No, to nemusí byť zlý nápad, ale mne by sa ľúbilo, keby sa v nich dalo tak listovať... chápete... z fotky na fotku... nechcem napísať, že ako to funguje na AZete, ale... viete, čo myslím... Aby som sa k ďalšej fotke nedopracovávala neviem akým obkľukami...
POdla mna by bolo fajn keby sa zase zväčšil počet fotiek...ja som sem prišla ešte v dobe ked ich bolo len nejak sedemdesiat alebo mžno este menej..a vtedy sa mi 100 zdal uplne uzasny pocet ale uz by som chcela viac
Arya: vážne? tak táto informácia mi nejak unikla, a ja sa vždy snažím aby mi tam ostala aspon jedna volna fotka..ked to tam tak blbo pise ze kolko percent mam zaplnenych ale zdalo sa mi ze niektorí majú viac strán ako ja tak dakujem za informaciu
prepinanie fotiek bez navratu na album je pre vas mozno revolucne, ale co takto spravit tie fotky presuvatelnymi (poradie mam na mysli). chelo by to zrejme javu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ved si ich mozes pridat kolko len chces Ja mám nejak 107
Veľmi vítaná zmena, chválim
ĎAKUJEME, UJO TOMÁŠ!
štýýl