Baby je nutné brať antiku vždy v presný čas?lekár mi povedal že si to mám spojiť s nejakou činnosťou napr.umývanie zubov,nie však vždy si ich umývam v rovnakú dobu večer.
Ja mám dienorette, som s ňou spokojná. A myslím, že plus mínus hodina by nemala robiť vôbec problém. Párkrát sa mi stalo, že som ju vzala až 3 hodiny pred a po...a myslím, že sa ničoho obávať nemusiíš. Problém by bol, ak by si na ňu zabudla úplne.
ja som ju zvykla bravat najprv vecer ale potom som si to prehodila na rano. vzdy predtym ako som sla do skoly alebo do prace a nosila som ju v penazenke takze ked som aj zabudla, pocas dna som ju v pohode mohla este zobrat.. ked ju beries vecer, dajme tomu o 9 a zabudnes, zalomis a zobudis sa az o 10 rano, to uz mas po 12 hodinach..
Ja som si ju supla vzdy ked som sa zobudila....cez vikend som niekedy vstala aj neskor a nic sa nestalo, ked som ju zobrala niekedy aj 3 hodiny po 8 alebo tak...
tak či to o siedmej alebo o deviatej je asi jedno, ale hlavne aby si si to ten večer vzala... :/ ked nie tak hned rano a ked ani to nie tak už neviem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
18:00-21:00
Môj doktorko o tom vie a povedal, že to nikoho ešte nezabilo a ani nikoho nezabije...
ja som ju zvykla bravat najprv vecer ale potom som si to prehodila na rano. vzdy predtym ako som sla do skoly alebo do prace a nosila som ju v penazenke takze ked som aj zabudla, pocas dna som ju v pohode mohla este zobrat.. ked ju beries vecer, dajme tomu o 9 a zabudnes, zalomis a zobudis sa az o 10 rano, to uz mas po 12 hodinach..
Ale stalo sa mi už párkrát, že som na to zabudla, vypla budík a zobrala o čosi neskôr, ale zvyčajne beriem načas
ja mám v mobile nastavený budík na 18:00 a mám po probléme