napisal by som privatne Mayovi, ale chcem vediet co na to ludia birdzu.
dnes sa mi podarilo vymenit nazory s Greenhornom, musim uznat, ze v niecom pravdu ma, to som uznaval uz na zaciatku, avsak nie vo vsetkom (precitajte si » www.bird
hm, je to fajn napad a na vsetkych forach to vlastne takto aj funguje, lenze pochybujem, ze by to nejako rapidne zlepsilo pristup uzivatelov k adminom - ked teraz nadavaju, ze sa ich tema zmazala, potom budu nadavat, ze je zamknuta alebo je v odpadkoch. Mozno nie, ale podla vsetkeho hej, som admin na inom fore a hoci to tam nie je take rozhadane, lebo ide o uzivatelov z vyssej vekovej kategorie, ale tiez sa sem tam vyskytne nejaka nespokojnost, skratka admin bude vzdy ten "zly", co ma velku vyhodu, lebo moze mazat a upravovat prispevky, a nie ten "dobry", co upravuje forum,aby aj vyzeralo k svetu a dohliada na dodrziavanie pravidiel. Ale za pokus to stoji, mozno by to pomohlo
ten ban na forum. Nie dobry napad. Hm, takto. Najviac sa komentuju fora, co su v sekcie naposledy okomentovane. Imho dat na nich iba taky ban, aby sa nezobrazovali v tej sekcii. Malo by to byt vcelku postacujuce a jednoduche riesenie. Teda budu tu ale nebudu na ociach.
vzhladom na to, ze sa nachadzas v svete BIRDZ, pravidla si urcuje Tomas, ktory ho stvoril.
To, ze niekto zmaze nazor vo svete BIRDZ, neznamena, ze ho zmaze aj v realnom svete...
mam pravo posudit, ci je to k veci tak isto, ako ma sudca v realnom svete na zaklade dokazov a svedomia posudit vinu alebo nevinu cloveka. (resp. porota na zaklade dohody, aj my, admini sa dohadujeme ohladom niektorych blogov/diskusii)...
pravidla sa prisposobuju, BIRDZ je zivy organizmus a pravidla prisposobujeme, ked nieco prezeniem, zjemnime to, a naopak...
takze kazdy napad je vitany... neviem presne preco by mal forum uzamykat admin, skor autor fora, ze polozi otazku, a ked je spokojny s tymi odpovedami, cize ma dost odpovedi, tak moze uzavriet, stale bude forum najditelne, ale uz sa nebude zobrazovat v naposledy okomentovanych.
Pravidla su v celku demokraticke, mazat by sa veci nemali, iba tie co su dane zakonom za zle.
Presunutim sa viem ohradit. Zmazanim viem sa ohradit zakonom. ale inym mazanim sa neviem a ani nemam svedomie sudit na zmazanie.
Btw, mohli by byt niektore specialne fora, pre ktore by platili ine pravidla, ak by islo mozno o nieco "zmysuplne". Odsudit nieco na zanik, bez zakona je pre mna prilis velke susto.
ešte k tým adminom, lebo pri niektorých mám pocit že sa svojou administáciou viac chvastajú, hoc niekedy je to v rámci vtipu ale predsa, nebolo by dobré keby bol každý admin nejako označený? nejaký znak pri nicku alebo čo ja viem, nie ako status niečo iné, keď už tak nech vieme presne kto je admin a nie tak že sa to človek náhodne dozvie v nejakom fóre alebo blogu
musia byt nadpriemerne inteligentni, zabavni (je tam proste vesela kopa), ukoncene aspon zakladne vzdelanie, musia excelovat v programovani aspon vo 2och jazykoch...dalej musia byt zodpovedni...
som si len robil prdel... nesu na to nejake kriteria... ale je dobre ked ta pozna bud mayo alebo Tomas... ako nie v zmysle rodinkarstvo a pod. ale proste aby vedel aky si...a beztak...teraz nas je tam vela...dost...
Ak máš napríklad problém s nejakým užívateľom (spamy, jeho hlavná fotka, cielene urážlivý komentár k blogu alebo fotke), tak im to môžeš rovno nahlásiť. Nestíha sa kontrolovať úplne všetko
to zamykanie for by sa mi asi viac pacilo kebyze autor fora moze si zamknut diskusiu a nie admin.. co ak ten co zalozil diskusiu stale nie je spokojny s odpovedou a caka ze mozno este niekto prispeje s tym pravym prispevkom?
za predpokladu že by si ich zamykal užívateľ - by sa to možno dalo .. aj ked nevidím nejaké reálne využite - niekto položí otázku, tá sa zodpovie. Zakladajúci bude spokojný a forum si už všímať nebude - a či už don niekto napíše alebo nie - je už jedno...
Nesuhlasim s tym zamykanim,fakt by ma nasralo kebyze precitam forum,chcem sa vyjadrit a nemozem.A ani nevidim dovod,preco by niekto chcel forum zamykat-ved ked ho zalozi,tak chce aby sa ludia vyjadrovali,nie???
S tym presuvanim-moze byt,rozhodne lepsie ako mazat vsetko,co pride pod ruku a nepaci sa
Miluskaa- neide o fora, v ktorych sa DA diskutovat... islo by o tzv. Flame fora (ktore nevedu nikam a furt sa tam len hada) alebo vyriesene fora, ku ktorym sa uz netreba vracat a.i..
Je to fest hotentócky napísane..absolútne som nepochopil ten význam tých košov, a zamknutia..Šak ked je nečo na kkt, tak nech to ide do piče..aký to má význam uskladňovať to.. Šak aký by bol v praxi rozdiel medzi blogom vymazaným, a blogom, či diskusiou v koši..??
Jediná dobrá vec, čo by bola..a sa mi marí, že sa to už niekoľkokrát aj spomínalo bolo...aby si každý užívateľ..mohol SÁM mazať svoje vytvorené diskusie..a verte tomu, že ten negatívných 70% dotazov na adminov, by klesol..na 62%!! Je tu možnosť..napredovať..!! Tak to využite, a umožnite to!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ten ban na forum. Nie dobry napad. Hm, takto. Najviac sa komentuju fora, co su v sekcie naposledy okomentovane. Imho dat na nich iba taky ban, aby sa nezobrazovali v tej sekcii. Malo by to byt vcelku postacujuce a jednoduche riesenie. Teda budu tu ale nebudu na ociach.
banovat forum, chces ludom zakazat hovorit?
napr.aku mate radi zmrzlinku,značka topanok a podobne..kazdy si povie nieco ine co ma rad a konec neni to k nicomu dobre...to by sa mohlo mazat..
Vyriesenie forum (co je vyriesenie forum) sa moze kludne lockut, ale zmazat dalsiu temu o tom, nie. Aj novi ludia chcu hovorit.
To, ze niekto zmaze nazor vo svete BIRDZ, neznamena, ze ho zmaze aj v realnom svete...
mam pravo posudit, ci je to k veci tak isto, ako ma sudca v realnom svete na zaklade dokazov a svedomia posudit vinu alebo nevinu cloveka. (resp. porota na zaklade dohody, aj my, admini sa dohadujeme ohladom niektorych blogov/diskusii)...
takze kazdy napad je vitany... neviem presne preco by mal forum uzamykat admin, skor autor fora, ze polozi otazku, a ked je spokojny s tymi odpovedami, cize ma dost odpovedi, tak moze uzavriet, stale bude forum najditelne, ale uz sa nebude zobrazovat v naposledy okomentovanych.
Presunutim sa viem ohradit. Zmazanim viem sa ohradit zakonom. ale inym mazanim sa neviem a ani nemam svedomie sudit na zmazanie.
Btw, mohli by byt niektore specialne fora, pre ktore by platili ine pravidla, ak by islo mozno o nieco "zmysuplne". Odsudit nieco na zanik, bez zakona je pre mna prilis velke susto.
A sekciu odpadky(presunte, v nich stromove tredenie) co nebude v nasosledy okomentovanych, je myslim celkom postacujuce.
(dufam ze nenarazas na mna...vlastne...asi narazas...
Inak postižko (už si mi to odobril? ), nič v zlom, ale mám pocit, že si nejak nadmieru aktívny v poslednej dobe...
Ak máš napríklad problém s nejakým užívateľom (spamy, jeho hlavná fotka, cielene urážlivý komentár k blogu alebo fotke), tak im to môžeš rovno nahlásiť. Nestíha sa kontrolovať úplne všetko
ale inac fajn napad aj s tymi odpadkami.
S tym presuvanim-moze byt,rozhodne lepsie ako mazat vsetko,co pride pod ruku a nepaci sa
Jediná dobrá vec, čo by bola..a sa mi marí, že sa to už niekoľkokrát aj spomínalo bolo...aby si každý užívateľ..mohol SÁM mazať svoje vytvorené diskusie..a verte tomu, že ten negatívných 70% dotazov na adminov, by klesol..na 62%!! Je tu možnosť..napredovať..!! Tak to využite, a umožnite to!!