tak to proste urob na tom sa nemas za co hanbit (neboj sa, z bozku neotehotnie) Urob to aby si tu potom nepisal do fora tipu: co najviac v zivote lutujes
neviem ti poradiť, ale tak chyď ju za ruku. priblíž sa a daj jej jednoduchú pusu. stačí len taká jemná, nemusíš, jej hneď pchať jazyk do pusy. ale nech nie je ako od maminy
@takemeaway , nič proti ale ty aj vyzeráš podľa toho akou inteligenciou holduješ... veď ako sa tu správaš k niekomu, kto je neskúsený a chce poradiť... lebo označiť niekoho za kokota len zato že sa hanbí , svedčí o TVOJEJ úbohosti... toť môj názor na tvoju osobu bez vlastného obočia...
@Antarktidan ty sa nič neboj, nakloň sa k nej do vzdialenosti tak 3 cm, a ukáž jej pery, ale len tak zvoľna, nešpúľ ich lebo to bude vypadať divne. buď to sa odtiahne a vtedy je jasné že pusu nechce, alebo dokončí ten chýbajúci kúsok a dá ti pusu....
do pičii.......dost zléééé toto nooo...... to je toto ale asi skôr do plaču nie do smiechu či ?..oooch co ti poradit?fakt neviem..........wed neboooj saaaaaaa.............. to zmakneš! a ak nie tak ver tomu ze ju uz neuvidis !
Prosím poraďte mam 14 rokov a jedna baba sa mi veľmi paci a som do nej blázon a ona ma ma ""asi"" rada . Raz mi povedala že sa jej pacim a to bolo na lyžiaraku a odvtedy nevem jak na tom som. Poraďte ako jej to mam dat najavo že ju mam rad . Raz som sa už tak sekol a nebolo to prijemne ( pri inej ale to som bol ešte mali).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A ked sa b ude tvarit normalne tak jej daj taku pusu ze bude mat vejaroky na hube
keď už Ti to aj povedala, tak neviem čo ešte chceš viac.......
@Antarktidan ty sa nič neboj, nakloň sa k nej do vzdialenosti tak 3 cm, a ukáž jej pery, ale len tak zvoľna, nešpúľ ich lebo to bude vypadať divne. buď to sa odtiahne a vtedy je jasné že pusu nechce, alebo dokončí ten chýbajúci kúsok a dá ti pusu....
ber to tak, že nič horšie ako nejaká facka sa ti nemôže stať, a keďže ti to naznačovala, máš veľkú šancu, že ani tú facku nedostaneš