Mýslíte si, že keď vám dievča z ničoho nič (resp. samo od seba, berieme ohľad nato, že nie ste super priatelia, proste baba s ktorou sa ešte dobre nepoznate) napíše chce niečo viac alebo sa len strašne nudí a len tak vám píše? Hlavne baby nech píšu, že ke
keď ti dievča ktoré nepoznáš veľmi dobre napíše samo od seba, neznamená to hneď že chce dačo viac...nevylučujem to, ale skôr by si to mal tak brať že chce ťa napríklad viacej spoznať, a áno môže to byť napríklad len z nudy...Nič sa za tým nemusí skrývať toho charakteru že s tebou dačo chce mať...Ide aj o to čo ti napísala a ďalšia vec že keď si sám povedal že sa nepoznáte ešte dobre tak asi ťažko chce mať dievča s nejakým chlapcom dačo viac keď ho ešte dobre nepozná...Skôr by si jej mohol byť akurát sympatický tak chce si s tebou písať aby zistila bližšie čo si zač
@encrypt@7 To možno aby do budúcna vedeli, či ťa môžu začať baliť ak zistia že by chceli aj niečo viac Alebo aby vedeli pokiaľ si môžu dovoliť zájsť v rozhovore bez toho, aby im hrozila nejaká žiarlivostná scéna od priateľky (v tomto sa už nevyznám, osobne sa to nezvyknem pýtať...)
tak akože sorry, ako môže chcieť "niečo viac" keď sa dobre nepoznate? respektive odteraz keď napišem len tak chalanovi, proste si s nim chcem pokecať, už musim chcieť niečo viac? no, to je zaujimave
@H8u no nie nepozname je(su) z toho isteho mesta kde ja a tvrdia ze ma poznaju inac pekne ma vie vynervovat ked mi napise nejaka pipka (sorac) z Bratislavy a zacne mi hovorit ze so mnou chce chodit a ze ju nemusim poznat a ze mi netreba jej fotku kravy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to všetky čo mi len tak píšu chcú niečo viac? tuším budem muset napísať poradovník
prvé dve:
1. ahoj popíšeš?
2. ako sa máš?
Ona: " ako sa volas"
On: "naco to chces vediet"
Ona: "len tak"
Holuby tiez neseru na sochy lebo im treba srat...robia to "len tak"...
nic sa nedeje len tak od veci, vzdy je tam nejaky podnet tak tu nedristajte somariny typu "len tak"....
pricina = sympaticky chalan
nasledok = zahajenie chatu
@Hmilos @Bobe stotoznujem sa s vami...
...
BiBi (23:42:57 14/08/2009)
uz si mal s niekym nieco tak ze ...chaapes no
MILH (23:43:13 14/08/2009)
ake ? nechapem
BiBi (23:43:42 14/08/2009)
jebal si uz?
MILH (23:43:58 14/08/2009)
no konecne normalna otazka ...
...
a toto ako myslela? tiež sa moc nepoznáme, asi len tak
@Bobe som zvedaví akú by si k tomu povedal príčinu
hmmm.....tamto som dal len ta ale tak co ja viem
pricina: sedim za pc s mrkvou medzi nohami a rozmyslam ci si mal sex
nasledok: "mal si uz sex???" mysliac si "je mi jedno kde a s kym, hlavne ze daco bude"
nieco taketo si mal na mysli?