keď ju ľúbiš určite to nie je blbé...Ale možno bude blbé, keď sa stratnete všetci spolu: ty, tvoj kamarát a aj tá kočka...Ale určite ako povedal Jabuko srdcu nerozkážeš.
kasli nato...koho mas radsej kamarata, ci nejaku babu??? priatelia sa hladaju tazko, zenskych je vela, ...ale stratit priatela koliu holke, co ti jebe?nikdy
neries to...ked si si isty ze ta ma rada viac ako kamosa, alebo ze ta chce poebat aj naprik tomu ze ma frajera tak ju posli do pice a vysvetli kamosovi ze je to kurva..ako oroslav povedal...uplne s nim suhlasim...pre nejaku picu stratis ppci kamosa...ti nejebe??
juuj noo.. nevem... ja osobne by som si nikdy nezacala s kamaratom niektoreeho mojho byvaleho.. a asik by mi trosken vadilo keby si moj byvaly azcne s mojou kamaratkou.. ale to skor zavisí od toho.. aky mali vztah...
"nie su"? ved pises,ze byvala....co ja viem,ja v tom taky problem nevidim,pokial na nu nemyslieva alebo nedajboze ju nelubi...ale ak sa ti zvykne stazovat,ako mu chyba atd.tak by to bol uder pod pas,nemyslis? ved skus,uvidis
Tak ako pisal OROSLAV, zeny sa menia ale priatelia ostavaju ,tak to nepokasli. Ale ked chces aj tak ju tak sa najprv porozpravaj s kamosom a az potom ries ju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov