DPC,mám 15 rokov a stále mám mále prsia.som neni spokojna so svojim prsiam.a inak spim na bruchu. a som pocula ze ked spim na bruchu tak mi neratsu prsia. to je pravda? a stale ma trapi.
JE to uplna blbost - to ti kto povedal?? Neboj niekedy urcite narastu a ked nie tak to nevadi - ved kazdemu sa paci nieco ine - ved co je male to je mile LEpsie je mat nmensie ako velke - ale ty urcite nezufaj vsak nie kazdy sa rovnako vyvija.
ale k teme: narastu, neboj, spolahni sa, a keby aj nie, mozes ist k doktorke, predpise ti nejake hormony ktore budes brat a po urcitom case sa ti nadra zvacsia
ale aj to je pravda, chcela by si sa niekde promenadovat s velkymi prsiami, kazdy uchyl bude na teba v buse cumiet od uchylakov az po robotnikov
no to fakt, ked si sam suknu(raz za uhorsky rok) a idem MHD tak na mna cumi nejeden robotnik zo stavby wrrr
Moja kamoska ma 19 a nema takmer ziadne, uz bola aj na vysetreniach a nic sa nezmenilo, takze nechcem strasit ale nemusi to byt tak, ze ti narastu prsia ake by si chcela. A s tym bruchom to je kravina.
Ale je dost chalanov co sa im pacia male prsia, a aj tak, chalan, co by ta chcel len kvoli prsiam ti zato nestoji, pride taka co ma vacsie a on ta necha....
13. keby si len na nom lezal, ale vacsny ranny topor, to je to najneprijemnejsie, nie to este ze prsia mi nechcu rast, kurna to su problemy....heh (ze sarkazus, pre tie emancipovane, ktore by ma hned zdrbat chceli...)
nie su dolezite ciciny ale to, ci mas susku mas? mas tak co riesis.
dorastie ... pokial nedorstie daj si implantaty ak nie si spokojna. Ale ako zena by si mala byt spokojna. A okrem toho v laske to je jedno ake su take su.
podobná téma už tu bola, z lezanie na bruchu nie je dovod prečo ti nerastu prsia. dobre sa ti leží na bruchu?, podla mna to nieje az take pohodlné. Chyba hladaj vo fytohormonoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale k teme: narastu, neboj, spolahni sa, a keby aj nie, mozes ist k doktorke, predpise ti nejake hormony ktore budes brat a po urcitom case sa ti nadra zvacsia
ale aj to je pravda, chcela by si sa niekde promenadovat s velkymi prsiami, kazdy uchyl bude na teba v buse cumiet od uchylakov az po robotnikov
no to fakt, ked si sam suknu(raz za uhorsky rok) a idem MHD tak na mna cumi nejeden robotnik zo stavby wrrr
2. male prsia sa pacia niektorym chalanom
3. male prsia = mensia zataz
4. aj tak narastu
neboj, ony narastu, viac ako dvojky uz nie je pekne ...
Babena: Podľa mňa je to somarina.. a 15 nie je až tak veľa, ešte stále si vo vývoji...
Ale je dost chalanov co sa im pacia male prsia, a aj tak, chalan, co by ta chcel len kvoli prsiam ti zato nestoji, pride taka co ma vacsie a on ta necha....
A ja sa nestazujem, nemenila by som za nic
Neboj,prsia nie su vsetko.
dorastie ... pokial nedorstie daj si implantaty ak nie si spokojna. Ale ako zena by si mala byt spokojna. A okrem toho v laske to je jedno ake su take su.
Nie kazdemu sa pacia velke.