ano je to tak, je jedno kolko ma rokov ale ked pocuva prevazne tento styl je lahka vacsinou, plati to hlavne na mladsie rocniky ale videl som uz aj 19 rocne a v takom veku je pocuvat hip-hop uz trapas
hm nesuhlasim...poznam dve baby co pocuvaju hip-hop stale, jedna ma 14 a to veru je kurva riadna, uz spala s polkou okresu vraj a druha ma 20 a ta je slusna aspon mi tak pripada ale neviem co stvarala ked bola mladsia...
ale ja myslim take co maju v profile ze hip-hop ever alebo ze hip-hop je moj zivot a tie veci ze xapes braxo a pod, o takych co si obcas daco taketo vypocuju nie je tato tema, peace people
@8 neprekrucaj co som povedal, primitiv je pre mna ten co moze povedat ze po meciarovi je fico to najlepsie co SR stretlo... a ked je to 40% SR tak nech je, ja patrim stale k tej opacnej vacsej casti... ten chuj nevie nic len otvarat papulu a brat ludom vlastne zarobky ale to je uplne jedno to vysvetlovat,rozoberalo sa to Xkrat a ked clvoek chce tak pochopi ked nechce je to jedno. V zasade je to kkt lebo zasahuje do volenho trhu a obmedzuje jednak osobne vlastnictvo, nici image SR vo svete /tymi jeho zostatnovacimi vyrokmi) a ako ceresnicka na torte viac menej tresta ludi za to ze su sikovni a odmenuje darmozracov - tak v jednoduchosti napisane, tema o tom preco ako naco zaco tu uz bola staci len pohladat. Viac k tomu nemam co povedat.
napíš štýly? Chlapec, tebe ten warcraft lezie na mozog. To nieje podľa štýlov. Proste buď je alebo nieje. Je jedno akú hudbu počúva, skorej by som hovoril o výchove (ale jej nepriamom efekte, určite rodičia z dcéry nevychovávajú kurvu)
OMg co prate proti hip hopu ja počuvam hip hop a je to gút vlasne počuvam aj rock ale havne ice cube a u2
Lol omg drogy bere každy nemu si byť hipisák aninič ja dávam travu a čosamám ...už menej ale boly časy kedy skoro každý 2de teraz raz za mesiac
Lol teraz som bol nachate a satanistka ma chytala za mojho maleho v3ntyho som snou prehodil 3slova auž ta čmachala dead metal či čo počuvala... naštastie som bol triezvy tak som jej vypičoval..a odišiel...
Skor by som poveda že je to dost o výchove dietaťa rozvod rodičou ked ma dieta rozvedených rodičou tak je troku horšie vychované čest výnimkám
Poznám vela hiphoperiek ktoré su v 16 rokoch este panny tak asi tolko podlamna je to výchovov a partyov ludí okolodaneho človeka
rozhovorom, ale reálnym, nie po nete. Btw taký detail, malé percento hiphoperiek používa xwq a loobim a dosť báb z aj z iných štýlov píše tým spôsobom. Čiže tým hiphopom si vedle jak ta jedle.
@v3nty ja som si robil srandu Je mi jasne ze vobec neplati ze metalistaśatanista (to by som ciastocne satanistom musel byt aj ja.... vlastne mozno trochu som zalezi ako to clovek berie ) a to s tymi drogami bol kontra priklad na tu somarinu v @0
warcraft si nadrzany? Krizna, vajnorska tam cakaju a hned ta radi obstastnia
@23 je to dokázane vedecky že ked je navýchovu iba matka alebo otec tak tu výchovu nezvládaju.... neviem ako to je precentualne...naschvál som tam napisal čest vynimkám lebo aj ja poznám dobre vychovaných ludi ktorých mal nakrku iba jeden z rodičov ...
