Najde sa tu enjaký gay ktorý by popisal ,,,proste mne sa strasne pacuia taký chalani nieže pacia aleeeeeee niektorý ludia to proste odsudzuju ja si chcem s nejakým pisať a možno neskor sa aj zoznamiť....ja vas uznavam...aaaa nie preto že ste na rovnake po
Ludom jebe si myslia, ze ked sa jebu do rity, ze to je normalne, ale omyl! Neni to normalne. Normalne je muz a zena nie muz a muz alebo zena a zena. A ked mi niekto povie opak viem, ze je drbnuty je to cele nechutne a zvratene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
teda nemam nic proti nim, ale toto mi pripada volake drbnute...
Ludom jebe si myslia, ze ked sa jebu do rity, ze to je normalne, ale omyl! Neni to normalne. Normalne je muz a zena nie muz a muz alebo zena a zena. A ked mi niekto povie opak viem, ze je drbnuty je to cele nechutne a zvratene.
dnes je to proste len IN
ked sa nejaka kurva zajebava s inou kurvou niekde na diskoteke, hned si mysli, ze je BI.
ved uz len z anatómii tela.. tak aby vsetko "zapadlo" tam kde ma mi to pride trochu zvratene ....
btw ved aj lesby sa robia s vibratormi cize ich chyba vtak...
a ked si das do rozsireneho vyhladavania ze orientacia homo si gay ci co tam je tak ti to najde vsetkych BIRDZgayov