ak jej rovno nedáš číslo na mobil tvojej mamy, tak asi ťažko. Snáď si nemyslíš, že ju gynekologička bude hľadať v telefónnom zozname, aby jej oznámila tú skvelú novinu? Sa zobuď
no podl mna sa to moze od 15 ale lekarske tajomstvo by sa nemalo prezradit ak to nechces ale davaj pozor aby si neotehonela lebo dieta ti moze zobrat len so suhlasom rodica
pokiaľ to nie je nejaká rodinná známa alebo nejaká vadná doktorka tak nepovie. Malo by to ostať medzi vami a mám pocit, že môže hovoriť tvojej mamine až keby si náhodou otehotnela, to jej musí ohlásiť, inak nie.
ach boze..vazne vas nechapem.ja sa so svojou mamou az ozaj na fakt-vynimky rozpravam uplne o vsetkom...aj o takom panenstve.a este nikdy som nelutovala,ze to vie...potom by ma netrapili taketo veci
a teraz k veci:myslim,ze ked uz mas po 15-stke,tak nieee
Dobrý večer.... chcela by som sa vás opýať mám 15 rokov či by som mohla ísť už aj sama na gynekologické vyšetrenie,a či môže lekárka povedať mojej mame že niesom panna???....ak si to neželám???....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie, tvoje panenstvo je lekárskym tajomstvom.
Potom si môžeš byť istá...
a teraz k veci:myslim,ze ked uz mas po 15-stke,tak nieee