Ja by som sa chcela spýtať báb,ktoré majú s týmto skúsenosti (a viem,že je ich viac než dosť), či po tom,ako si nechty dali dole mali slabé vlastné nechty, či sa štiepili viac ako predtým a či kvôli tomu ste ich potom museli dávať pravidelne.
Ja som mala gélové nechty iba raz, už by som si to asi nikdy nedala. Možno tak na nejakú slávnosť ale fakt by som nad tým popremýšľala. Ešte mesiac alebo koľko som čakala kým mi spevnejú a odrastie to nechutné, kde bol nechet. V ostatnom sa nevyznám, len nemám dobrú skúsenosť.
A oveľa krajšie je, keď sa zdobia nechty normálne lakmi v štúdiu.
no ja som mala raz.. po týždni a niečo mi odrastal ten gél, a ked som si ich dávala dole bolo to hrozné... strašne to bolelo, ale samozrejme, že kozmetička by ti ich dala dole a tá vrstva čo máš na nechte(vlastnom) ti zíde dole, ale to sa naštastie obnoví
no a to, že si dáš len gél.. bude vyzerať divne.. síce neviem ako vyzerajú tvoje nechty, ale rozhodne s tými typmi to je krajšie...
a gél sa na normálne nechty nedáva, musíš tam mať nalepené tipy........ a čo sa týka toho, je jedno či ich máš týždeň, alebo mesiac, nechty sa ničia tým obrusovaním, lepidlom a zvýšeným tlakom, ktorý potom na nechty vyvýjaš ak na ne nie si zvyknutá
@bebekex prosím ťa keď tam budeš, tak sa mi spýtaj na tú zázračnú značku gélu, aj či sa dá zohnať na svk, alebo si pre to budem musieť ísť do země Os , dík
@klaudiqaaa aj ja poznám kočku ktorá mala na vlastných nechtoch gél a držalo jej to super.. dávala si robiť nechty na stužkovú a nechcela si dať lepiť, tak si dala na svoje.. normálne jej nechtárka zbrúsila zdrsnila nechty ako by to spravila s tipom a dala jej gél
och a nevyjadrila som sa k téme, myslím že nechty budeš mať zničené tak či tak.. ale ak ich chceš, tak to chvíľu vydržíš, kým sa pozbierajú osvedčené je máčať si takých 5-10 minút denne ruky v miske s teplou vodou a sezamovým olejom.. alebo aj olivový môže byť
@tinka23 lebo väčšina ľudí má mäkké nechty a ten gél na takom ohybnom pvrchu prost nevie držať.. stačí raz umyť riad alebo dať si teplý kúpeľ a je po nechtoch.. preto sa gél nedáva na normálne nechty
@klaudiqaaa aha, no tak ona mala pevné nechty asi dosť, lebo si pamätám že jej o kus držali dlhšie ako mne moje nalepené a to boli minimálne 3-4 týždne, aj s dopĺňaním.. ale to môže byť aj tým že som si ich robila sama aj keď, bola u nechtárky ktorá vie riadne zázraky robiť, tak to môže byť aj tým..
@klaudiqaaa mne to dávala na moje nechty pretože som mala svoje lámavé, vlastne mi to navrhla manikérka sama, že mi skúsi takto.. dala mi to v októbri, aby mali nechty dosť času narásť samé, pravidelne dopĺňala a v decembri na stuhe som mala asi jediná vlastné dlhé nechty
A nemala som problém že by mi gél odtiaľ nejak odišiel, a aj som umývala riady a tak ale ako spomína @tinka23 , ženská vie zázraky robiť
a @bebekex je to ozaj jedno, či si dáš na vlastné alebo si dáš nalepiť, nechty budeš mať tak či tak ako papier nejaký čas potom...
Mne sa dosť štiepili aj pred tým, tak neviem či potom viac ale dostal a som skvelý lak, čo mi na to pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A oveľa krajšie je, keď sa zdobia nechty normálne lakmi v štúdiu.
no a to, že si dáš len gél.. bude vyzerať divne.. síce neviem ako vyzerajú tvoje nechty, ale rozhodne s tými typmi to je krajšie...
Nuž, ale pre krásu sa trpí
a ono je to cele pekne, len to ma kazda uz
myslim, ze je to rovnake
co sa ti nepaci na vlastnych?
A nemala som problém že by mi gél odtiaľ nejak odišiel, a aj som umývala riady a tak ale ako spomína @tinka23 , ženská vie zázraky robiť
a @bebekex je to ozaj jedno, či si dáš na vlastné alebo si dáš nalepiť, nechty budeš mať tak či tak ako papier nejaký čas potom...
Mne sa dosť štiepili aj pred tým, tak neviem či potom viac ale dostal a som skvelý lak, čo mi na to pomohol