Inak, zrovna ma napadlo, ak tu je sekcia birdz a jeho svet a stvoritelom birdzu je Tomáš Abbafy ( sry ak som pokašlal speling ), tak potom Tomáš je aj bohom birdzu, čiže aj naším bohom.....hustá filozofia
hmmm ja wam poviem jeden príbeh ten sa začal v jednej malej chalupe neDaleko slavnej petrzky žila tam jedna anča a jeden jančo a žili spolu až keď.............
alebo ďalší príbeh: žil raz jeden dedko, a žila raz jedna babka, spolu žili v slamenej chatrši, babka si sem tam uprdla aj dedko si sem tam zasmrdel, malo kedy vetrali.........až KYM NEPRISIEL ICH PRIJEBANY VNUK a neskrtol zapalkou, odvtedy si žiju prdiaci dedko a brdiaca babka krasne v oblakoch a z vysoka na nas brdia a robia ozonove diery
čo si myslíte o.......? lebo ja vam poviem len tolko........ viem viem je to tažké ale......aj tak to bola kurva..........ja si to nemyslim lebo........a aj on to vedel?...........som za to aby sa to.............jej to je........už.....hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
preto pijem Acidko
ty kokos už radšej idem spať
toto mi je luto zmazat... prijemne pisanie Stifut
dobru noc
*THUMBS UP*