Chalani,mate radi hanblive dievcata??Ci vas zaujme aj siva myska...co sa tak neprejavuje na verejnosti...je bifloska,ale normalna baba...len ju treba trochu osmelit....nevadi ked nie je az taka ukecana???noo proste nevrha sa hned chalanovi do narucia....l
Heh to zavisi od kazdeho chalana to znamena ze kazdy ti tu napise nieco iny mne napriklad tak dievcata nevadia je to celkom aj mile no len vies odtial potail takze tak sa to ma aspon moj nazor a teda jak to vidim ja.
Ako hovori jukka, kazdy jeden napise iny nazor... mne sa take dievcata pacia, lebo viem ze ne su ku*vi ani nic podobne, ale zas ked som snou vonku alebo take nieco tak nemam velmi rad ked je ticho, proste najidealnejsie dievca je take co sa pri mne dokaze trosicku odviazat a pokecat si so mnou ale je zaroven take ako pises...preco, ty si hanbliva? tha napis a uvidi sa
Poviem ti tak ako to je, tí takzvaní chalani na "vyssej urovni" si take baby moc nevšímaju.Sive mysky si najdu svojich sivych potkaníkov a žiju šťastne až do smrti
Mne sa take nepacia, pretoze viem, ze kym sa take rozhybu, dovtedy nadviazem desat novych znamosti.. Myslim si ze take baby su strata casu.. O com by sme kecali? O skole?
ale nooo...len staci objavit v tej holke to co ma rada, spolocne veci, trosku sa jej dostat pod kozu,...a ona sa otvorii...zato ze je hanbliva,este nezmanema ze nie je zaujimava.ale mala by sa aj tak snazit s tym daco urobit, koli sebe hlavne. Na druhu stranu tichaa voda brehy myje....
Tommyhot: Citaj pozornejsie, pisal som,ze sa jej treba dostat pod kozu, cize ak ma niekto o nu fakt zaujem a dostatocnu vydrz to dievca to snad pochopi,ze o nu niekto stoji a potom sa mu otvori, pokial to prehana, tak ma holka smolu a chalan si najde inu, to je fakt. Ale odbit ju,ze aj tak mi nic nedovoli...hmm, to sa rychlo vzdavas. teda pokial by si mal o nejaku taku zaujem.
no jednej takej ze biflosky som sa spytal ci by sme spolu mohli chodit a to dievca za tri tyzdne nedalo odpoved...a druhykrat sa jej to ani nespytam...taze asi tak...ale mne sa pacia take co v uzadi...len si ich treba vsimnut
Oroslav: tak ja ked vidim ze zenska nejavi zaujem tak serem na nu, pchat do zadku sa nemienim nikomu toboz nejakej utiahnutej babe bez akehokolvek sebavedomia..
ked je chalan hanbliví, tak mi to nevadí, ale zas nemôže byť uplne, ze sa hanbi ma aj pozdravit, aby to nahodu nepokaslal.
Ale neznasam takých chalanov, čo sa pred kamosmi pretekajú, ze kto uz kolké zbalil a ako im naleteli, nebodaj majú aj drzé nechutné poznamky, ked ide nejaká baba okolo, ale ked su s babou samy, tak su dobručkí anjelikovia, ledva zo seba vedia vypotit jednu suvislu vetu.
Pre mna skor nie ako ano. Ale na druhej strane, keby bola pekna a z nejakeho dovodu by sa mi pacila, bol by som snad iniciativnejsi, citil by som sa pri nej totiz viac sebaisto
Tommyhot: aké silné slová hmmm... v tých tvojich blogoch zo seba robíš najcitlivejšieho chlapca na svete...sa ti nedivím že si tak dlho nemal dievča ak si ich balil vetou tipu: čau pička!ideme na vec? Myslím že by ti prospela autohavária na štýl Joža Ráža...keby si vyzeral ako Frankenstein určite by ti to pomohlo sa trošku uvedomiť
Tommyhot: dík...myslíš De Nira? vieš takto reagujú deti keď už nevedia kudy kam... hmm...niekedy keď prestaneš veci brať tak že dievčatá + uspokojenie sexuálnych potrieb a ega = vzťah ,až potom možno budeš šťastný...a možno už si ak ti vyhovuje že tvoje dievča berieš ako nejakú dobrú štetku ktorej namiesto peňazí platíš kalerábmi a tým že sa na teba môže pozerať a obdivovať ťa...
