiež nie je fašizmus a fašisti? Minimálne je ale slovo "antinacizmus" štylisticky dosť nachuj
@mm47 tak zakladny rozdiel medzi fasizmom a nacizmom je ten ze v Taliansku nelikvidovali zidov dokonca Mussolini odmietol posielat talianskych zidov do nemeckych koncentracnych taborov
to je aké smiešne, že 15ročný chlapec, ktorý sa dal k tým kurvám kvôli svojmu sociálnemu neúspechu, ma nazýva dieťaťom
keby si bol čo k čomu, tak sem tie tri slová nepíšeš a napíšeš svoj názor na tebou uctievaný fašizmus. takto ti nejako neverím, že si trú. veď si aspoň vygúgli, čo to fašizmus je
@waagbistritz69 ale veĎ prosím ťa.. ja som to nemyslel na tvoju mentálnu úroveň ale na to že niekto tu o 11 večer napíše že trafená hus zagágala. Proste no komu sa to chce riešiť večer o 11 A ber to tak že každý sme niekoho deti
@transplantovana odpusti si tie narážky že som sa dal k nejakým kurvám ja ti tiež nehovorím že si členkou nejakej partie ľudia proti rozumu čo ochraňuje kriminálnikou a asociálou a ich oblúbená činnosť je chlastanie piva pri SKA hudbe.
@marosko vidím, že presne vieš, ako funguje organizácia, v ktorej už nepracujem, a že si v obraze. len tak ďalej btw., SKA u nás nikdy nikto vo veľkom nepočúval, na to fakt neviem, kde si prišiel
@marosko81 Tak píšem čo chcem a pramálokedy to záleží od toho koľko je hodín.. Čo máš btw proti pitiu piva pri ska hudbe? To mám aj ja rád len konkrétne včera večer by som si asi musel to ska pustiť akurát tak do sluchátek a sténak by nebolo s kým ísť na pivec Ale toj za polhoďku idem ak ťa to poteší moc
@marosko81 ja viem ze to bola akoze vinaren ale bola to normalna krcma,akoze tato debata je uplne smiesna pretoze ty si vtedy este nebol ani na svete a hovoris o tom.90%vtedajsich skinov sa hlasili k WP a vacsinu casu travili v krcmach kde sa ozierali pri kazdej prilezitosti
@hetfield nie ale bavím sa s ľudmi čo sú skinheads už nejaký ten rok a 90 roky si pamätajú a dosť sa to v tých rokoch dojebávalo čo som počul. Na slovensku bola istá vetva ktorá sa dištancovala od alkoholu a na stretnutiach pili všetci len kofolu . Čiže mi tu nevyprávaj jaký to boli všetci alkoholici a opilci.
@marosko81@48 Chceš povedať boneheads Neberte nám meno @38 Oné, pivo rulz, neni to jediná priorita, ale v prvej desiatke je určite A čo máš ty za prioritu, RaHoWa? Totok, na TS sa mi nechce odpovedať, tak sem to dám, mentalita aplikovateľná na celé etnikum neexistuje, to by si mal aj sám vedieť keď vravíš že tá kolegyňa tvojej mamy je jakžtakž v pohode. Čo by btw povedala na to že sa "denne pohybuješ v subkultúre NS a WP´skinheads´" založenej na nenávisti k celému onému etniku?
@waagbistritz69 moja priorita ? to nech ta nejebe.. určite to neni fetovanie trávy a pitie piva pri odrhovačkách. a kolegyňa mojej matky bola trošku inak vychovávaná ako dnešné cigánky v osadách. Moc ma netrápi čo by na to povedala a je mi to u riti.. som aký som a je mi to jedno čo si o tom myslia nejaké cigánky aj keĎ sú vychované kdovie ako. A nie to nie su oni... A neprovokuj s kokotinami lebo sem dám ja sfetovaních antifákov aby sme sa pokochali
@marosko81 Mne je jedno, daj si ak chceš, hentí kurvastraightedgeri toj z Považia nebol nejaký moc argument do debaty, to malo byť zo srandy že ako to často vyzerá
Čo sem pletieš trávu (tráva sa nefetuje btw), ja ju neužívam ani nebudem
Kks tie po stáročia zhnité rasistické predsudky sú roztomiléé, ja len toľko, s tebou kloudná diskusia neni aj keď to sa nedá očakávať, ja viem..
