Frajerka sa so mnou nece vyspat : disappointed: ani mi len nedovoli ju vypalcovat ani nic....vravi ze ma lubi a vseckoooo...ale nece mi nic dat: disappointed: tak co mam robit??? ja ju velmi cem
juuj bracho tak to sieste musis pockat aby v tebe mala dvoveru to nemas lem tak s babamy ze chodis s nimy napr.3 mesiace a ze hned ti da nie nie nie nie ti jej proste ukaz ze ti na nej zalezi a ze ju maas rad srdcom a nie hlavou aby ti mohla dvoverovat a potom my daj vediet ako si dopadol
jesisi dalsia plodna debata ... shroomy a na margo diskusie tak ked nechce skus to riesit s nou a nie na fore kde vas nik nepozna a nemoze vam fundovane poradit tak sa tu budu len struhat vtipy a chlapi budu s tebou sucitit
No byt tou babou tak ta poslem rovno do pice. Nutit frajerku ku sexu je ako keby navadzat na trestny cin . nemal by si nut. mala by to chciet sama. Este ked ta lubi neznamena, ze ti da.
presne tak,bud praveze rad,ze caka na vhodnejsiu prilezitost,to ze sa s tebou vyspi po roku nenamena,ze ta dovtedy nelubila,a ak ju mas rad tak ju nebudes nutit
Tak ju nenúť a čakaj! Čas, všetko chce len čas, a keď si netrpezlivý, bež si vyhoniť!!! Bože milujem takýchto nadržancov! Koľko spolu chodíte? A dúfam, že tu nie je regnutá, a neprečíta si, že ju tu rozoberáš, ja byť ňou koniec
@22 ale myslel som,ze si ju nemoze vymazat sam ja mu len poviem,ze ak by som bol jeho zenska a toto si precitam tak mu moze pipika kludne svist balit do folie
ciii a my sme uz boli taki bezradni bez adminaaa a myslim, ze taketo temy sa velkej podpory nikdy nedockali ... takze myslim, ze podobne pripoviedky mali byt ocakavane PAN admin
to pre babu zvacsa nie je len tak musi mat v xalanovi doveru a byt si ista ze mu nejde len o sex....a ked toto povies tak to vyzera ze ti ide len o sex....
mam ten isty problem...ale sme spolu len chvilu tak to este neriesim...poznam aj typkov ktorym nedala baba po roku...taku by som uz poslal kade lahsie...tak po 1-2 mesiaci chodenia je podla mna najlepsie na sex...samozrejme ak je dotycna panna tak to je pruser musis proste cakat
@7 co?tri mesiace???....a ty si skade???....ked som chodil s hocijakou babou som bol prekvapeny ale vedsinou to bolo viac ako skoro trvalo to mozno tyzden a same to cely velmi moc takze neviem...no a kolko ma to dievca ak je este panna alebo to robila tak par krat sa nediv
vraví, že ťa miluje a? láska nie je sex a ty si iba nadržaný, tak si splaš nejakú inú, ak ťa príroda nepustí a rob zo svojej holky p*ču. bo rovný rovného si hľadá a ty si zrejme kkt
haha ja mam rovnaky problem..moj chalan na mna tlaciii ze uz cee sex... ja ho velmi lubim a viem ze aj on mna...aj rada by som to celaa...ale vzdy ked uz pride na lamanie chleba cuvnem a preto sa furt hadame nwm co mam s tym mam robit
pozri sa do zrkadla a uprimne a sebakriticky si povedz, ci by si si dal.. ak ti vyjde ano tak sa zries sam, ak nie tak pockaj do dalsieho dna. hlavne tej zenskej daj pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ako dlho spolu chodite?
to nie je len tak
a tiez dufam ze tu ta baba nani a nemoze si to precitat chlapec lebo ak hej tak sa toho sexu s nou nedockas vobec
a akeho vyznania je ta baba? ak je krestanka tak zabudni lebo je vychovavana a az v manzelstve. a kolko spolu uz chodite?
inak musi si byt ista ze ti nejde le o sex ale aj o zpoznanie sa navzajom lebo baba to vyciti.
MAs j urad,len kvoli tomu ,aby ti dala zajebat?