Ahojte baby. Mám na vás takú blbú otázočku. Chcem ísť prvý krát ku gynekologičke ale vôbec neviem koľko penazí mi bude treba. Jediné čo chcem je si dať predpísať antikoncepciu a porozprávať sa o niektorých problémoch. Chcela by som vedieť aké vyšetrenia p
@binky - do 5 € vyšetrenie. Antikoncepcia tak okolo 30 € za mesiac. Zalezi od toho kt. ti predpisu, ale rataj s tym ze sa pohybuju (tie lepsie) od 25-40€ za mesiac. Lekar ti urci kt. je pre teba najvhodnejsia a ci vobec mozes brat antikoncepciu. Musis mat dobre pecenove testy a pod. ale o tom sa uz porozpravas co a ako s nim.
@teruska41 ..ty kde žiješ ?? 25-40eur za HAK na mesiac ??? priemerne stojí balenie na mesiac 10-11eur, a to sú už tie drahšie,takže takto...
no a k téme .. ak ešte nemáš gynekológa, a nejdeš chodiť k bežnému do nemocnice, tak treba zaplatiť "vstupné" zriadia ti kartu,ja som platila okolo 50eur, potom ti spraví zadarmo prehliadku, tá sa robí raz za rok, musí mať prehľad o tvojom zdrav. stave, ak chceš antiku opýta sa ťa na problémy zdravotné v rodine a predpíše ti ju, tam som platila ale pár eur za " poradenstvo"
no ja platím 4e za objednanie a 6e za predpís antikoncepcie... ale keď som prišla ako nová, tuším som neplatila nič... ale chodím k súkromnej, nie k štátnej
na začiatku som neplatila asi nic, a bezne platim podla toho co mi robi... napr. ultrazvuk 3 €, ked mi berie nejaku vzorku 2 €,, ked pridem len pokecat a nieco sa spytat tak nic xD a antikoncepcia stoji okolo 30 eur na 3 mesiace.
ja som neplatila nic pokial si dobre pamatam. ani bezne neplatim a to mi uz robil vselico. jediny taky smiesny poplatok co si spominam je 10e/rocne za starostlivost popri brani HAK ale tak ja svojho gynekologa nemienim menit snad nikdy, je to najlepsi lekar akeho poznam.
proste pointa je, ze kazdy si nastavuje poplatky po svojom, ved to vyries tak ze zavolas sestricke a spytas sa ci sa pri prvej prehliadke za nieco plati alebo tak.
a HAK cca 30e/3mes, ja teraz skusam nejaku novu ktora ma byt kopia Yadine, vyjde o dost lacnejsie, ak bude v poho, tak ju budem brat aj dalej. ale zavisi to od typu ktory ti predpise.
mimochodom, pred predpisanim HAK by si mala ist na krvne testy k obvodnej.
Inak záleží podľa doktora. Vôbec nie je pravda, že nemusíš platiť. Každý súkromník má iný cenník. U niekoho neplatíš takmer za nič, niekto si účtuje za objednanie 5 € napríklad alebo niekto za jednotlivé vyšetrenia aj za vystavenie receptu na antikoncepciu na vlastnú žiadosť.. Mala by si sa popýtať kamošiek alebo mamy či niečo platia tam kde chceš ísť my ti tu neporadíme
Ja platím za základné vyšetrenia 17 eur + 30 eur HAK. Ešte som sa nestretla s tým, že by bola prehliadka zadarmo Ale ako píše @20 , dosť záleží od konkrétneho lekára.
Baby vy ktore chodite ku gynekologovi v bratislave, odporucili by ste mi nejakeho u ktoreho sa neplati za zalozenie karty a bezne vysetrenia, pripadne su tie poplatky len minimalne? Dakujem
@martina123 , @skingirl94 , @demoniqangel - asi je to debil, netusim xD... moje kamosky maju tiez tak do 20€ HAK, to len ja mam za 40€, ale vraj su pre mna najvhodnejsie tak co uz narobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no a k téme .. ak ešte nemáš gynekológa, a nejdeš chodiť k bežnému do nemocnice, tak treba zaplatiť "vstupné" zriadia ti kartu,ja som platila okolo 50eur, potom ti spraví zadarmo prehliadku, tá sa robí raz za rok, musí mať prehľad o tvojom zdrav. stave, ak chceš antiku opýta sa ťa na problémy zdravotné v rodine a predpíše ti ju, tam som platila ale pár eur za " poradenstvo"
Inak by si za papierovačky nemala platiť nič, max tak do 5 eur.
Asi ti urobia krvné testy, ale nič iné by nemali, ak nemáš zdravotné problémy
@makacik A keď je tvoj otec gynekológ, chodievaš k nemu?
@teruska41 To ti predpisuje drogy za 40 na mesiac? To lacnejšie by ťa to dieťa vyšlo...
No a z celej tejto diskusie vyplýva čo?! Všetko je individuálne a každý cenník je iný ...
- ohľadom antikoncepcie asi tu: (kde sa zase dostávame k tomu, že každá lekáreň má ešte aj vlastný cenník)
» www.lejdy.sk/cennik.php...
a tu je výťah gynekologických ambulancií a ich cenníkov (v preklade čo google vyhodil ... nepochopím prečo ľudia negooglia)
» www.interklinik.sk/gynekologia/vyk...
» www.drkral.sk/cennik...
» gynekamb.sk/cennik...
» www.gyneka.sk/gyneka/gynekolo...
» www.medi-as.sk/partners/mediam... $All/C5DEA3F536E58462C125717C00391C29?OpenDocument
a na záver Ti želám aby to bolo správne rozhodnutie!
proste pointa je, ze kazdy si nastavuje poplatky po svojom, ved to vyries tak ze zavolas sestricke a spytas sa ci sa pri prvej prehliadke za nieco plati alebo tak.
a HAK cca 30e/3mes, ja teraz skusam nejaku novu ktora ma byt kopia Yadine, vyjde o dost lacnejsie, ak bude v poho, tak ju budem brat aj dalej. ale zavisi to od typu ktory ti predpise.
mimochodom, pred predpisanim HAK by si mala ist na krvne testy k obvodnej.
ja mám súkromného gynekológa a nikdy som za nič neplatila iba za vyvolávačku, keď som so sebou nemala svoju
no a potom este v dalsich chvilach, teda vlastne vzdy