Bože moj, lebo je to úplne normálne, na celom svete to tak je, áno ľudia sú namyslené hovädá, lebo fotia samých seba a chcú aby ostatný vedeli ako vyzerajú...
@pernik nie nie..fotenie by ma aj teoreticky bavilo a aj albumy sú fain, ibaže ta detinská kktina spočíva v tom spracovaní 100 fotiek s dokonale identickým obsahom
@pernik nato, aby clovek videl, ako nietko vyzera si musi pozriet 50 jeho podobnych az rovnakych fotiek? no, ja neviem..ale mne staci pozriet na jednu a vidim
mne také albumy nevadia, len mi utvárajú názor o človeku aký asi je keď má v albe seba 300krát. s našpúlenými perami...brrr.... teda iné je @postelny_svab , ona sa fotí umelecky ( je to priam profesionálna fotografka ) a takých fotiek nikdy nieje dosť, ja som včera nechápavo hodinu na to čumel
@xhtml neverím, že toto ťa naozaj trapi, ja si pozerám albumy preto, že si ich chcem pozrieť, keď ma jeho obsah nezaujme tak ho hneď zavrem a mám víš kde...
...v pohode si pozrem tvoj, máš tam dobré fotky, a aj ataričko je zaujímavá vec...
...a ked su v nom fotky slečien v spodnom prádle, tak to má tiež svoju hodnotu...
neviem co si @xhtml predstavuje pod "zaujímavými" fotkami, lebo mne príde dost fotiek kde sú tváre zaujímava a určite nie som sama, čo potvrdzuje aj sledovanost takychto fotiek..a čo mi nepríde zaujímave??tvoj fotoalbum...cest niektorým výnimkovým fotkám..
myslim ze je kazdeho vec co ma vo fotoalbume..a lepsie ekd ma niekto svoje foto jak 6 stran v albume zaplneny fotkami setkymi stiahnutymi z netu..a ne kazdy co foti sam seba robi setky foto rovnake resp. posunute o 1mm
komentár @peter_piper vyjadruje zhruba presne, čo si myslím...
Nie som nejaký maniak na fórum na birdzi a nechodím naň, pokiaľ sa teda veeľmi nenudím ako napríklad teraz, ale tvoje večné rýpanie do ´´pipiek´´ mi teda dosť udiera do očí (a lezie na nervy..), hoci sama nie som žiadny fanda podobných slečien... proste dýchaj a dlab na to, je to vážne také ťažké? Nech si tam majú hoc aj holý zadok odfotený... aj dvestokrát pre mňa...
@xhtml@26 Vieš, máš to tam podelené na kategórie... obvykle keď klikneš napríklad na "umelecké" alebo "príroda", malo by tam byť menej tvárí... Naopak keď klikneš na "chalani" alebo "dievčatá" tak neočakávaj umelecké fotky...
hm, tak napr aj ja mám vo fotoalbume dosť fotiek seba samej, ale tak väčšinou sú to fotky, ktoré fotil niekto iný, keď sme niekde boli, niečo sme prezentovali, niečo zažívali a tak.
nie som fotograf, tak nebudem sa snažiť o nejaké umenie, preto si radšej do albumu dám fotky, ktoré proste akotak dokumentujú moje zážitky. ak niekomu vadí, že som pri svojich zážitkoch bola a dokonca som pri nich bola aj odfotená a dovolím si to zverejniť, tak ako sorry @xhtml ale naozaj už riešiš úplnu blbosť.
A preco su stale ludia tak neskutocne obmedzeni, imbecilni a jebnuti??? Hovori ti @xhtml co je to SLOBODA? Nie? Tak pouzi google, slovnik a zistit si to. Vies? Super, tak sa toho zacni drzat a prestan jebat do ludi za to ze nie su taki ako ty, nauc sa zit s rozdielmi a akceptovat ludi taki aki su alebo daj pokoj.
Ked sme pri tom, tie tvoje fotky v albume su uplne super, uzasne, skvele a podla mna ich treba hned poslat do galerie a spravit vystavu...
@pernik ved nikto nehovori, ze rozne fotky nie su v pohode .. diskusia je prave o tych podobnych az rovnakych fotkach v albumoch..a to je zbytocne davat x y rovnakych fotiek do albumu..
@galinka ze menej tvari v umeleckych fotkach alebo fotkach prirody..ani by som nepovedala...na zaciatku, ked prisli fotoalbumy ma potesilo, ze si mozem vybrat, co chcem pozerat, ale vobec to tak nie je..este aj vo zvieratkach su ludske tvare..nech clovek klikne kdekolvek, vzdy tam vyskakuju tieto fotky
@pernik nie je presne napisane "rovnake", je napisane.."odfotim sam seba", ked fotis sam seba..vzdy bude ta fotka rovnaka..tvoja hlava, kus hrudnika a ruky natiahnute pred seba nie je to tak?