Vincent_vega nie De Niro urcite nie, vyzorom sa nevyrovnas ani ozranovi v najposlednejsej krcme.. Vies takto si zacal reagovat ty na mna, takze si akurat tak pekne seres do huby.. Btw neviem z kade mas ze to berem takto: "dievčatá + uspokojenie sexuálnych potrieb a ega = vzťah" ale pod tymi masnymi vlasmi budem rozum asi tazko hladat.
S mojou priatelkou som sa este nemiloval, takze tie recicky o dobrej stetke si nechaj pre svoju matku.
Sive mysky mozem, lebo su normalne a vascsinou sa vedia v spolocnosti spravat a neojebu ta za prvym rohom s dajakym curakom ktory sa im zalubi ked tam niesom ... a ako si naucis tak mas... ked sa uz dlhsie poznate tak sa dohodnete na tom co chce jeden a co druhy a urcite to date dajako dokopy. ked chlap neni kokot a vie co chce ta ksi pocka aj na sex... teda ak budu fungovat ostatne veci samozrejme chlapy su tiez len ludia ... a vecsinou sa s nimi da kecat od pocasia az po temy ala zivot co sa s dajakou vyfintenou kraskou ktora dostava chlapov len cez picu neda povedat...
no a ja zase nemôzem debilov, čo si myslia, ze zatoze je baba ukecana, pekna a teda sa ani nehanbi, je hned kurva, čo ta podjebe s prvym, čo sa na nu pekne usmeje.
A k tomu, že nechaj sa vylizat a vyprstovat az ked ty tiez vyfajcis chalanovi, to je ako podla mna totálna kravina. Odkedy platí vo vzťahu niečo za nieco? Určite ustupky by sa robit mali, ale toto je uz moc.
Ten jej chalan bol istotne skusenejsi, nehanbil sa a teda vedel ako nato a ona chudera sa ho hanbila a bala sa, ze to pokasle. A pochybujem, ze ked je hanblivá, tak ho sama poziadala o to, aby ju vyprstoval. A teda zacal s tym prvy on.
Podla mna je ten tvoj chalan sebec, ked sa tak uraza, proste typ, ked neurobís toto, môzem ta okaslat.
Tommyhot: a)ja som povedal že si debil pre tvoje dementné názory ktoré dosť korešpondujú s mentalitou a hodnotovým rebríčkom zákazníkov tebou spomínaných najzapadnutejších krčiem a ty sa ma stále len snažíš chabo uraziť nejakými narážkami na môj výzor aj keď ja som nič také o tebe nepovedal-práveže ak si to prečítaš pozornejšie-alebo si privoláš na pomoc nejakého intelektom obdarenejšieho kamaráta/ku (o čom v tvojom okolí asi nieje aj tak ani chýru ani slychu)-som ti tam napísal že si pekný a iste by si zapadol do každého lepšieho gaybaru ale mal by si si uvedomiť že výzor nerovná sa intelekt-aj keď u človeka ktorý má prsty v tunajšom miss sa to nedá čakať...práve preto by ti pomohla tá autohavária... (takže do huby si tu serieš jedine ty) b)jasné že som mame spomenul akého debila som našiel na nete a čo som mu na jeho krepé názory povedal...zato ty sa asi pred mamou alebo svojou priateľkou iste zrovna nechváliš tým ako sa prezentuješ na nete...tvoja momentálna priateľka by asi nebola nadšená z toho že keby ti dostatočne rýchlo nestrčila jazyk do huby ty by si "stihol nadviazať 10 nových známostí"... c)za compom si nejaký hustý... ...ale tak som rád že sa našiel práve k tejto diskusii a hlavne k môjmu príspevku jeden exemplár typického hajzla ktorému ide len o jedno skrytého za peknou tváričkou so sladkým úsmevom ...takže baby pozor na nich )
Tommy ale to s tým nijako nesúvisí... ...a nechápem potom o čo ti ide keď tam hore si sa vyjadril v tom zmysle že ty nemáš čas spoznávať druhého človeka atd...ponáhľaš sa niekam?