Ska neni sú odrhovačky, šak aha
@stmortiis To nejsú hádky ale spríjemnenie dlhej chvíle, s cypmi čo si protirečia, nemajú vo veciach jasno a čoskoro hádam prezlečú kabát sa nedá hádať. Terče už hotové btw?
@marosko81 fakt zvláštne, že sa teraz odvolávaš na médiá, ktoré vám tak často ubližujú, hmmm
a hej, čo je zlé na tom, že idem na pivo? myslíš si, že nič iné nerobíme, len chodíme na pivo a pogujeme na ska? akože, keď hej, dovoľ mi sa zasmiať
a je pre mňa maximálne vtipné, ako sa tu nejakí kindernáckovia bijú do svojich malých hrudí za kultúru, ktorú iba prebrali a nevedeli si nájsť niečo svoje
@transplantovana ja som nikdy nepovedal že média ubližujú ale proste viem že toto bola pravdivá reportáž keĎže tam vystupoval práve LPR-čkar.
hej nič iné a potom ešte nezmyselné sviečkové pochody kvoli Tupému o ktorom tvrdíte že ho zabili neonacisti (dovoľ mi sa tiež zasmiať). Ale keĎ na vychodnom Slovensku cigáň dobodal otca 4 detí a zabil ho tam ste sa nejako odmlčali to nebol rasizmus ?
poznám zopár takých kindernáckov čo nemajú vlastný názor len počuli orlík a hneĎ kúpili bombery a kanady a mlátili skejťákov. O týchto môžem povedať že sú to fakt deti čo sa potrebujú niekam zaradiť. (To si inak ty myslíš o mne)
@marosko81 jasné, že nie veď kotleblbec neplače v každom svojom internetovom výleve nad tým, ako mu médiá ubližujú, však?
a hej, to bola určite pravda! pretože to bolo v telke a bol
tupého neonacisti zabili, to je holý fakt, tí obvinení páni nemajú holé hlavy len tak, ani tie steinary na sebe a ani takých kamošov, akých majú.
a hej, mám ťa za takého, dokazuješ si to len svojimmi primitívnymi komentami, na ktorých nie je nič originálne, len hovoríš to, čo už stovky pred tebou napísali. nudááá
@transplantovana nie som členom žiadnej SP ani LSNS ani nič podobné Počuj ja som videl aj cigáňa čo mal na sebe steinar neviem kde to síce zobral ale mal čiže o značkách to neni.
To že ma máš za takého je len tvoj subjektívny názor na mňa . Mňa len mrzí že si polka sveta zakrýva oči pred pravdou ktorú pocítime za necelých 30 rokov
@transplantovana nie som vyholený keĎ ťa to zaujima .. Ok porozprávame sa za tých 30 rokov. Ľudí proste mení situácia a nie takéto diskusie a presviedčanie kto má pravdu. Len sa potom neboj pozrieť svojím deťom do očí za tých 30 rokov
Mňa v Prvom rade napadne nejaky svinský talian lebo stade pochádza Fašizmus potom svinský nemci lebo Nacizmus bol odvodený od fašizmu a potom Yazaki Michalovce kde pracujem a správaju sa ku zamestnancom ako k odpadu...
zlomok za posledne 3 roky tusim?... samozrejme nepocitam tie pripady ked trebars sa priznal "nacionalista" v moskve ze zabil 30 imigrantov a podobne. Nepocitam utoky pri ktorych zostali ludia na vozicku alebo im museli amputovat koncatiny. Nepocitam pripad ked chlapici z ruskeho narodneho frontu odrezali hlavu unesenemu tadzikistancovi a druheho zastrelili. Este chces nieco?
