@ouch a ja sme sa rozhodli spraviť fórko ktorá sa najviac páčila... tak by som poprosil keby ste usporiadane a bez zbytočných emócií pustili do zavináčovania.
ta ja sa nvm rozhodnut, bo vsetky boli podla mna super, bo kazdy si s tym dal cas i namahu a to je hlavne. a najlepsie je, ze ak zaratame i fotky od @m1rko , @ouch -inho psika a @wewo , splnili sme plan na 110%!
a propos @wewo vymenim tvojich 14 zien za moju uspesnu kefkovu fotku... ale fakt!
a este som chcel povedat, ze ma tesi, ze prakticky vsetkym birdzakom sa to pacilo a podporili nas. a za namet vdacim @mix -ovi a jeho blogu. bez neho by mi to v zivote nenapadlo
no to kvoli antifunebrackovi! lebo on mi nechcel dta modru farbu! hej ! alenie.. mnesapacila @antifunebracka@horsiq pretoze som ho videla :d konecne na fotke @bebekex pretoze to urcite sem dvaal v pripitom stave.. aa uz nepametam si totosu traja.D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@lawey
dobre, zavináčujem
@antifunebracka
@h8u
@istinka
ANo pre tie cecky s pastou.
@horsiq
@bebekex
A mňa do takej srandy nikto nezatiahne
osobne hlasujem za funebraka, lawey a horsiqa
a propos @wewo vymenim tvojich 14 zien za moju uspesnu kefkovu fotku... ale fakt!
2. - @antifunebracka
3. - @demoniqangel
a všetci ostatný sú na 4. mieste ale aj tak sú aj tie dobré
2. @antifunebracka @h8u @side3
3. @seckyOstatneFotkySkefkami
@h8u
mali najkrajsiu kefkovu fot.