Neviem čím to je ale mojej priateľke začali rašiť chlpy okolo bradaviek. Keď ich cmúľam tak ústa mám plné chlpov a nebaví ma byť jej bradavkovím depilátorom.
@samtord a my ti s tým máme pomôcť ako? vykovať jej žiletku? alebo ti oznámiť objavný fakt že žiletky existujú, a že jej tento objavný fakt môžeš oznámiť? alebo si sa len chcel vysťažovať? lebo v tom poslednom prípade odporúčam www.spovednica.sk
a v tom prvom nejakého kováča. a v tom druhom psychiatra, prípadne každú druhú reklamu v telke.
neholte nedepilujte nech pekne krasne ide ku zenskej to je problem hormonov..a myslim to vazne ! ona to vyriesi a ak to nebude riest moze sa stat ze sa jej uplne zblaznia hormony a zacne prevladat chlapsky hormon nad zenskym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale nech si ich neholí, ale vytrhá po jednom, napr. pinzetou.
dnes vám ide
vedel soooom
@samtord a my ti s tým máme pomôcť ako? vykovať jej žiletku? alebo ti oznámiť objavný fakt že žiletky existujú, a že jej tento objavný fakt môžeš oznámiť? alebo si sa len chcel vysťažovať? lebo v tom poslednom prípade odporúčam www.spovednica.sk
a v tom prvom nejakého kováča. a v tom druhom psychiatra, prípadne každú druhú reklamu v telke.
Sama si neviem.
@antifunebracka -__________________________________-
a bola by aj ona mojim (penisodepilator)