Ale prevažne viacej poznám takých čo slu zle vychovany skrz toho dvovodu že sám rodič nato nestačí
Kedže sy to tak napísal myslím si že maš teš rozvedených rodičou a že si dobre vychovany že sa ta to proste nedotklo (sorry ak soms a ta dotkol nemal som to v umysle iba píšem čosy myslím )
Ps: stým rozvodom rodičou nebolo rpiamo mierene na kurwenie ich potomstva ale skor na ich výchovu celkovú a podiela s anatom ešte aj spychický stav dietata lebo z rozvodom sa dieta vyrovnáva svojským sposobom ...začne robiť blbosti može sa uzatvorit mat depresie ... momentalne su otom štúdie moja mamka robila otom pracu na výsku ekdže študuje sociálnu prácu BTW ja mám obidvoch rodičoua teš nesom najlepším synom nasvete XD
s tymi mladsimi rocnikmi musim suhlasit,13ky-16ky vsetky co to fanaticky pocuvaju maju kurevske pudy...keby len pudy ale aj reci...mam s tym skusenosti zo svojho okolia cize viem o com je rec
@25 Na Krížnej už nie sú a aj na Vajnorskej už málo. Ľahké ženy sú na Panónskej a Slovnaftskej, samozrejme prevažná väčšina z nich počúva hip-hop (už od 13tich)
@35 tak to vyzerá ked sa spojí príjemné s užitočným
inak toto už aká trápna téme. Warcraft - prosím ťa chod von, a nabal si babu. spoza compu sa to dosť ťažko realizuje, ked stačí aby ti napísala jedno q a už je podla teba kurva
aj aj anpriklad momentalne pocuvam hip hop a vobec sa to s tymto prispevkom nezhoduje ... a počúvam aj metal takže neviem ... nemylsím , že to čo ľudia počúvaju ich ovplyvňuje do takej miery až by sa stali ku... záleží na povahe a od tej povahy sa odvíja aj hudba ...
Vôbec, počúvanie hiphopu od 17 rokov je už trapas... malé deti, že 13 rokov to ešte baví, bavilo to každého, časom človek vyrastie a uvedomí si, že je to pod úroveň počúvať ten odpad, čomu oni hovoria, že hudba Nadávať do rytmu vie každý...
@30 Fakt neverím tomu, že by len jeden rodič mal problém. Je to na ňom, buď je schopný alebo nie. Veľa ľudí ma oboch rodičov a sú ozaj na hovno vychovaný. Pritom poznám ľudí čo majú len jedného rodiča a so správaním nemajú problémy. Samozrejme, že to niesu slušné detičky, doma sa bifliace, ale normálny ľudia.
Veľmi ide o to čo berieš za zlú výchovu. Okrem toho si myslím, že je to aj o inteligencií daného jedinca a čo si z výchovy zoberie.
@42 hovoríš o jednej, tá nemôže dokazovať tvrdenie o hiphope.
@50 síce som to vďaka preklepom skorej lúštil ale v poho. Netuším ako myslíš, že je to dokázané. Štatistika? Výskumy? (ozaj sa výskumy píšu so "s" a nie so "z"? To som ani nevedel)
Ja som totiž o žiadnom takom nepočul a ani mi to nepríde logické.
Takisto ako dvaja rodičia môžu decko vychovať na p... (to je už extrém) tak ho môže jeden rodič vychovať veľmi dobre.
Myslím, že je to úplne indivduálne. Už len preto, že každý rodič volí iný prístup pri výchove (tresty, odmeny, trávenie voľného času, etc.) a každý má iné financie. Takisto každé dieťa je úplne odlišné, každý je predsa Jedinec.
@46 to fakt...este ja sa vzdy zasmejem na babenkach ktore nechcu chalana za to ze nie je "hoperik" poznam aj 18-stky take, tak to je uz fakt mega trapas...
@52 : ale sú na to predpoklady, lebo otec aj matka v každej rodine majú zvyčajne podelené úlohy a aj z biologického hľadiska vychovávajú Ťa každý po inej stránke. Zvyčajne sa dopĺňajú, alebo niekedy si oponujú. Keď máš iba jedného rodiča, ten môže nahrádzať úlohu oboch (samozrejme závisí od veku), ale skôr sa predpokladá, že bude zvládať iba tú s"voju" úlohu a namiesto chýbajúceho rodiča si budeš hľadať náhradu, alebo kompenzáciu...
@holyknight hej a vieš čo je ešte smutné? Že hoperov je v pátek celé mesto a Peka detto, na čo som pozeral, že "čo ti jebe" a odyšiel som s tým, že fakt, hentam sa to už dobre dojebalo... radšej na zelenom čajíku v čajovni v pátek
ja si urcite nemyslim ze hip hop ocuvaju len ku...ale poznam takych vac nez dojst!a sak najdu sa aj ostatny to urcite nezalezi od stylu..a ten debil co napisal ze sims je emo hra je pekny kokot!
