@puco90 proste kultura smrti a nasilna zidofasisticka ideologia.
Inak neviem, kazdemu jednemu z nominovanych by som strelil 2-3 facky, ale nakoniec som tam dal KBS - svojim primitivizmom v konecnom dosledku vycnievaju nad ostatnych.
@fragile. súhlasím, extrém zľava, alebo sprava nie je prípustný, zasa je veľmi zlé, ako argumentuje kresťanská časť populácia Bibliou a nejakými poviedkami...
Ale takisto sú mi smiešny rôzni homo-bi-gender teroristi, ktorý terorizujú ostatnú časť populácie a nálepkujú ich.
@tomas tak ja som to nevymyslel , že sa tam vôbec ocitli vo výbere
Ale myslím , že cirkev a jej predstavitelia sú tradične najväčší hejteri podobných vecí.
clovek ktoreho by vychovavali dvaja otcovia pricom jeden by bol akoze mama je naozaj chore..
jak povedal janko slota ked si to ti buzeranti chcu robit nech si robia ale doma aby nikto ich nevidel nepocul.. ale nech na verejnosti vobec nevyskakuju a su radi ze vobec mozu byt radi..
Akože, mne sa zdá, že takouto inštitucionálnou prezentáciou, všetky tie potenciálne vtipné výroky na vtipnosti strácajú, keď ich dá do ankety, v rámci svojej kampane, inštitút ľudský práv.
A okrem toho sa mi zdá, že komentáre ako @8 a @13 sú úplne zaslúžené.
Keď mi bude nejaký fanatik pred ksichtom mávať bibliou a tvrdiť hlúposti, tak ho budem mať za idiota a pošlem ho do prdele.
Myslím, že v tomto duchu by bolo od progresívnejších ľudí prozreteľnejšie, ak by nerobili homofóbov z ľudí kvôli vágnym výrokom o opatrnosti, alebo o detských domovoch, akokoľvek je na mieste nesúhlas.
Keď chrlia oheň a síru bigoti, mám z toho spravidla zábavu. Keď sa to isté takto deje opačným smerom, kvôli výrokom, ktoré sú totálne neinterpretovateľné, ako až taká zábava mi to nepríde.
@tunidlo toto sa už riešilo minulý rok, dal som to sem teraz viacmenej preto lebo som sa tešil na pucove ynteligentné príspevky.. a komentár @8 neni zaslúžený aj vzhľadom k tomu kontextu že to píše kotlebovkyňa, daná uplakaná sorta si obraz politickej represie vytvorí aj z toho, keď nevedia nájsť ponožku do páru.. -.-
No však zabav sa, ja sa možno tiež zabavím a popri tom má puco o dôvod viac ostať pri svojom názore a nepohnúť sa v ňom ani o milimeter.
A to celé samozrejme okrem toho, že mám pocit, že miera srandy je vyššia, ak nemám pocit, že som ju od niekoho prišiel explicitne vyprovokovať.
Aj z týchto pánov, aj z iných podivínov by som mal viac srandy, ak by tá vznikla nejako autenticky, ako keď by som im mal prísť pred tvárou mávať ceduľou idiot roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cenu homofób roka by mal dostať konkrétny človek, nie inštitúcia...
Inak neviem, kazdemu jednemu z nominovanych by som strelil 2-3 facky, ale nakoniec som tam dal KBS - svojim primitivizmom v konecnom dosledku vycnievaju nad ostatnych.
Ale takisto sú mi smiešny rôzni homo-bi-gender teroristi, ktorý terorizujú ostatnú časť populácie a nálepkujú ich.
Ale myslím , že cirkev a jej predstavitelia sú tradične najväčší hejteri podobných vecí.
každý kto nesúhlasí = homofób?
:ble:
jak povedal janko slota ked si to ti buzeranti chcu robit nech si robia ale doma aby nikto ich nevidel nepocul.. ale nech na verejnosti vobec nevyskakuju a su radi ze vobec mozu byt radi..
táto logika sa uplatňuje aj vo vzťahu arachnofóbovia - arachnoteroristi ?
no super, zasa som o niečo múdrejší
A okrem toho sa mi zdá, že komentáre ako @8 a @13 sú úplne zaslúžené.
Keď mi bude nejaký fanatik pred ksichtom mávať bibliou a tvrdiť hlúposti, tak ho budem mať za idiota a pošlem ho do prdele.
Myslím, že v tomto duchu by bolo od progresívnejších ľudí prozreteľnejšie, ak by nerobili homofóbov z ľudí kvôli vágnym výrokom o opatrnosti, alebo o detských domovoch, akokoľvek je na mieste nesúhlas.
Keď chrlia oheň a síru bigoti, mám z toho spravidla zábavu. Keď sa to isté takto deje opačným smerom, kvôli výrokom, ktoré sú totálne neinterpretovateľné, ako až taká zábava mi to nepríde.
No však zabav sa, ja sa možno tiež zabavím a popri tom má puco o dôvod viac ostať pri svojom názore a nepohnúť sa v ňom ani o milimeter.
A to celé samozrejme okrem toho, že mám pocit, že miera srandy je vyššia, ak nemám pocit, že som ju od niekoho prišiel explicitne vyprovokovať.
Aj z týchto pánov, aj z iných podivínov by som mal viac srandy, ak by tá vznikla nejako autenticky, ako keď by som im mal prísť pred tvárou mávať ceduľou idiot roka.
Často odkazuješ na ad hominem a toto by bolo ad hominem. Ak nehodnotím messengera, ale message, obávam sa, že ten komentár vôbec nie je out of line.
..kdybych ho hoši potkal někde v lese tak mu uřežu hlavu vole mačetů..