@pernik no, su rovnake..posledna je odfotena inak, ale obsak je rovnaky..a co? ja viem, co znamena slovo rovnake ..nepotrebujem priklad.. nechapem, co si tym chcel teraz povedat
Ja osobne v albume nemam velmi svoje fotky, len nejake... zvacsa fotim ine objekty...ale ked ma niekto fotoalbum plny svojich fotik, tak nech ma. V com je problem? Zijeme v slobodnej krajine a kazdy nech sa prezentuje ako chce. Ked sa niekto ma rad, tak ... nech sa ma. Preco stale hladate problemy tam kde nie su?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
WAKE UP
@xhtml vravel všeobecne o všetkých fotkách kde je ten človek sám...
suhlasim s nou vo vsetkych bodoch obžaloby
@paatoo Vinný!!!
@xhtml neverím, že toto ťa naozaj trapi, ja si pozerám albumy preto, že si ich chcem pozrieť, keď ma jeho obsah nezaujme tak ho hneď zavrem a mám víš kde...
...v pohode si pozrem tvoj, máš tam dobré fotky, a aj ataričko je zaujímavá vec...
...a ked su v nom fotky slečien v spodnom prádle, tak to má tiež svoju hodnotu...
...toť vše...
@pernik
neviem co si @xhtml predstavuje pod "zaujímavými" fotkami, lebo mne príde dost fotiek kde sú tváre zaujímava a určite nie som sama, čo potvrdzuje aj sledovanost takychto fotiek..a čo mi nepríde zaujímave??tvoj fotoalbum...cest niektorým výnimkovým fotkám..
žijeme v slobodnej krajine..., takže je vec každého, čo si do fotoalbumu dá
a taktiež sa každý môže slobodne rozhodnúť čo si pozrie, a čo nie
úplne jednoduché...a nie je čo riešiť
Keď niekoho takého poznáte tak sem s jeho nickom, rád si to pozriem
Nie som nejaký maniak na fórum na birdzi a nechodím naň, pokiaľ sa teda veeľmi nenudím ako napríklad teraz, ale tvoje večné rýpanie do ´´pipiek´´ mi teda dosť udiera do očí (a lezie na nervy..), hoci sama nie som žiadny fanda podobných slečien... proste dýchaj a dlab na to, je to vážne také ťažké? Nech si tam majú hoc aj holý zadok odfotený... aj dvestokrát pre mňa...
Pokiaľ si si nevšimol nie na všetkých fotkách som sám.
nie som fotograf, tak nebudem sa snažiť o nejaké umenie, preto si radšej do albumu dám fotky, ktoré proste akotak dokumentujú moje zážitky. ak niekomu vadí, že som pri svojich zážitkoch bola a dokonca som pri nich bola aj odfotená a dovolím si to zverejniť, tak ako sorry @xhtml ale naozaj už riešiš úplnu blbosť.
inak si tymto komentom len potrvdil, ze pises len domyslave sprostosti, ktore s realitou maju asi tolko spolocneho ako tvoj mozog a IQ
@xhtml Fail !
narcizmus
kokotizmus
Ked sme pri tom, tie tvoje fotky v albume su uplne super, uzasne, skvele a podla mna ich treba hned poslat do galerie a spravit vystavu...
Keď si všimneš tak on nikde nespomenul rovnaké fotky, ale všetky fotky kde je jednotlivec
zober si ephoto.sk, flog.pravda.sk, digineff a ine albumy, kde fotky pridavaju DOSPELI ludia.. oni si tam taketo fotky nedavaju.. to len vy, deti
Si na portály, ktorý navštevujú len deti tak si na to zvykaj a nezakladaj jednuté témy.
Ja si môžem dať do albumu hocičo a ty s tým spravíš hovno a je mi tri, či ma nazveš deckom.
@india Neviem podľa mňa tá fotka rovnaká nieje.
Tu máš príklad dvoch rovnakých fotiek
A tu máš dve rozdielne
Ťažké na pochopenie?
ty vole
» betapokec.azet.sk/verbatim_05/fot...
ty si aky hlupy
Ja osobne v albume nemam velmi svoje fotky, len nejake... zvacsa fotim ine objekty...ale ked ma niekto fotoalbum plny svojich fotik, tak nech ma. V com je problem? Zijeme v slobodnej krajine a kazdy nech sa prezentuje ako chce. Ked sa niekto ma rad, tak ... nech sa ma. Preco stale hladate problemy tam kde nie su?