no ak mozem pridat svoj maly komentar.....tak aj ja pocuvam hip-hop a som uplne normalna by som povedala.....vobec nie ziadna stetka abo tak..proste mlady "tinedzer" ktory si rad vypocuje hudbu a uziva si zivota....nechapem ludi ktori hned odsudzuju nejakeho cloveka preto co pocuva...to by potom ako tu uz zaznelo boli metalisti vyznavaci satanizmu a pritom je to hudba...ja mam rada hiphop a mam kamosku co ma rada metal a rozumieme si....tazke chlapce aj ked si zrejme starsi ako ja myslim,ze o tomto by si mal pouvazovat...tvoj nazor ti neberiem,fajn maj ho aky chces ale poveim ti nie kazda je taka....su take baby ktore su fakt ze kurvy ae to neplati len pre tych co pocuvaju hip-hop su aj take co pocuvaju emo,metal,punk a podobne....neoplati to tak ako si ty povedal.....radsej nad tym popremyslaj a ujasni si to
nechce sa my tu všetko čítať takže , malé deti nepočúvajú hip-hop ale pop-hop , je to môj špeciálny názov pre hh malých detí hrajúcich sa na gangstrov.. sú to také sračky ako 50cent a tí slovenskí/českí jebovia ako riťhnus atd..
trapas podla mňa je keď 20r človek toto počúva.. keď počúva normálny hip-hop není na tom nič divné.....
@1misela2 prečo píšeš v množnom čísle? Jediný kto s tým súhlasil bol zakladateľ diskusie, warcraft3. Prečítaj si komenty a potom možno uvidíš, čo sme mu ostatný na to napísali
@72 vzhľadom na to, že som tam dosť diskutoval som to čítal dokonca mám prečítané komenty všetky Jediný kto súhlasil je xcorpi (či ako sa volá) a ostatný čo súhlasili to nevyjadrili tak, že by to znelo ako jasný súhlas. Ale okej.
@66 máš pravdu keď hovoríš v množnom čísle, sorry.
sorry ale autorovi tejto diskusie asi mierne rube v bedni...vacsi bullshit ako toto som v zivote nepocula...mam skoro 17 pocuvam hip-hop a kurva rozhodne nie som!!!!!!!tak tu prosim ta nevypravaj.....OMFG
a isto to neni ani trapas pocuvat v 23 hip-hop..omg co ste tu za ludia???kazdy pocuva to co chce,kedy chce a co sa mu paci...a uz tym duplom nezalezi od toho ze aky je...vobec neni ubohy...to ja mam povedat ze moj tatko je ubohy ked pocuva eminema???? UVEDOMTEEE SAAA a NEDISKRIMINUJTE!!!!!!!!!
podla hudby sa nedá rozlist charakter ale podla toho co autor hovori sa da jednoznacne urcit ze je kokot
Inac a uz laskavo prestante s tymi honami na carodejnice, bol som na deidne v malom meste a dokonca aj v BA a nejako stale neviem najst tie davy "vsadepritomnych" hiphoperov o ktorych stale basnite. Ked je disko akcia tak su kluby plne jak hovado a ked bol freestyle battle tak som si v pohdoe mal kde sadnut, tak laskavo prestane s tymi bludmi.
Staci ked sa mrknete na birdz: 80% ludi tu z duse hejtuje hiphop (pricom polovica z nich ho este pred rokom pocuvalo), tak kde su ti vasi vsedpritomni hiphoperi? A tito ludia v kuse sa rype do tem o hiphope (do ktorych sa rozumeju asi tak ako hus do piva) svojimi dementnymi prispevkami len aby dokazali aki su oni cool lebo idu "proti prudu". Deti moje som zvedavy kedy sa vam konecne rozlepia oci a pochopite ze idete s prudom ktory sa len otocil opacnym smerom....
Nič v zlom ľudia, ale s týmito štýlmi ste už ako zo škôločky.. Dobre, osobne hip-hop nemusím a nepočúvam, ale že by som zachádzala až tak ďaleko, že na základe toho, že ho niekto počúva, už zákonite musí byť radodajka, tak to už mi príde vyslovene choré.
ja počúvam hip-hop a poznám mnoho ľudí čo ho počúva tiež. Ale určite nepatrím medzi tie "pipky" ktoré sa...no netreba to tu vypisovat proste na základe toho čo človek počúva nemôžeš určiť aký je
no boze akoze ja si dakedy vypocjem hip hop a nemyslim si ze som daaka k..a a vobec mam kamosky co pocuvaju a su takmer na nom zavisle ...a nic su uplne v pohode....
...