Vincent suvisi to s tym vela, lebo keby mi ide len o to jedno tak by som mal odjebaneho uz dost.
Spoznavat babu a len nejako docielit aby neopovedala otazkami typu "ano, nie" je rozdiel.. Mne nerobi problem spoznavat babu, mne robi problem ked je baba bez sebavedomia, ticha, hanbliva a musim za nou doliezat jak najvacsia vtierka aby som dosiahol aspon to ze po pol roku bude vediet povedat suvisle ucelene vety. S takymi babami pre mna nema vyznam nieco riesit. Sive mysky mi nevadia pokym to neprehanaju a nemyslia si ze chalan o ne bude bojovat donekonecna.. Drzim sa tohto: "Chces, nechces, nehaj tak"
No tak ak si si všimol pýtal som sa ťa len raz a aj to bola skôr taká básnická otázka keďže názor na teba si hravo utvorí každý z tvojich pár reakcií...jo a o čo už len môže ísť chlapcovi ako ty si nepriamo odpovedal v inej diskusii kde si sa chvastal že si si vyhonil 9x za deň...a že sa to snažíš prekonať...hmm...na čo si celý ten deň myslel?a na čo si pri tom čumel?... )
Vincent_vega teraz vidim ze ty si zensku nevidel ani na obrazku sudiac podla tvojich reakci. Dalej si myslim ze nemas ani kokot a toboz nie rozum. Honi si kazdy normalny clovek, ci mu ide o to aby pojebal co najviac bab alebo nie, ale to chlap bez guli asi tazko pochopi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Oroslav: ale ako chces objavit v niekom nieco, ked ti to nieco objavit nedovoli? (tym ze je taka hanbliva)
Ano je pravda ze ticha voda brehy myje, ale mat zas taku zensku pri ktorej by som raz z nej zinfarktoval tak to nee..
ked je chalan hanbliví, tak mi to nevadí, ale zas nemôže byť uplne, ze sa hanbi ma aj pozdravit, aby to nahodu nepokaslal.
Ale neznasam takých chalanov, čo sa pred kamosmi pretekajú, ze kto uz kolké zbalil a ako im naleteli, nebodaj majú aj drzé nechutné poznamky, ked ide nejaká baba okolo, ale ked su s babou samy, tak su dobručkí anjelikovia, ledva zo seba vedia vypotit jednu suvislu vetu.
S mojou priatelkou som sa este nemiloval, takze tie recicky o dobrej stetke si nechaj pre svoju matku.
A k tomu, že nechaj sa vylizat a vyprstovat az ked ty tiez vyfajcis chalanovi, to je ako podla mna totálna kravina. Odkedy platí vo vzťahu niečo za nieco? Určite ustupky by sa robit mali, ale toto je uz moc.
Ten jej chalan bol istotne skusenejsi, nehanbil sa a teda vedel ako nato a ona chudera sa ho hanbila a bala sa, ze to pokasle. A pochybujem, ze ked je hanblivá, tak ho sama poziadala o to, aby ju vyprstoval. A teda zacal s tym prvy on.
Podla mna je ten tvoj chalan sebec, ked sa tak uraza, proste typ, ked neurobís toto, môzem ta okaslat.
ale ako tu uz bolo, pohovor si s nim o tom.
Spoznavat babu a len nejako docielit aby neopovedala otazkami typu "ano, nie" je rozdiel.. Mne nerobi problem spoznavat babu, mne robi problem ked je baba bez sebavedomia, ticha, hanbliva a musim za nou doliezat jak najvacsia vtierka aby som dosiahol aspon to ze po pol roku bude vediet povedat suvisle ucelene vety. S takymi babami pre mna nema vyznam nieco riesit. Sive mysky mi nevadia pokym to neprehanaju a nemyslia si ze chalan o ne bude bojovat donekonecna.. Drzim sa tohto: "Chces, nechces, nehaj tak"