Zdravím, toto je môj prvý deň na birdz.sk. FB ma už omrzel...už to nie je to čo bývalo..ale je to plné debilných deciek ktoré si dávajú trápne statusy čo sa už ani čítať nedajú...Keď si tam človek chce vyjadriť svoj názor tak je v podstate nepovšimnuteľný
uvediem Vás na správnu mieru...som tu prvý krát a samozrejme ja som známa tým že všade kam prídem sa všetko pokazí asi nejaká nadpozemská sila alebo čo tak tomu bolo aj teraz..chcela som si normalne status pridať či čo sa to sem dáva...ale samozrejme nešlo...šlo iba fórum...tak som to dala sem...
Ja som tu už dáky piatok a zaregistrovaná na ďalších nezmyselných milión stránkach, ale páči sa mi, že nech vznikne čokoľvek masovo nasledované (ako F vždy sa sem vrátim Aj keď len pozrieť a tak LAJK BIRDZ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ach jaj tinka....rýpať sa ti zachcelo? Prečo si nemôžem riešiť čo chcem a kde chcem?
tuto ťa bude viacej vecí obťažovať.
ale aspoň môžeš točiť videoblogy, to je vždy sranda
inac nejak si tak uvedomujem ze tato stranka je na tom dost zle
vidíš to... aj chcela pridať niečo inšé (@17 ), a nešlo to... je tu správne
nič nič, veď zistíš... že je tu toľko super vecí, že keby fungovala aspoň polovica ako má, tak... tak ja neviem, asi by nastal koniec sveta
toe luckin trest za chujoviny, čo tam poniektorí vypisujú!
načo názor? ale to je jedno.
a k tvojim oným na FB, kerí, zrejme, nepochopili génia:
oneself is judged by what friends oneself keeps.
sorry za jazykové nevlohy.
já keď som prišiel, tak som nemusel trúbiť o tom.
ale teším sa z teba.
A nerieš tu svoje problémy, budeme sa smiať