@warcratf3 a takto sa ta spytam co pocuvas TY?....aby sme aj teba mohli zaradit
hip hpo je fajn....ale všetkého veľa škodí....a hip hop može počúvať aj 30 ročná žena a nieje to trápne...(možno trochu...)ale je pravda že hip hop počuvaju také malé baby ktoré sa nemajú čím frajeriť...
@90 lebo ja takych malo hlavne takych co pocuvaj hip hop a su inteligetni aspon osobne takych nepoznam uvediem priklad nasa trieda asi 50% pocuva metal 30-40 % pocuva punk rock a mozno dokopy 5 pocuvaju nieco ine a to sme maticka trieda na gympli tjn. kockaci Mne hip hop prijde ako velmi jednoducha hudba alebo ako to nazvat
Ked si myslite, ze baby ktore pocuvaju hip-hop su k*rvy alebo neco ine tak ste na omyle lebo to tak vobec neni...ja ho pocuvam uz dlho a mala som len jedneho priatela a som snim uz rok a pol...magori
Podla mna je to totalna kravina ci pocuvas hip hop alebo nie..Ano v jednom mas pravdu ze niektore baby to akoze tazko prezivaju ze hip hop 4ever a bla bla bla..ale v dnesnej dobe ak si si nevsimol nejak take tazke hopacky letia na hoperov a snazia sa rozumet tomu co ten chalan...a za to ze to dakto pocuva je akooze ku*va?tak hip hoperi su potom kur*vnici??Jaaaaaaj boze ja vas nekedy nechapem...
zacal som si citat prvych 20 prispevko a potom uz som sa musel tak ujebavat ze som prestal. fico je to najlepsie roflmao. napis styly ... warcraft ruluje .D
Myslím, že je každého osobná vec, akú hudbu počúva. :S Táto téma by sa mala vymazať, uráža všetky dievčatá, ktoré tú hudbu počúvajú. Ja ju nepočúvam mne to môže byť jedno ale tak mám veeeľmi veľa kamarátiek, ktoré hip hop počúvajú a odjakživa počúvali a ani za ten svet by som o nich nepovedala, že su radodajne. Každý počúva iný štýl a každému sa páči niečo iné a to či je radodajna alebo nie nezáleží od hudby. :S Záleží to od povahy a ten kto tuto temu zalozil je fakt dost mudrucky by som povedala. Vymazala by som ho.
podla mna to je riadna chujovina...! nenavidim, ked niekto hadze vsetkych do jedneho vreca... sice poznam zopar bab, ktore pocuvaju hip-hop a su "radodajky", ale rozhodne by som ich nehadzala do jedneho vreca... rozhodne by sa nemalo urcovat ci si, alebo nie si "radodajka" podla toho, aku hudbu pocuvas!
No vlastne ona to písala, ak to dobre chápem, tak všeobecne. Je jendo či počúvame emo, hip hop, punk, metal, TECHNO, rnb, dnb, rap.....a mnoho iných štýlov je....záleží od človeka. Hudba k tomu nič nemá. Možno spoločnosť, v ktorej sa ukazuje dotyčná osoba ... ale to už je do inej témy.
heh ved ja nic nehovorim, len tak vacsina ludi co pocuva tento slovensky hip-hop je vymetenych zial...ved tam iba hresia a chvalia sa ake maju auta a zeny, na cele z vyzratym ciganom a vyholenymi kokotmi...sak su uplne hnusni a spatni
Mno tak je pravda, že asi 91% slovenskej populácie teenegarov počúva hip hop. Tak tá ostatná %centuálna spoločnost moze byt hrda, že nejde s väčšinou. Napriklad JAAA. Sa chvalim.
Fakt neviem odkiaľ máš to číslo, ale ani len trošilinku mu neverím, podľa mňa je to riadna kravina
A najväčšia kravina je, keď sa niekto kto je v spoločnosti ľudí, ktorí hip-hop nemajú moc v láske machruje ako tým, že nemá hip-hop rád ide proti prúdu
Tak, ako existujú dobré a zlé skupiny v iných žánroch, tak aj HH (najmä americký oldschoolový) má veľa skvelých kapiel a hudobníkov, napr. Flobots, The Message, Grandmaster Flash,...
V pohode ti v blave nájdem 2 krčmi kde máš 100% zastúpenie metlákov a čo ak tam spravím prieskum? Bude bezcenný.
