dala som si melir taky blond a teraz vyzeram ako ježibaba ale doslova ako bosorka neviete ako sa to dá preč...existuje nejaky pripravok na zmytie tej farby? ale prosim vas nenadavajte mi ja som si už dosť ponadava
To asi ne ked som mala asi 10 tak mi sestra dala melir na jeden pramienok a mala som ho tam par rokov az dokym neodrastol a neostrihal sa takze sa mozes tesit
pocuj moja,ja chodim do kadernickej skoly tak si daj poradit odomna
Ten tvoj melir sa da prekrit jedine farbou alebo farebnym tuzidlom-ale to len docasne Ak si das farbu-samozrjeme tmavsiu-tak si nedavaj ju hned,lebo to by bol dost velky zasach do vlasov,vyckaj nejakú dobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
myslím, že ak máš blonďavý, dalo by sa to zafarbiť tmavšou, ale nemôžeš si byť istá, čo z toho vznikne
a keď to bola tmavá farba, tak by mal byť zosvetľovač...
každopádne odporúčam nikdy nefarbiť vlasy doma, ale aj teraz zabehnúť za kaderníčkou!
preto si nedavam melir... zatial
Ten tvoj melir sa da prekrit jedine farbou alebo farebnym tuzidlom-ale to len docasne Ak si das farbu-samozrjeme tmavsiu-tak si nedavaj ju hned,lebo to by bol dost velky zasach do vlasov,vyckaj nejakú dobu