ahoj....cem sa iba spytat,ci teraz podla toho zakona,ze ked chces ist ku specializovanemu doktorovi musis mat potvrdenie od obvodneho....a ze ci to plati aj ked ides ku gynekologovi?????hmm......
..ja ked som sla ta odo mna nic nepýtali.. ja som sa normalne objednala telefonicky a som povedlaa ze to je moje prvé vysetrenie .. ci by ma mohla objednat a islo to v pohode..
ked uz je tu táto diskusia chcela by som sa opýtat.. mám kamosku co ma 19 rokov so svojim priatelom spáva, ochranu nemaju ziadnu (no kus nezodpovedna, ale o to nejde) dost sa boji gynekologa nechce ze by ju niekto obchtkával a tak.. a este sa bojí ze jej nieco najde.. ako by ste presvedcili taku holku aby isla ku doktorovi??? ani jej chalan ju nevie presvedcit..
nepotrebuješ nič,u gynekológa máš zvlášť aj zdravotnú kartu(teda aspoň u nás to tak je) tak isto ako u zubára.Takže sa báť nemusíš aj keď... ja som rada,keď tam nemusím ísť
@3 tu sa uz neda hovorit o presviecani, ale o donutenie. Proste by som tam zavolal ja, objednal by som ju a vysadil by som ju pred ambulanciou. A cakal by som ak kym by odtial nevysla. Ked to nieje schopna spravit sama.
a že sa bojí, že jej dačo nájde..veď ja by som bola rada, keby mi hocijaký doktor našiel niečo skôr, ako by ma to bolelo tak, že by som k nemu ani po vlastných už nedokázala ísť..
No to ma akoze 19 a este nebola u gynekologa ? Tak to ani nechcem vediet co vsetko jej povie gynekolog lebo co viem ja tak by bolo treba tak od 15,16 chodit k nemu. Akurat ju hned vystrasi ze kolko zanedbala ... no ked jej to nedoslo do teraz uz je asi neskoro
..no sak to .. uz som jej aj ja dohovarala.. ale akosi nepomohlo skusim poradit jej priatelov aby sa jej zacal vyhrazat no mam taký pocit ze to uz skusal.. ja ju tiez nechapem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked uz je tu táto diskusia chcela by som sa opýtat.. mám kamosku co ma 19 rokov so svojim priatelom spáva, ochranu nemaju ziadnu (no kus nezodpovedna, ale o to nejde) dost sa boji gynekologa nechce ze by ju niekto obchtkával a tak.. a este sa bojí ze jej nieco najde.. ako by ste presvedcili taku holku aby isla ku doktorovi??? ani jej chalan ju nevie presvedcit..