Nie som homosexuálka, ale nedávno som zistila, že väčšina homosexuálov je oveľa citlivejších, všímavejšich a chápavejších. Nestarajú sa len o seba a nerobia sa premúdrymi. Viem ako to je, pretože aj ja som raz bola hnusná namyslená krava, ale veľa vecí sa
Preto, lebo som to pridala do časti homesuxualita a inak by to vyzeralo, že hľadám vážny vzťah, čo nie je pravda. A nezakazujem ti myslieť si to, veď to je len tvoja vec, čo si myslíš.
ja by som velmi to nezovseobecnoval..myslim tych homosov...sice poznam jedneho bisexuala, ale ten je drzy jak fras...a jednu lezbu a ta poucuje viac nez niektori chlapi ....preco vlastne nechces niekoho, kto ta poucuje? ved to staci si len s tymi ludmi vykomnikovat...mnohokrat si to ani neuvedomuju, ze vyjadruju svoje nazory blbym sposobom.....
@carolukac myslim si, ze ti "najmudrejsi" su dva typy - prvy je arogantny charakter bud od narodenia alebo dany vychovou (vacsinou jedinacikovia, lebo nemuseli "obhajovat" si svoj nazor s niekym) a druhy typ su praveze ludia, co pocuvaju az prilis, a maju nizke sebavedomia a zvysuju si ho tym mudrovanim....ako tak-ci-tak mozes dat najavo, ze svoj nazor, ze su premudreli, a ze je to nahovno, to ci sa ich spravanie zmeni uz nie je na tebe...skusit to mozes vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teraz ti neverím a myslím si, že si!
hm, požičala by som, ale nemám