odkedy naša profesorka biológie varovala mojich spolužiakov nech to nerobia, lebo epiderma v konečníku je veľmi citlivá, mám k tejto činnosti veľmi negatívny postoj.
nič proti hmofóbom a heterosexuálom, ale 90% povie, že sex dvoch báb, teda lesbičiek je super. ale chalani? hnus a podobne... ako som liberál a riadny, takže gay sex mi nevadí, ale ľudkovia spamätajte sa. ak nie gay vzťahy a gay sex a všetko gay... tak potom ani lesbičky. mimo to sám so gay takže viem aké to je. a nie je to nič abnormálne. a pre baby - je dokázané, že gén spôsobujúci homosexualitu sa prenáša cez ženské gény. pre pánov - zamyslite sa, či chalan s chalanom je vám proti srsti ak baba s babou nie. a posledná vec - nepoznám veľa mužov, ani gay ani hetero ani akýchkoľvek iných, čo by nemali nejakú tú skúsenosť s mužom... dajte si ruku na srdce a s kľudom povedzte, že vy nie....
@rico24 ty si odkiaľ spadol? Samozrejme, že pre hetero mužov (ale aj veľa hetero žien) je lesbický sex akceptovateľnejší, prípadne aj lákavý či vzrušujúci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
tak pokial ma aspon jedna z tych osob HIV, moc bezpecne to neni
K téme: Nechcel by som to skúsiť a bezpečné resp. nebezpečné je to tak isto ako akýkolvek iný sex
necem
preklad do slovenčiny:
Čo si myslíte o sexe medzi dvoma chlapmi? Podľa vás je to bezpečné? Ak si myslíte že áno, chceli by ste to skúsiť ?