Pre tých,ktorí sa ocitli v tmavých lesoch depresie a poznali jej nevysvetliteľnú agoniu,návrat z jej temného prepadliska v mnohom pripomína výstup básnika,ktorý sa s námahou plahočí čoraz vyššie z čiernych hlbín pekla,až sa napokon vynorí hore a uvidí ,,ž
jedine co vykupilo nudu v bulharsku na rodinnej dovolenke bol vcerajsi vecer ked sme spoznali particku mladych stredoslovakov a riadne sme to zapili je mi zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to bolo už dávnejšie... presne viem čo to bolo, nikdy na to nezabudnem
Silno uleteny na opeth-e zaspavam
2roky vzad, celkom masaker
(ale to už bolo strašne dávno toto, veď ja si na hodokvas ledva spomínam)
OMG už som unawenáá aboli ma krrrrrrrrrk dem hajat
TO SOM HO ESTE MALA RADA! teraz sa mi zda jednoduche ako ho mozem nenavidiet
na konci roku 2008 ked som si vytvaral tento nick v znameni plysovych hrochov!
Pocuvam Mozarta..nahodou je to celkom zaujimave..."
jéj, to som ešte písala bez diakritiky!
konecne doma... idem si zatrieskat na bicich
Som OK. A teraz len tak surfujem bezhlavo po nete.
=D=D=D
hmm ani si to nepamätám bolo to 3.8.2009
To co toto je??
no proste sedlak na internete čo k tomu dodám
"Look around, ain"t no R.I.P. signs here, we don"t rest in peace, we just disappear..."
Fúúúj,leje sa mi minerálka von nosoooom.....a tie bublinky....fúúúúj....to nieje fér,prečo vždy šecko spackám ? ....
Pre tých,ktorí sa ocitli v tmavých lesoch depresie a poznali jej nevysvetliteľnú agoniu,návrat z jej temného prepadliska v mnohom pripomína výstup básnika,ktorý sa s námahou plahočí čoraz vyššie z čiernych hlbín pekla,až sa napokon vynorí hore a uvidí ,,ž
.".malo tam ešte byť ...žiarivý svet"
jedine co vykupilo nudu v bulharsku na rodinnej dovolenke bol vcerajsi vecer ked sme spoznali particku mladych stredoslovakov a riadne sme to zapili je mi zle