Zdá sa mi že sa naša planéta čim ďalej tým viac otepľuje... dneska som sa celý deň potil jak kôň ani ventilátor nepomáha. zajtra si dám asi žabky a kraťase a pojdeme na košariská len či medzitým nedostanem úpal
Máš pravdu. Na jednej časti zeme sa otepľuje, ale na druhej to vytvára úplne opačný efekt. Globálne otepľovanie je veľmi rozsiahly a nevyspytateľný problém, ktorý sme si sami zavinili. Už len mierne oteplenie spôsobilo úhyn korálov vi Veľkej korálovej bariéry pri Austrálií Prečítaj si knihy od Alla Gora - Zem na miske vah, Nepríjemná pravda. Alebo ak si moc lenivý tak si pozri sfilmovanú verziu.
@karlotiskot To je len propaganda Bieleho domu, on totiž kandidoval za prezidenta, prehral atď,... A aj keby ich falšoval tak jeho tvrdenia potvrdzuje každý environmentálny vedec a celkovo vedecké kruhy zaoberajúce sa touto problematikou.
@emzaaak No neviem ak si dobre pamätám zistilo sa to až po volbách. Inak ako ja nevravím, že na tom nič nie je, že sa klíma nemení to by som sa cítil ako idiot, len tento človek v mojich očiach klesol na úplné dno po tom čo sa too prevalilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov