Ahojte. Poznam jednu primitivnu Doru, ktora sa vzdy ked ju stretnem dost trapne smeje (akoze na mne), lebo je primitivna a mysli si, ze je uzasna. Cim sa sama zhadzuje, to je jasne. Ale ja aj tak tuzim po tom ju nejak inteligentne zhodit, tak aby sa aj
NO tak ja by som ju nejak ľahko odkurila na to čo by ti povedala ...napr. že ...Trápne,ale osvieži alebo no ta prava sa ozvala!!!!....alebo nejako takto asik ...Teda chcela by som ju vidieť čo je to za opicu
@neposlusnaangie presne to som chcela prave podotknut. Ja mam sedemnast a uz dobry rok a pol ma takymto niecim skutocne nikto nevytoci. A to som bola kedysi centrom posmechu! Najlepsou obranou NIE je UTOK. Najlepsim riesenim je IGNORACIA. To po case potom kazdeho posmeskara prestane bavit, si utahovat, ked uvidi, ze Ta to nijako netankuje, uvidis
tak to by som o nej musela vediet nieco viac a dala by som nieco take ako vo filmoch ze : pozrite na tu kravu, ma druhy den na sebe to iste alebo takeee.
alebo ze: fuj, ty kks to jaky jebak sa jej vyhodil na xichte( na plnu hubu samozrejme a aj keby to nebola pravda)
omg ... to sa potrebujes znizovat na jej uroven? je jedno, ci jej to chces vratit inteligentne, alebo nie. Uz len to, ze ju chces nejako zhodit pred jej kamosmi, je opakom inteligencie. ignoruj. Ak je to taka krava, ako popisujes, tak by ti malo byt jedno, co si o tebe mysli, alebo hovori. Mne by nestala ani za povsimnutie.
@Mortimer ak je blba, tak ju inteligentne neodjebes a ak ju aj inteligentne odjebes, ostatni okolo musia byt tiez inteligentni aby to malo nejaku vypovednu hodnotu.. Inak sa mozes snazit ako chces, pre hlupaka kazdy hlupy...
A presny navod neexistuje, treba improvizovat.. Ked ta uz nic ine nenapadne tak zdvihni palec nahod taky xicht akoze sa ti jej poznamka strasne pacila a nic nehovor. Zacne prudit este viac az kym sa nedojebe sama. Pripadne hlasky ako "trapne ako dvere na bicykli" mozu dotycnych tiez pekne vytocit ja zvyknem este zdvihnut ruku, poskrabkat sa na pazuche a na silu sa zacat ujebavat, to tiez ludi dost vytaca, pretoze nevedia na to adekvatne reagovat.. Ale zalezi to od okolia..
nechapem ako 20 rocny chalan moze riesit nejaku "primitivnu" babu. asi sa jej zdas smiesny ked sa ti smeje. alebo sa o tebe nieco hovori. alebo sa jej pacis. ja som vzdy hovorila trapnym baba z druhej partie: akoze co ti je smiesne? tie tvoje odfarbene vlasy? alebo ked uz nic ine aspon sa nesmej na tom ake mas trapne handy. alebo ked isly: sekac ide aha na ne. potom ich tie pi... presli. ale mi sme sa s nimi aj dost bili a tak. a ja som nikdy tie "inteligentne" odjeby nechapala takze nejaka "hlupana" ich vobec nepochopi a bude sa na tom len smiat aky si "trapny".
@Feex8 Lenze ja jej to chcem praveze vratit na normalnej urovni, ale tu jej este znizit, lebo ona je na to proste prilis blba, aby pochopila, ze je blba, ja jej to chcem len dokazat a nech je pokoj.
@Mm47 No neviem, lebo ja nie som na tak nizkej urovni ako ona.
No ja to poriadne neviem vysvetlit toto. Myslim akoze nieco poriadne, co ju zhodi, ale pritom to nezhodi mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
alebo ze: fuj, ty kks to jaky jebak sa jej vyhodil na xichte( na plnu hubu samozrejme a aj keby to nebola pravda)
A presny navod neexistuje, treba improvizovat.. Ked ta uz nic ine nenapadne tak zdvihni palec nahod taky xicht akoze sa ti jej poznamka strasne pacila a nic nehovor. Zacne prudit este viac az kym sa nedojebe sama. Pripadne hlasky ako "trapne ako dvere na bicykli" mozu dotycnych tiez pekne vytocit ja zvyknem este zdvihnut ruku, poskrabkat sa na pazuche a na silu sa zacat ujebavat, to tiez ludi dost vytaca, pretoze nevedia na to adekvatne reagovat.. Ale zalezi to od okolia..
Alebo teda niečo na spôsob toho, čo napísal @tommyhot
@Mm47 No neviem, lebo ja nie som na tak nizkej urovni ako ona.
No ja to poriadne neviem vysvetlit toto. Myslim akoze nieco poriadne, co ju zhodi, ale pritom to nezhodi mna.