Papez vyhlasil ze svet musia branit pred homosexualnym spravanim ako aj dazdove pralesy , ale inac toleruju homosexualitu, je to normalne. Plus vsetci protivnici adopcie sa ohanaju tym ze dieta bude vyrastat s obrazom homosexuality a teda bude aj ono gay
to som citala, najradsej by som benedikta kopla do tej jeho inkvizicnej riti s prepacenim ale nemam nanho slov.je presne taky ako cela katolicka cirkev, nech sa paci tu to vidite
Ale to je fanatický sektársky debil. Akože decko by malo vyrastať s mamou a ocom, nie len s dvoma mamami alebo dvoma ocami, tak preto by si nemali adoptovať decká, pretože by to potom preň nebolo dobré. Ako ten šibnutý amícky modelka (nie som maďarka ), čo sa dal preoperovať a potom to malo decká.
názory ako z praveku. ja sa nečudujem, že aj v mojom okolí sú také "mozgy"
.
len nechápem, ako sa nad tým môže niekto pozastavovať. nech si každý žije podľa svojho. je trošku choré, že cirkev sa stará človeku aj do niečoho tak osobného, ako je
Homosexualita je úplne normálna vrodená vec, žiadna choroba ani nič podobné.A reči že je to proti prírode sú úplné hovadiny. Často je pozorovaná aj u zvierat...
@22 A to už prečo nie. To akože keď sa o neho v decáku starajú iba pestúnky tak sa nenaučí stereotypom muža a ženy? Nerobte z takých detí debilkov. Ty keby si vyrastala v takej rodine chceš mi povedať že by si si ešte v 18 tich prechovávala detské návyky a predstavy o rodičovstve a manželstve...
@16 myslim ze moja rodina je normalna co sa tka pohladu druhych a aj tak som zistil ze som gay a musel som na to prist sam bez toho aby som to niekde videl , ale preto ze je spolocnost aka je sa im to teraz bojim pvoedat koli reakcie aby som neskoncil na ulici , myslis si ze toto je lepsie ?
@19 Lebo decko vraj potrebuje vzor oboch pohlaví a už aj tak to majú dosť zlé, keď vyrastajú iba s jedným rodičom, ale s dvoma rovnakého pohlavia, to by bolo dosť zvrátené a to decko by muselo byť z toho poriadne pomýlené, keby mu začali vysvetľovať všetko čo ako je a tak a len by sa čudovalo, prečo má takých teda fotrovcov a kde sa nabralo a taak...
@28 Kurník, ja nehovorím o tom, aké je to keď máš normálnych rodičov a ty si gay, ale aké je to keď normálne decko má oboch fotrovcov rovnakého pohlavia! Veď pozri @30 .
@32 Ale ten by malo mať vo fotrovcoch! Akože keby tak vyrastalo, tak by bolo dosť odveci, zvlášť keď by mu vysvetľovali také veci, ako že kde sa berú decká a tak.
@33 ano vysvetlovalo ale z ato moze spolocnost ktora by ho odsudila ze zije v rodine homosexualov a nie ze by ho to ovplyvnilo to ze ma rodicov roznakych, proste ak sa niekomu pacia baby tak ho neukecas na chalana a naopak
@41 "KRISTA"! Ako ti to mám ešte povedať?! Nehovorím o tom, komu sa čo páči, ale o tom, aké je to pre decko, keď ho vychovávajú dvaja fotrovci rovankého pohlavia! EŠTE TI TO, SAKRA, NEDOŠLO?! ASPOŇ ČÍTAJ PORIADNE!!!
Podľa mna by si takéto páry mohli dieťa adoptovať, je to určite lepšie ako detský domov. Avšak museli by rátať s tým že "normálne rodiny" by boli uprednostnované.
Inak pre všetkých tupých už asi 30 krát zopakujem:
HOMOSEXUALITA JE VRODENÁ, NEDÁ SA ZÍSKAŤ, NAKAZIŤ, NIE JE TO CHOROBA, SÚ TO INAK POSTAVENÉ ČINNOSTI V MOZGU KTORÉ SA NEDAJÚ NIJAK ZMENIŤ, OVPLYVNIŤ... ZO ŽIADNEHO HETERO SA NIKDY NESTANE GAY! To je FAKT!
čo ja viem Videl som o tom niekde rozsiahlu štúdiu kde nejaký vedci ktorý sa tým zaoberajú už niekoľko rokov zistili nejaké odchýlky mozgu nejaké látky či čo navyše, tuším na national geografic... Len to už bolo dosť dávno takže ti to neviem presne vysvetliť.
inac no to že kto má akú orientáciu sposibuju hormony - mužské a ženské pretože každý má obe!!!v roznom pomere. A je to sposobené aj činostou mozgu , v neviem ktorej časti som to čítal . A nijak sa to nedá získať ani naučiť!!!A na deti v homosexuálnych rodinách???No nevem ja som bi a ja ani velmo decko nechcem mať. Ja žijem pre vedu ale podla mna keby bola spoločnosť tolerantná a nenadávalo by sa že ty teploš!!! tak by to decko neutrpelo žiednu ujmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
vôbec ma nezaujíma čo si myslí celá cirkev či len pápež neriešim
.
len nechápem, ako sa nad tým môže niekto pozastavovať. nech si každý žije podľa svojho. je trošku choré, že cirkev sa stará človeku aj do niečoho tak osobného, ako je
sexuálna orientácia.
homosexali mozu vychovat akurat nekompetentneho idiota
kks
@ 35 radsej mrtvy,ako nador spolocnosti
inteligentny clovek nemoze mat na homosexualitu negativny nazor, kedze je vrodena a absolutne prirodzena (ale nie normalna)
A to pretože:
Naša spoločnosť na to nie je ešte pripravená .
Na dieťati by to mohlo zanechať vážne následky.
Homosexualita je väčšinou vrodená ale dá sa aj získať.
Nie som homofóbny ale realita na tomto svete to proste tlačí niekam do z.....
kokotský názor jak mraky. čo na teba niekto nakašle a ty sa staneš gayom?
bože ludia už ma niektorí fakt prekvapujete
HOMOSEXUALITA JE VRODENÁ, NEDÁ SA ZÍSKAŤ, NAKAZIŤ, NIE JE TO CHOROBA, SÚ TO INAK POSTAVENÉ ČINNOSTI V MOZGU KTORÉ SA NEDAJÚ NIJAK ZMENIŤ, OVPLYVNIŤ... ZO ŽIADNEHO HETERO SA NIKDY NESTANE GAY! To je FAKT!