Ako fakt neviem kde vyrastáš, ale na slovensku si ani nedovolím tipovať aké je zastúpenie. Predpokladám, že to bude vyrovnané, pre hiphop, punk, metal, ska, emo, techno a neviem ktoré všetky veľké štýly som ešte zabudol
nechapem prečo by mal byť trapas keď nejaka 19 ročna baba počuva hip hop..veď je to každeho osobna vec aku hudbu počúva a druhych to nema čo srať....a hip hop je v pohode tak čo tu ešte riešite....
warcraft je nejaky uz zblbnuty s toho warcraftu to ze su baby co pocuvaju hip-hop kurvy p..ovina....kuriev je plno a nesu to len hiphoperky a nekde som zahliadol ze sims je emo hra.. tak to je dalsia pi.ovina akoze je to tvoj nazor mne sa lubi aj warcraft aj sims a nesom a pocuvam hiphop a nesom ani kurva ani emo
Tak toto je sexi škatulkovanie teda... Ja som počúvala hip hop v pohode dva roky, dokonca istý čas aj Rytmusa, a vôbec sa neradím medzi ľahké, povoľné, štetky, ku*vy alebo ešte ako ich ty nazývaš... Zato, že si mal v živote toľko smoly, že si stretol len také, nemusíš urážať všetky...
neche sa mi vas tam hore menovat,ale warcraft a seci ty ktory s nim suhlasia su mimo.
poznam vela dievcat ktore pocuvaju hip-hop a niesu to ziadne kurvy.a ze hip-hop je picovina? ten co si to mysli tak nevie co je to hip-hop.je to kultura ktorou zije velke mnozstvo ludi pre ktorych hip-hop vela znamena.
ja sice nepocuvam slovensky trapni rap ale ten pravy pocuvam uz od malicka a budem ho pocuvat vzdy.
wow, normalne sa cudujemm, ze som sa docitala az do konca D tych prispevkov je tu pozehnane....no a teraz k teme ja si teda myslim ako tu spominali aj ostatni vobec to nezalezi od stylu...ale je zas pravda, ze ktore normalne baby budu pocuvat tieto slovenske hiphopove sracky , kde vedia nadavat do rytmu...je to uplne monotonne....nepoviem, este ten zahranicny hip hop to by aj slo, ale rap to urcite nemusim.......s tymi ku*vami, to urcite nie je jednoznacne, no co sa tykalo pouzivania tych prekliatych pismenok D x,q,w...tak to skor ide k emo.....ale to je uz kapitola sama o sebe DD
takze ludia pocuvajte co chcete....a ludia myslite si co chcete D
ja si myslim ze zväcsa je to tak, tu to sliepky namyslene.. uz len tie handry co nosia su kurevnicke. Mas pravdu, ale su aj vynimky, ktorych je VELMI MALO .. a co sa tyka fetakov, to je individualne... (fet je picovina, trava je fajn.. nikdy by som do seba nedala tvrdu drogu!..)
A uplne hore pred prispevkom 0 by malo byť varovanie:
Toto forum moze vazne narusit vase psychicke zdravie a preto sa vzhladom k mravnemu vyvoju mladeze neodporuca citat neplnoletym...A to je jedno ci suhlasite alebo nesuhlasite s nadpisom a tvrdeniami autora...ked si akakolvek 14 rocna osoba precita vsetky prispevky, utvori si nazor...kam to spejeme...
poznam 13 rocne co jebu za ligu a nepocuvaju hip hop...ale ked vravis ze hip-hop baby su lahke zacni pocuvat hip-hop aj ty a mozno ti nejaka da konecne zajebat
Noo myslim siii ze to neni trapas pocuvat hip hop.. ja sama ho pocuvam 4 roky.. nepocuvam tje blbosti ale interpretov ktorych texty maju zmysel... a njesom zjadna radodajka.... mam chalana ktoreho milujem.. nevjem preco mate thaky nazor.. ste poshahany...
Ach jeeej,ta pekne ked ma nietko takyto nazor na dievcata co pocuvaju hip hop...je to trsoku smiesne a ubohe ked fakt niekto s tym suhlasi....keby som mohla co ale nemozem bo su tu nejake drsne pravidla a podmienky komentov ta hlavam s takym nazorom by som....no....maii
tunidlo oznacit niekoho za radodajku je fakt slusne keby to ja poviem o tvojej priatelke tak urcite ma pochvalis za slusnost alebo mi vyrobis monokel ?
vy ste iny ...teraz podla stylu hudby sa bude udavat ci je stetka ci ne? ..dobreeee .ja by som to nerobila nikdy TO KUKNES NA CLOVEKA A VIDIS ,ci je chalan kurvos abo kocka ...neide o styl hudby bludy
tunidlo nepridu ti podobne lebo si v roli nezavisleho pozorovatela, keby ti takto urazil mamau a ja mu odpovedal tym co som napisal bolo by ti to jedno nie?
