kapitalizmus,korupcia,všetky media kupene,bližiaca sa ešte väčšia kríza cokoľvek len nič dobré.
-Byti v hodnote vyše 30 000 eur,mladý si može akurat tak zobrať pôžičku a splácat pol života ak som nepovedal málo a ked príde o robotu nema ščoho splác
Ja viem, je to strašné, ale obyčajní ľudia ako my s tým nič nemôžu robiť.
Preto vravím, Don't Worry, Be Hippie... nekazme tento svet ešte viac, ako už je, alebo ako ho už ničia iní. Veď všetko čo potrebujeme, je Láska
...takéto veci, ako si vypísal, ma kedysi veľmi deprimovali, ničili a trápili, ale už kašlem na to...ja nemôžem nič zmeniť. Iba seba...akože, nie je mi to jedno, ale čo zmôžem, radšej nad tým nepremýšľam a všímam si tie krásne veci, čo sú na tomto svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Preto vravím, Don't Worry, Be Hippie... nekazme tento svet ešte viac, ako už je, alebo ako ho už ničia iní. Veď všetko čo potrebujeme, je Láska
...takéto veci, ako si vypísal, ma kedysi veľmi deprimovali, ničili a trápili, ale už kašlem na to...ja nemôžem nič zmeniť. Iba seba...akože, nie je mi to jedno, ale čo zmôžem, radšej nad tým nepremýšľam a všímam si tie krásne veci, čo sú na tomto svete