inak ta holka mala 16 rokov tusim a dokopali ju na smrt 4 typci v steinaroch za to ze mala cervene snurky, takze ju povazovali za clenku hnutia "red skins". Mozno by stalo za zmienku aj to ze jeden z nich uz predtym zabil ineho cloveka ale bol na podmienke vonku kym sud neukonci proces ohladom toho pripadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a po prečítaní tejto diskusie ma napadlo, že: trafené husi zakotlebovali
A k niektorým komentom že: trafená, hus, zagága
Mám pre teba fajn pesničku btw:
Jo a bojovníkov proti istému režimu v Dojčlande v rokoch 33-45 a aj tých proti súčasným obdivovateľom toho režimu tiež nemám nazývať antifašistami lebo to tiež nie je fašizmus a fašisti? Minimálne je ale slovo "antinacizmus" štylisticky dosť nachuj
keby si bol čo k čomu, tak sem tie tri slová nepíšeš a napíšeš svoj názor na tebou uctievaný fašizmus. takto ti nejako neverím, že si trú. veď si aspoň vygúgli, čo to fašizmus je
Braník
Orlík
Toto sú hentí čo pijú tú kofolu na tých hajlparties? - » www.antifa.cz/content/do-spit...
Čo sem pletieš trávu (tráva sa nefetuje btw), ja ju neužívam ani nebudem
Kks tie po stáročia zhnité rasistické predsudky sú roztomiléé, ja len toľko, s tebou kloudná diskusia neni aj keď to sa nedá očakávať, ja viem..
Ska neni sú odrhovačky, šak aha
@stmortiis To nejsú hádky ale spríjemnenie dlhej chvíle, s cypmi čo si protirečia, nemajú vo veciach jasno a čoskoro hádam prezlečú kabát sa nedá hádať. Terče už hotové btw?
inak nemala som čas som moc zamestnaná nejakými školskými aktivitami..ale zajtra počas sviatku si na to čas nájdem
a hej, čo je zlé na tom, že idem na pivo? myslíš si, že nič iné nerobíme, len chodíme na pivo a pogujeme na ska? akože, keď hej, dovoľ mi sa zasmiať
a je pre mňa maximálne vtipné, ako sa tu nejakí kindernáckovia bijú do svojich malých hrudí za kultúru, ktorú iba prebrali a nevedeli si nájsť niečo svoje
hej nič iné a potom ešte nezmyselné sviečkové pochody kvoli Tupému o ktorom tvrdíte že ho zabili neonacisti (dovoľ mi sa tiež zasmiať). Ale keĎ na vychodnom Slovensku cigáň dobodal otca 4 detí a zabil ho tam ste sa nejako odmlčali to nebol rasizmus ?
poznám zopár takých kindernáckov čo nemajú vlastný názor len počuli orlík a hneĎ kúpili bombery a kanady a mlátili skejťákov. O týchto môžem povedať že sú to fakt deti čo sa potrebujú niekam zaradiť. (To si inak ty myslíš o mne)
a hej, to bola určite pravda! pretože to bolo v telke a bol
tupého neonacisti zabili, to je holý fakt, tí obvinení páni nemajú holé hlavy len tak, ani tie steinary na sebe a ani takých kamošov, akých majú.
a hej, mám ťa za takého, dokazuješ si to len svojimmi primitívnymi komentami, na ktorých nie je nič originálne, len hovoríš to, čo už stovky pred tebou napísali. nudááá
To že ma máš za takého je len tvoj subjektívny názor na mňa . Mňa len mrzí že si polka sveta zakrýva oči pred pravdou ktorú pocítime za necelých 30 rokov
máš zaujímavé logické myslenie, videl si video na youtube, tak nás o 30 rokov zožerú arabi a cigáni. jasné
nič to nemení na tom, že si baby nácek a nemáš vlastný názor, pretože si jeden zo stáda holohlavých volov pekný sviatočný deň!
zlomok za posledne 3 roky tusim?... samozrejme nepocitam tie pripady ked trebars sa priznal "nacionalista" v moskve ze zabil 30 imigrantov a podobne. Nepocitam utoky pri ktorych zostali ludia na vozicku alebo im museli amputovat koncatiny. Nepocitam pripad ked chlapici z ruskeho narodneho frontu odrezali hlavu unesenemu tadzikistancovi a druheho zastrelili. Este chces nieco?
inak ta holka mala 16 rokov tusim a dokopali ju na smrt 4 typci v steinaroch za to ze mala cervene snurky, takze ju povazovali za clenku hnutia "red skins". Mozno by stalo za zmienku aj to ze jeden z nich uz predtym zabil ineho cloveka ale bol na podmienke vonku kym sud neukonci proces ohladom toho pripadu.