jezis si mi ti kokot zakladatel tejto kokotnej temy a nemoze tu chybat moj kokotny koment inak sa neda. Hej, ked si pozeras profily od 15 - 18 tj. vacsina zo sedlakova aka sedlak moj foter hrabe na poli hovna. A prosim ta nezi v tom nete, ale vystrc hlavu a chod medzi ludi a zistis, ze ludia co pocuvaju hip-hop su zvacsa aj normalny a tie baby ti nedaju lebo ty zijes na nete a vo warcrafte (sudim podla avataru) takze mas smolu. Soj.
Hudba je môj život. A je jedno čo kto počúva. Počúvam HH takže som kurva, a čo by som bola keby som počúvala napr. Metal??? Táto téma je úplne zbytočná. Je to tak, ako by som napísala, že každá emo-baba sa chce zabiť, čo tiež nemusí byť pravda. Ja osobno počúvam HH. Poznám baby čo ho tiež počúvajú a sú úplne v pohode, no poznám aj kurvy, ktoré hh neznášajú. Možno troška od veci, len chcem povedať, že podľa hudby nesúď človeka...
joj tak dobre som sa už dlho nepobavil a to som neprečital ešte ani polku
Si to zhrnieme
1. To ake je dievča "počestne" poznaš podľa toho aku hudbu počuva a tie čo počuvaju hip hop su *****? chlapče to nema žiaden vplyv. Možno ak by si povedal že vetšina tých čo su ***** počuva hip hop tak o tom by sa dala urobiť nejaka "anketa" ale takto je to fakt padnute na hlavu
2. Tý ktorý počuvaju elektronicku hudbu beru drogy no comment
3. Fico je to najlepšie po mečiarovi čo stretlo slovensko? to je kameňak ak si to myslel važne tak kandidat na blb roka
4. ***** nehraju W3 ale sims a podobne EMO hry jo aha tak to je 5 najpočestnejších dievčat čo poznam nechapem ako ťa to napadlo
Takže keď nad tým trošku porozmyšlam tak si buď debil alebo nevieš čo to znamena: Kurva, Fico, Sims, hudba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
@3 nie to som nepovedal...ale fetaci vacsinou pocuvaju elektronicku hudbu
siel som podla motta sex, drigs and rock n roll i ked je uplne jedno ci to je rock alebo elktro pointa ostava
ako spoznas kurvu? podla mna podla x,w,q a slov ako loobim vsetkych mojich ludi
Lol omg drogy bere každy nemu si byť hipisák aninič ja dávam travu a čosamám ...už menej ale boly časy kedy skoro každý 2de teraz raz za mesiac
Lol teraz som bol nachate a satanistka ma chytala za mojho maleho v3ntyho som snou prehodil 3slova auž ta čmachala dead metal či čo počuvala... naštastie som bol triezvy tak som jej vypičoval..a odišiel...
Skor by som poveda že je to dost o výchove dietaťa rozvod rodičou ked ma dieta rozvedených rodičou tak je troku horšie vychované čest výnimkám
Poznám vela hiphoperiek ktoré su v 16 rokoch este panny tak asi tolko podlamna je to výchovov a partyov ludí okolodaneho človeka
warcraft si nadrzany? Krizna, vajnorska tam cakaju a hned ta radi obstastnia
warcraft na inu s takymto obmedzenym pristupom aj tak nemas, tak sa s tym zmier bud si zaplatis alebo radikalne zmenis zmyslanie
@25 ja viem nenarážal som nateba
@23 je to dokázane vedecky že ked je navýchovu iba matka alebo otec tak tu výchovu nezvládaju.... neviem ako to je precentualne...naschvál som tam napisal čest vynimkám lebo aj ja poznám dobre vychovaných ludi ktorých mal nakrku iba jeden z rodičov ...
