podla mna je to blbost. ak niekto tvrdi, ze je toto slusna stranka(s cim zatial suhlasim), kde sa nesmu uverejnovat neslusne fotky, na co ich teda heslovat a blokovat? okrem toho- na co zatrhavat pristup k fotkam ludom, ktori aj tak nemaju priamy zaujem vidiet ich a povedzme, ze len nahodne na ne natrafia, a ked uz su pri ni, tak sa na ne "mrknu"? kedze je tomu cloveku ukradnute, co na tych fotkach je, z toho vyplyva, ze som mu ukradnuty aj ja, z coho dalej vyplyva, ze ma pravdepodobne nepozna a preco by mi potom malo zalezat na com, co vidi a co nie?
ako.. niektoré fotky by fakt nemusel vidieť každý, takže aj súhlasím
@pally27 a čo že to nie je pokec.. to teraz má každý očumovať moje fotky?
a ešte jedna vec, najradšej by som bola.. keby sa dalo spraviť takto: mohlo by sa zablokovať nezaregistrovaným, ale aj tým, čo sú zaregistrovaný, ale musel by sa udať ich nick, aby nemali prístup k ničomu, k webke, blogom a pod.
@estrella to mi pripomina @tomas om spominany ignore, ktory sa ma ze vraj tiez objavit
inak heslovat si tu albumy a podobne nie je spravne riesenie,lebo by to k nicomu dobremu neviedlo, ved ak si sem chcem dat fotky, nech ich ludia vidia nebudem ich heslovat a ked ich chcem ukazat len par ludom, tak im to poslem na mail, popripade ich uploadnem img hosting a poslem im linky.. len tym ktorym chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
uz to aj avizujeme v novych fotoalbumoch - » www.birdz.sk/fotoalbumy/...
- medzi chystanymi novymi funkciami
len preto, že "pokec" niečo má, tak by to Birdz nemal mať?
Podľa mňa je jedno, či to niekde tak je alebo nie je, ale ak je to vylepšenie, tak som za.
Aj na Pokeci je niečo fajn, tak prečo si niečo nepozrieť aj u konkurencie a využiť to vo svoj prospech?
@pally27 a čo že to nie je pokec.. to teraz má každý očumovať moje fotky?
a ešte jedna vec, najradšej by som bola.. keby sa dalo spraviť takto: mohlo by sa zablokovať nezaregistrovaným, ale aj tým, čo sú zaregistrovaný, ale musel by sa udať ich nick, aby nemali prístup k ničomu, k webke, blogom a pod.
inak heslovat si tu albumy a podobne nie je spravne riesenie,lebo by to k nicomu dobremu neviedlo, ved ak si sem chcem dat fotky, nech ich ludia vidia nebudem ich heslovat a ked ich chcem ukazat len par ludom, tak im to poslem na mail, popripade ich uploadnem img hosting a poslem im linky.. len tym ktorym chcem
chapem ze chcete aby bol birdz dokonaly ale teraz je uz akurat