boha šak ja som sa v takom veku ešte hral s autíčkami pomaly
tak je neviem aký je, ale asi by som mu to nevravel. Ked mu ju "neprebereš" tak nech sa jej páčiš...aspon možeš žit so šťastným pocitom že sa niekomu páčiš
no minimálne je to velmi vtipné ah táto mládež... ja keď som mal 12 tak ma tiež trapili tak autííčka, lego schovávačky a podobné veci.. existuje vobec také niečo ako detstvo teraz ???
a myslíš že na toto sa dá dať nejaká zmysluplná rada ? ľutujem tie dnešné deti váážne... som rád že keď som bol malý tak som to všetko prežil ešte bez všetkých tých manipulačných medií, internetu a podobne, lebo vidno že dnešné deti sú tým veeľmi poznačené.. rok čo rok horšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tak je neviem aký je, ale asi by som mu to nevravel. Ked mu ju "neprebereš" tak nech sa jej páčiš...aspon možeš žit so šťastným pocitom že sa niekomu páčiš
Jo,povedz mu to rozhodne..aspon sa nemusis bat ze im znicis buducnost! disappointed:mne je tak smiesne )
ale ,hej,mal by si mu to povedat.. .
- Peračník
- Písanka
- Aktovka
- Kondóm
- Lubrigačný gél
- Análne masážne guličky
- notebook s bezdrôtovým internetov (aby to decko vedelo zakladať diskusie na birdzi typu - som tehotná??!!)
ale ak ti na tom kamosovi fakt zalezi, radsej mu to povedz
ale pravdive
a samozreme, nic mu nehovor, ser na neho, babu zved, osuka a odkopni a pred kamosom sa tvar ako kamos.
dnes sa to tak robi, vitaj v real life
to sa mi zda dost smutné
sakra,tie dnešné deti
aale fakt,je to des,dnes to minule jeden prvak spadol a ja ze ci je v pohode...
a on ze chod do pi+e dnes uz nie su mile deti ale ,krpatí drzí namyslení spratci!