Ale prevažne viacej poznám takých čo slu zle vychovany skrz toho dvovodu že sám rodič nato nestačí
Kedže sy to tak napísal myslím si že maš teš rozvedených rodičou a že si dobre vychovany že sa ta to proste nedotklo (sorry ak soms a ta dotkol nemal som to v umysle iba píšem čosy myslím )
Ps: stým rozvodom rodičou nebolo rpiamo mierene na kurwenie ich potomstva ale skor na ich výchovu celkovú a podiela s anatom ešte aj spychický stav dietata lebo z rozvodom sa dieta vyrovnáva svojským sposobom ...začne robiť blbosti može sa uzatvorit mat depresie ... momentalne su otom štúdie moja mamka robila otom pracu na výsku ekdže študuje sociálnu prácu BTW ja mám obidvoch rodičoua teš nesom najlepším synom nasvete XD
ked chces prieskum tak sa chod spytat tych na spominanych uliciach ze aky styl pocuvaju
inak toto už aká trápna téme. Warcraft - prosím ťa chod von, a nabal si babu. spoza compu sa to dosť ťažko realizuje, ked stačí aby ti napísala jedno q a už je podla teba kurva
inac je v tom podniku zasrana nuda takze nieje dovod aby som tam chodil ..jedna navsteva o dlzke cca 2hod mi plne stacila
Vôbec, počúvanie hiphopu od 17 rokov je už trapas... malé deti, že 13 rokov to ešte baví, bavilo to každého, časom človek vyrastie a uvedomí si, že je to pod úroveň počúvať ten odpad, čomu oni hovoria, že hudba Nadávať do rytmu vie každý...
Veľmi ide o to čo berieš za zlú výchovu. Okrem toho si myslím, že je to aj o inteligencií daného jedinca a čo si z výchovy zoberie.
@42 hovoríš o jednej, tá nemôže dokazovať tvrdenie o hiphope.
ALe to ej dost diskutabilne a tie detičo mju zlú vychovu ked maju obidvoch rodičou tak je to tým že ich rodičia mali decko hoc nanho neboli pripravený
A velký flim má anto ešte partia a inteligencia jedinca (toš toto je umna ) XD
Ja som totiž o žiadnom takom nepočul a ani mi to nepríde logické.
Takisto ako dvaja rodičia môžu decko vychovať na p... (to je už extrém) tak ho môže jeden rodič vychovať veľmi dobre.
Myslím, že je to úplne indivduálne. Už len preto, že každý rodič volí iný prístup pri výchove (tresty, odmeny, trávenie voľného času, etc.) a každý má iné financie. Takisto každé dieťa je úplne odlišné, každý je predsa Jedinec.
trapas podla mňa je keď 20r človek toto počúva.. keď počúva normálny hip-hop není na tom nič divné.....
Alebo si to prečítaj ty a uvidíš, že súhlasilo dobrých 5 ľudí
@66 máš pravdu keď hovoríš v množnom čísle, sorry.
Ako súhlas sa dajú rovnako chápať aj tieto prśpevky:
@32 @38 @43 @67
32 hovorí o tom že všetci čo fanaticky niečo počúvajú (teda to vylučuje nadpis diskusie, pretože ten hovorí o tom že najväčšie radodajky sú Hoperky)
38 súhlasí s 32 takže to isté
43 ok toto súhlasí (opäť som sa zmýlil)
67 ďalšia chybička.
Ako na to pozerám musím priznať, že som sa teda mýlil. Sorry
Podľa mňa v @32 v "vsetky co to fanaticky pocuvaju maju kurevske pudy..." práve to TO odkazuje priamo na hip-hop a nie na niečo iné ...
Inac a uz laskavo prestante s tymi honami na carodejnice, bol som na deidne v malom meste a dokonca aj v BA a nejako stale neviem najst tie davy "vsadepritomnych" hiphoperov o ktorych stale basnite. Ked je disko akcia tak su kluby plne jak hovado a ked bol freestyle battle tak som si v pohdoe mal kde sadnut, tak laskavo prestane s tymi bludmi.
Staci ked sa mrknete na birdz: 80% ludi tu z duse hejtuje hiphop (pricom polovica z nich ho este pred rokom pocuvalo), tak kde su ti vasi vsedpritomni hiphoperi? A tito ludia v kuse sa rype do tem o hiphope (do ktorych sa rozumeju asi tak ako hus do piva) svojimi dementnymi prispevkami len aby dokazali aki su oni cool lebo idu "proti prudu". Deti moje som zvedavy kedy sa vam konecne rozlepia oci a pochopite ze idete s prudom ktory sa len otocil opacnym smerom....
...
