Zdravím, Používa niekto túto HAK? Aké s ňou máte skúsenosti?? Pribrali ste? Doktor mi povedal, že každá HAK zväčšuje chuť do jedla čiže to či niekto priberie alebo nie závisi od toho či podlahne hladu Čo vy na to ?
ja mam chloe a vobec som nepribrala. ani som nedostala mrtvicu aj ked fajcim! ale pocula som ze jeden dobytok z toho pribral 12 kil! z tej tvojej myslim. ale tak jej treba nenazranej. neboj tebe sa to nestane!
no kazdopadne kamoske dal gynos HAK na pribratie a mne dal tu istu..skoro som sa posrala ako som sa bala aby som nepribrala..z HAK sa nepribera..pribera sa z jedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
- zmeny nálad(precitlivenost)
atd ....
neni to nejaký zázrak kedze tvoje telo je nadopované hormonmy
sice aj moja laska ma hak ale uvazujeme neskor oimplantáte tenvylucuje 100x menej hormonov do tela
no kazdopadne kamoske dal gynos HAK na pribratie a mne dal tu istu..skoro som sa posrala ako som sa bala aby som nepribrala..z HAK sa nepribera..pribera sa z jedla
a @v3nty niekomu tie hormony mozu zachranit zivot