Musí ísť s 16 ročným dievčaťom vlastná mama ku gynekológičke?Teda keď na 15 ešte nebola a teraz by to bolo prvýkrát..
Počul som to tak že nemusí ist mama keď už má viac ako 15 a aj také že po prvýkrát musí.Dievcata ako to je vlastne? Neviete náhodou?
@demoniqangel otom už akože vie ..Len ma problémy a nechce to povedať mame pretože by ju zobrala ku gynekológovi a ona ku chlapovi nechce ísť lebo sa bojí ...Práve preto jej o problémoch radšej nepovie
@likjul
Lenže akože mama iným neverí len tomu jednému práve preto sa bojí že by jej to nedovolila...Ale keď tak hovoríte že sa to nemusí dozvedieť tak ju zoberem ja
nemusí íst s mamcou
mala by mat ale zdravu komunikaciu s mamcou
a tiez nemat horku hlavu... povedat jej ze proste sa hanbi, a ze aj tak ide iba na rocnu prehliadku ci je setko ok....a ze ak nastane enjaky problem tak zvazize pojde k jej doktorovi. A pokial mamca stale bude nesuhlasit, tak urobit podla seba. Racionalne vysvetklenie bolo na tanieri
ja som tiez nechcela doktora aj ked mama furt nesuhlasila ale spravila som po svojom....a nakoniec som z vlastneho uvazenia po niekolkych doktorkach skoncila u doktora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Lenže akože mama iným neverí len tomu jednému práve preto sa bojí že by jej to nedovolila...Ale keď tak hovoríte že sa to nemusí dozvedieť tak ju zoberem ja
a chlapi gyn su neporovnatelne lepsi aspon co ja mam skusenost
ale nech ide k zene ked jej bud elepsie
mala by mat ale zdravu komunikaciu s mamcou
a tiez nemat horku hlavu... povedat jej ze proste sa hanbi, a ze aj tak ide iba na rocnu prehliadku ci je setko ok....a ze ak nastane enjaky problem tak zvazize pojde k jej doktorovi. A pokial mamca stale bude nesuhlasit, tak urobit podla seba. Racionalne vysvetklenie bolo na tanieri
ja som tiez nechcela doktora aj ked mama furt nesuhlasila ale spravila som po svojom....a nakoniec som z vlastneho uvazenia po niekolkych doktorkach skoncila u doktora