@warcratf3 a takto sa ta spytam co pocuvas TY?....aby sme aj teba mohli zaradit
...
asi to ma volaky fpliv
hip-hop 4ever ... ,-)
tot moj nazor....
btw napis mi aspon jednu emo kapelu
to tvoj zaludok ako zvlada? =D
Fakt neviem odkiaľ máš to číslo, ale ani len trošilinku mu neverím, podľa mňa je to riadna kravina
A najväčšia kravina je, keď sa niekto kto je v spoločnosti ľudí, ktorí hip-hop nemajú moc v láske machruje ako tým, že nemá hip-hop rád ide proti prúdu
Tak, ako existujú dobré a zlé skupiny v iných žánroch, tak aj HH (najmä americký oldschoolový) má veľa skvelých kapiel a hudobníkov, napr. Flobots, The Message, Grandmaster Flash,...
Vsadím sa, že nájdeš kopu "ankiet" a výsledky v nich budú 10-90%
A teraz sa stane akože čo? Vybuchne svet?
@116 z hip-hopu raz kazdy vyrastie, proste detom imponuju vulgarizmy a pod
Rovnako ako nejaká pochybná anketa aj birdz je príliš malá vzorka na to, aby sme to mohli tvrdiť s istotou ...
No verím tomu, že hip-hoperov fakt tak veľa nie je
V pohode ti v blave nájdem 2 krčmi kde máš 100% zastúpenie metlákov a čo ak tam spravím prieskum? Bude bezcenný.
Ako fakt neviem kde vyrastáš, ale na slovensku si ani nedovolím tipovať aké je zastúpenie. Predpokladám, že to bude vyrovnané, pre hiphop, punk, metal, ska, emo, techno a neviem ktoré všetky veľké štýly som ešte zabudol
ano, podla hudby je mozne rozpoznat o akeho cloveka sa jedna.
a xhtml ty zakomplexovany profesionálny kokotfajč trtkaj doma vlastnu ruku a neobťažuj nás tu svojimi zrnkami múdrosti
(keď nezaberajú argumenty tak možno zabere keď prehovorime ich rečou
poznam vela dievcat ktore pocuvaju hip-hop a niesu to ziadne kurvy.a ze hip-hop je picovina? ten co si to mysli tak nevie co je to hip-hop.je to kultura ktorou zije velke mnozstvo ludi pre ktorych hip-hop vela znamena.
ja sice nepocuvam slovensky trapni rap ale ten pravy pocuvam uz od malicka a budem ho pocuvat vzdy.
takze ludia pocuvajte co chcete....a ludia myslite si co chcete D
Ich rečou? Prosím ťa a kde xhmtl použil nejaké také vyberané výrazy ako ty?
Keby si aspoň neskrýval svoje nadávky za prehováranie niekoho rečou ...
Toto forum moze vazne narusit vase psychicke zdravie a preto sa vzhladom k mravnemu vyvoju mladeze neodporuca citat neplnoletym...A to je jedno ci suhlasite alebo nesuhlasite s nadpisom a tvrdeniami autora...ked si akakolvek 14 rocna osoba precita vsetky prispevky, utvori si nazor...kam to spejeme...
Musim povedat ze asi na 99 percent je to odskusane, zvysne percento o tom
len rozprava a nema odvahu...(co sa tyka hiphop pipiek). Tak to poznam ja,
odskusane, otestovane.
Ja by som to mal niekde, aby som niekomu šiel robiť monokle by som musel byť dvakrát väčší a trikrát sprostejší
Ale ešte raz, vravel si o hovorení "ich rečou" ... Mne tvoj a xhtml-ov príspevok fakt neprídu príliš podobné ....
a o obmedzenosti podaktorych radsej ani nezacnem...
tunidlo nepridu ti podobne lebo si v roli nezavisleho pozorovatela, keby ti takto urazil mamau a ja mu odpovedal tym co som napisal bolo by ti to jedno nie?
joj tak dobre som sa už dlho nepobavil a to som neprečital ešte ani polku
Si to zhrnieme
1. To ake je dievča "počestne" poznaš podľa toho aku hudbu počuva a tie čo počuvaju hip hop su *****? chlapče to nema žiaden vplyv. Možno ak by si povedal že vetšina tých čo su ***** počuva hip hop tak o tom by sa dala urobiť nejaka "anketa" ale takto je to fakt padnute na hlavu
2. Tý ktorý počuvaju elektronicku hudbu beru drogy no comment
3. Fico je to najlepšie po mečiarovi čo stretlo slovensko? to je kameňak ak si to myslel važne tak kandidat na blb roka
4. ***** nehraju W3 ale sims a podobne EMO hry jo aha tak to je 5 najpočestnejších dievčat čo poznam nechapem ako ťa to napadlo
Takže keď nad tým trošku porozmyšlam tak si buď debil alebo nevieš čo to znamena: Kurva, Fico, Sims, hudba