Čaute, mám fakt dilemu. Mám nových susedov a nie že by to robili vkuse. Ale hej, robia. A vadí mi to. Už sme im aj napísali že by sa mohli skrotiť. Každý počuje len "vyplieskaj ma kovboj" a šramotenie okolo, hulákanie tvl les vedla paneláku, od rána 6 a v
podobne naruzivych susedov som mal minule leto. nvm ci to robili na balkone s megafonom pri ustach ale to bolo nieco neskutocne to ohkanie a hulakanie. ja som zavrel okno a napisal si o tom status na fb. myslim, ze potom prestali, takze sa to k nim asi muselo nejak dostat
Ich nechaj, nech trtkajú keď musia. A vôbec ak nie sú hlučný počas nočného kľudu, tak s tým nespravíš naozaj nič. Iba ak by sa ten kovboj dobrovoľne vzdal.
@tachechos
pokial ti susedia hlukom neumožnuju pokojne uživanie bytu maš pravo obratiť sa bud na sud alebo na mestsku časť / obec . Vzhľadom na pomyselnu trapnosť situacie by podla mna bohato stačilo keby si im pod dvere vsunula listok že ak sa neukludnia tak to budeš riešiť takto , myslim že u vačšiny ľudi zafunguje pomyselny faktor hanby čo by z toho mali a prestanu
to sa vacsinou riesi ironickymi odkazmi na dverach alebo este lepsie na vytahu, aby si to mohli precitat vsetci susedia a ako radi @14 by som tam pripisala, ze ak s tym neprestanu zavolas aj mestskych policajtov, aby si ich vypoculi.
najprv som si všimla len slovo kovboj a automaticky sa mi vybavilo toto » www.standard.co.uk/lifestyle/artic... Story.jpg
takže následne bol celý kontext ešte divnejší a vtipnejší
ale možno ak im dáš do schránky tento obrázok s vyššie spomínaným nápisom, tak to zaberie
alebo ak máš odvahu, začni suseda zdraviť spôsobom "Čau kovboj"
mám takú susedku a tiež mi to vadilo keď ma večer zobudila okolo 4:00 no mala som dosť :/ a ona sa potom pochválila,že ona to ma rada nech ju všetci počujú.Nechápem takých ľudí asi sa chcú predviesť pred niekým.No ja som iba písala s jej bývalým,že máme dosť tenké steny,nevedel nato reagovať.
Ako i keď je mi ich ľúto no.. to si človek už ani poriadne sex neužije Ako viem dakto si to ľúbi rozdať asi potichu ale dakoho to proste rajcuje takéto vrieskanie a vzdychanie každý má rád niečo iné
Proste v noci nemôžu bo by volali ľudia policajtov a cez deň tiež bo to hneď lezie na nervy... Ta šak si daj sluchadla na uši a ignoruj určite netrtkajú 12 hodin denne
no vsak normalne do oci by som sa spytal susedy: no co,dobre ta vyplieskal kovboj? ak maju aspon stipku sebareflexie, tak po takejto otazke budu vychadzat z bytu len ked ich nikto nevidi ak nemas dost odvahy, tak aspon do vytahu niekde napis tuto otazku
tebe mozr byt hovno potom co oni a ako robia.. je to ich sukromie, nie tvoje... im to si nevadi ked sa odviazu a im to aj tak vyhovuje..
mozno inym susedom vadi, ze ty si pustas one direction..
a co ze si po rozchode? teraz sa nemoze ani nikto co i len drzat za ruky? nestaraj sa o druhych..
@tachechos kamarát ma ten istý problém a ppradil som mu nasledovné, zozen par kamaratov, rapčaky, vuvuzelu prípadne aj nejaký bubon keď to začne začnete s povzbudzovaním ako na stadione napr. Ferko opri sa do toho a všetci spolu Fero, Feeero ideeees, nad máte susedný balkon ešte lepšie kludne si dajte aj mexicku vlnu a po tomto sa budú tak hanbiť ze uz o nich viac pocit nebudeš
odkaz z vonku na dvere, nech to mozu vidiet aj ostatni, a nie ze milo, ci by sa mohli ukludnit, ale kludne ich tam aj odcituj! alebo na postovej schranke! uplne ta chapem, ja som tiez mala takych susedov a ked clovek dojde z roboty a chce si koncecne oddychnut a henta do toho zacne zavyjat... nic prijemne... spolubyvajuci sa raz nastval a isiel im rovno zazvonit, ked neotvarali, nechal odkaz na dverach... a od vtedy sme ich nepoculi
a k @32 len tolko.... ak ta to rusi, tak sa do toho staraj, ved ak by mali tvoji susedia pustenu hudbu a tebe by to liezlo na nervy, tak ich asi ides poprosit, aby to dali tichsie
@arrabella to by som urcite neurobil, je to ich zivotny priestor, tak nech ho vyuziju pre seba... @etelnair tak ti nadava h8u?
to je panelak, tam sukromie nemas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
kým to nerobia cez nočný kľud tak si asi veľmi nepomôžeš :ehm:
pokial ti susedia hlukom neumožnuju pokojne uživanie bytu maš pravo obratiť sa bud na sud alebo na mestsku časť / obec . Vzhľadom na pomyselnu trapnosť situacie by podla mna bohato stačilo keby si im pod dvere vsunula listok že ak sa neukludnia tak to budeš riešiť takto , myslim že u vačšiny ľudi zafunguje pomyselny faktor hanby čo by z toho mali a prestanu
normalne by som im napisal link na YT kde si mozu sami seba vypocut, s tym, ze ked prestanu, vymazes to
asi by som to napísala niečím zmazateľným na zrkadlo výťahu alebo iné im a susedom prístupné miesto, nech sa hanbia.
» www.standard.co.uk/lifestyle/artic... Story.jpg
takže následne bol celý kontext ešte divnejší a vtipnejší
ale možno ak im dáš do schránky tento obrázok s vyššie spomínaným nápisom, tak to zaberie
alebo ak máš odvahu, začni suseda zdraviť spôsobom "Čau kovboj"
Proste v noci nemôžu bo by volali ľudia policajtov a cez deň tiež bo to hneď lezie na nervy... Ta šak si daj sluchadla na uši a ignoruj určite netrtkajú 12 hodin denne
mozno inym susedom vadi, ze ty si pustas one direction..
a co ze si po rozchode? teraz sa nemoze ani nikto co i len drzat za ruky? nestaraj sa o druhych..
díky všetkým za nápady, susedia hore už zase navyšujú skóre
a k @32 len tolko.... ak ta to rusi, tak sa do toho staraj, ved ak by mali tvoji susedia pustenu hudbu a tebe by to liezlo na nervy, tak ich asi ides poprosit, aby to dali tichsie
alebo nalep odkaz niekde dole vo vestibule, kadial chodia vsetci (ak byvas v panelaku/cinziaku) najlepsie na vytah
a tak,
@etelnair tak ti nadava h8u?
to je panelak, tam sukromie nemas
závidiiš len!
ale ni!
neviem ti poradiť, keďže mne by také veci nevadilI
ale! skús im počas toho začať fandiť a možno sa budú hanbiť a prestanú alebo sa aspoň stiišia