Hmmmmmmmm.......... preco mam taku chut na sex???? :DDDD
vsade kde sa len pohnem, je sex sex sex sex sex sex .......... samy sex. to je chore, pana, uz sa mi na neho robia chute, asi to uz nezvladnem piste naj bude sranda
@holyknight joj neber si to tak.. .. na holky este ziaden taky nazov nevymysleli.. a na chalanov ano .. lebo oni sa tou svojou nadrzanostou obcas vobec netaja..
omg kam vy na tie kokotizmy xodite?!?!.... to vam po tej hlupej mysli nic nexodi len same kokotiny....viete o tom ze ste normalne zavisli ...takisto jak kazdy posraty narkoman?!?!?! nevravim ze nemam chut na sex...ale nepotrebujem si to rozdavat nonstop kazdy den na kazdom jednom mieste...s kazdou jednou....ako sa prejavuju abstaky?!?!? LOL myslim ze by sa tomu mal nexat prirodzeny priebeh....a ten kto nevie zit sam za seba jak clovek a fungovat bez jakyxkolvek obmedzeni ktore ho na kazdom kroku strhavaju zo sna tak ten by asi nemal skusat zit s niekym lebo potom to aj tak dopadne..... D
@peter_piper ano ja sa priznam v poslednej dobe na to dost casto mylslim.. ale za to nemozem.. vies jak dlho abstinujem..?? uz od 7.9. to je jak celá vecnost a hormony sa mi buria.. co by si s tým robil ty?? ha??
ja som bol donedavna bez sexu skoro rok a neposral som sa z toho
nieze by neboli prilezitosti, len ma nebavi strkat vtaka do kazdej diery, no a velke lasky nestoja tiez na kazdom rohu. pritom medzi cloveka co to nepotrebuje sa urcite nepokladam
tak a kto nema? tiez mam na to chut skoro stale ...niekedy az nechapem a ked nemam chut tak to len ak mam pod psa naladu vtedy len hudba nahlas ....ale inak dnes mam mimoriadnu chut heh a toto forum mi to este musi pripominat vrr
@34 nelutuj ja mam take disky poblizku ale nechodim tam ...nemam zaujem o kurvicky co ti letia na prachy , auto , byt...inteligentna debata sa hladat u nich neda..aj ked sem tam na flirtik nevravim ze zle...ale potom nech ide do pice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
myslis, ze povie nie?
my o tom sice radi rozpravame, ale vy to zase radi praktizujete...
niesom sice zenska, ale dovolim si tvrdit, ze by kopa chalanov bolu velmi prekvapenych na co vsetko dokazete mysliet.
btw. vid diskusia
ja som bol donedavna bez sexu skoro rok a neposral som sa z toho
nieze by neboli prilezitosti, len ma nebavi strkat vtaka do kazdej diery, no a velke lasky nestoja tiez na kazdom rohu. pritom medzi cloveka co to nepotrebuje sa urcite nepokladam
nehovoris nahodou o Tunidlovi? lebo sa cudujem ze ma tolko casu na hockeyarenu a na hladanie juniorov..
@peter_piper vau nevedela som ze este takí chalani, pardon chlapi este existuju..
ale stava sa mi zase obcas aj to ze chlapa nechcem ani vidiet a sex mi vobec nechyba a tak sa mi to strieda haluz